Yılbaşı hediyeleri burda

Krikoscum yarın eşim gidip ilden alıcak kargomuzu,çok heyecanla bekliyoruzz :)

Denizanası canım aceleyle gönderdim not felan hiçbişey yazamadım
Hem senin hem eşinin adını yazdım üzerine.Ptt kargoyla gönderdim.

eline saglık yagmurcum

ben don ıstemedım o yuzden yokkkk

ıcırcım gule gule gıysın bebısım.ben don almadım ıstemedıgın ıcın ama sana hedaye patık koymıstum el ısı.cıkmadı mı yoksa merak ettım.ayyyy cıkmadıysa kargocularmı aldı dıcem tovbe tovbe bak sımdı.cnm bana mesaj yaz belkı buradan goremezsem haberım olsun cnm.

herkeslerın kesesıne bereket kızlar.hedayeler cok guzel.benımkı daha gelmedı ama sıteyı sık takıp edemıyorum mınecım yolladınmı bılmıyorum cok merak edıyorum cnm.haber verırsen sevınırım.

piroşumun ciciside çok cici kesene bereket beyazmleğim donuda oldukça iddalı:)
ya ben seyranın tülodunu unuttum aksilik işte pazartesi yollayacağım

fotoları doğru göndermişimdir inşallah .Ceren beresini taktı taktı çıkardı.Çok foto çektim ama yüklemek zor oluyo yaa anca bu kadar oldu

accuk büyük olmuş ama benim kısayolların üzerine tıklaıp baktım çok güzeller hepsi krikitosumu da tebrik ediyorum güzel seçiminden dolayı

darkcım çok beğendim cicilerinizi çok güzeller ,resimler büyük olduğundan önce kaydettim masaüstüme ordan baktım ..
yalnız o kutu içindeki ne merak ettim :))

krikitos cum kesene bereket canım eline koluna sağlık ,çok güzel şeyler almışsın ..

O benim donum kuuu.Genel fotoda önündeki noel baba gözüküyorr
Arkasındada
"HO HO Ho " yazıyo :)) Çok eğlenceli D

cok tatlı seyler ya.güle güle kullansın canım bebegın....
Teşekkürler canım inşallah

herkes cicilerini güle güle kullansın darkcım senin ki çok büyük çıkmış ya neyse

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

işte bizim hediyelerimiz
remocum kesene bereket canım
teşekkür ediyoruz tekrar yağız ve sana
üzerindeki resim gece cep telefonundan çekilmiş ondan pek anlaşılır değil ben çekemedimüzerinde aklıma gelmedi çekilmiş vardı koydum:))
bu arada upload siteme bişey olmuş sanırım çok küçük çıktı resimler
imageshacktanda hala beceremediğim için böyle oldumecbur

anam donmu o la kutu içinde ,pek bi ciciymiş ,bende ne olaki dedim :))
hahahaha donum o benim:kedi:

darkcım cicileriniz çok güzel güle güle kullanın
teşekkürler canım

herkes cicilerini güle güle kullansın darkcım senin ki çok büyük çıkmış ya neyse
sağol canım ya küçülmemiş:sinifsinif:

Güle güle kullanın canım hediyelerinizi
Remediosun kesesine bereket.Ben büyük koymuşum fotoyu sende küçük.Bi orta yolu bulamadık :)))

Darkcım,maytabım hediyeleriniz çok güzel güle güle giysin paşamız ve prensesizimiz

Sağol dilekcimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…