Yılbaşı hediyeleri burda

mmmfcim çok yakışmış memoya çok güzel olmuş maşallah seninde donun çok güzelmiş pek beğendim zemuszemus

Canım nefretcıgım hedıyenı aldım cok tesekkurler canım Rabbım sna hayırlı dogumlar versın bende yarın günderecem kızlaar hedayemı umarım begenır sahıbı mutlu yıllar herkesehihoyyyt:1hug:

mmmf, dark cicilerinizi güle güle kullanın şekerler,

darkcım gelir gelmez yazarım canım, şimdiden teşekkürler

cuma günü geldi maytabım..çok tşk ederim..hediyelerimizi çok beğendik..
özellikle ben ve kociş dona bayıldıkk:jeyyar:
kesene bereket canımmcım ..
fotoları birazdan koyacam..fotomuzun şarjı bitmiş..dolsun hemen koyayımm

darkcım, maytabım, hediyelerinize güle güle kullanın..
darkcım donun gerçekten hem güzel hemde eğlenceliymiş...
Alanların kesesine bereket..

evet işte cicilerimizz
dsc03289o.jpg

dsc03288.jpg

dsc03292i.jpg

maytabım tekrar tşkler canımcım..kesene bereket cnmm

selam arkadaşlar, uzuun zamandır uğrayamıyorum, hızlıca bakıp kaçıyorum, bütün hediyeler süper, döktürmüş kasım anneleri yine maaşallah,
dilekçim sizin hediyenizde geçen hafta elinizde olmalıydı ama dün bana geri geldi, nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum ama alıcı adı yazmayı unutmuşum, tekrar geri döndü ptt kargodan, dün hemen sürat kargoyla tekrar yolladım, yarın elinde olacak diye tahmin ediyorum, gecikmeden dolayı çok özür dilerim hayatım.

sarı kafa memo tam erkek olmuş cici kazağı ile maşşallah ..remo eline sağlık ,kesene bereket canım

ayrıca maytap kafa ,sen ne zevkli hatunmuşun nan ,pek kokoş şeyler seçmişsin ,çok beğendim ,güle güle giysin eylül kızımız ,eline sağlık,kesene bereket canım..don seçiminde süpermiş :))))

Son düzenleme:
sarı kafa memo tam erkek olmuş cici kazağı ile maşşallah ..remo eline sağlık ,kesene bereket canım

ayrıca maytap kafa ,sen ne zevkli hatunmuşun nan ,pek kokoş şeyler seçmişsin ,çok beğendim ,güle güle giysin eylül kızımız ,eline sağlık,kesene bereket canım..don seçiminde süpermiş :))))

kendime de aldım o dondan:kedi:

hediyelerimizi beğenmenize sevindim çok teşekkürler don seksi değil ama eğlenceli geldi bana yılbaşına yakışır kendimede aldım hatta yılbaşında giycem belki uğur getirir belki darkçım bere oldumu cerenin kafaya 4 yaş aldım ama gözüme normal geldi bereyi mert önceleri öle çıkartıyordu ama ben taka taka oda alıştı artık ellemiyor bereyi inşallah cerende alışır takmaya kaplumba küplerde mertin favori oyuncağı doğum gününde amcası aldı mert e çok sevdi inşallah cereninde hoşuna gider öptüm senide iyi yıllar

selam arkadaşlar, uzuun zamandır uğrayamıyorum, hızlıca bakıp kaçıyorum, bütün hediyeler süper, döktürmüş kasım anneleri yine maaşallah,
dilekçim sizin hediyenizde geçen hafta elinizde olmalıydı ama dün bana geri geldi, nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum ama alıcı adı yazmayı unutmuşum, tekrar geri döndü ptt kargodan, dün hemen sürat kargoyla tekrar yolladım, yarın elinde olacak diye tahmin ediyorum, gecikmeden dolayı çok özür dilerim hayatım.

Canım daha yılbaşına 10 gün var geç kalmış sayılmazsın.Dün bana sürat kargodan mesaj geldi.Pazartesi Bereç Şubesinde olacakmış.Haberi geldi canım merak etme

Maytabım çok şık hediyelerin.Ya bu kız çocukları çok şanslı çok altarnatif var ışıl ışıl maşallah güle güle giysin küçük hanım

ceren,eylül ve memocuk güle güle giyin cicilerinizi çok tatlı hepsi alanlarında keselerine bereket...
analarınkine söylenecek söz zaten yokk:)

Ceren, Sarı kafa Memo ve Eylül hediyelerini güle güle kullansın tontişlerim.Alanların da kesesine bereket. Annelere de bol kahkahalar:)))

bizim hediyemizde cumartesi günü gelmiş..annemlerin adresini vermiştim oraya geldi ve ben hala göremedim..inşallah bugün alacağım..bu arada bizim gönderdiğimiz hediyede geri dönmüş..sanırım adreste bi hata oldu..Darilgene mesaj attım bakalım..inşallah en kısa zamanda bana geri dönerde bu yanlışlığı düzeltiriz..

X