Yılbaşı hediyeleri burda

URL=http://img705.imageshack.us/i/grnt003m.jpg/]
grnt003m.th.jpg
[/URL]
Buda bizim hediyelerimiz

piroş; piraye hira
darkinlife ; ceren
gülizgül; eylül
mmf; memo
denizanası; ilke deniz

hepsi birbirinden guzel gule gule kullanınnkaydirigubbakcemile5

nazlıcım bende hedıyelerınızı aldım bugun kargoya verıyorum yarın ınsallah veya en gec carsamba elınızde olurr gecıkme ıcın ozur dılerımm

yagmurcum geldı geldı kızımın ceyızıne koydum uzerıende notu ıgneledımm sandıgımıza kaldırdımm kaydirigubbakcemile2

güliz ve denizannnem yeni cicilerinizi güle güle giyin hepsi birbirinden şeker hediyelerin..
denizannem valla bende yiyeceğim senin maviş totoşu.. maşallah ne yakışıklı çocuk bu yavvvv....yerimseniben
ıcırcım sağolasın canım benim ne gecikmesi sorun değil dedim ya ben sana..biz şimdiden teşekkür ediyoruzzzz sana ..

herkesin hedayelleri çook güseeel güle güle kullansınlaaar
ama şu ilke denize hastayım ya ne yakışıklı maşallah geleceğin kıvanç tatlıtuğu
maşallah kuzuya

çok tşk ederiz teyzeleriiopuyorumnanaktan

Şimdi sıra donlarda.Donlarda diyorum çünkü darilgenim bitaneyle yetinmemiş ben çok beğendim bakalım siz beğenecek misiniz? Kesene bereker canım benim

URL=http://img696.imageshack.us/i/pict2871.jpg/]
pict2871.jpg
[/URL]

ıcırcım beğeniriz canım benim kesene bereket..
dilekcim hediyeleriniz güzelmiş gile güle giysin oğluşun.. seninde donların yakıyor hani güle güle giy canım...

Dilekcim güle güle kullanın.Küçük erkeğe çok yakışacak.Yalnız senin donlar daha parlak.ıkisi de güzel. Darilgen bende istiyorum...Kesene bereket canım..

dilekçim sen fotolarını nerden yolluyon canım imageshck yenilenmiş ve daha kolaylaşsın fotoyu yüklüyon 2.sırada direk link die bişey var onu tümünü kopyalayıp grafik ekleye yapıştır canım boyutunu kendisi ayarlıyor o çok kolaylaşmış ımageshank

oğluşum kendisine iltifat eden tümmmm teyzoşlarını çok öpüyor kızlar, çok teşekkür ederim bende, darkcım tekrar teşekkür ederiz canım:)

dilekcim güle güle kullanın cicilerinizi darilgenciğiminde kesesine bereket,

hanımlar cicilere bayıldım valla.güle güle iyi günlerde kullansın bebişlerimiz ve çıtır annelerimiz :))
alanlarında kesesine bereket.yalnız söylemedn geçemicem en çok aytabımın gülizime gönderdiklerine bittim.bıcır bıcır cıvıl cıvıl :) he tabi o donu giymek için hatunda da vücut var yani bilmem anlatabiliyormuyum opuyorumnanaktan

ya kızlar ya hedayeler super valla.kuzular gule gule gıyınsın.benımkı gelmedı bende cok merak edıyorum acıkcası.
ıcırcım patıgı yagmurun ceyızıne atmana cok sevındım cnm.ama ben sana koymustum onu.analar hep bole ıste kendıne gelenı de kuzusuna kaldırır.gule gule gıysın bebısım.
denızannem bayıldım ya ılkenın cıcılerıne.hele o mavısımın gozlerıne uyumlu olmus ya bıttım valla.cok can yakacak bu cocuk.oyyyy oyyy tam yemelık masallah kuzuma...

yagmurcum iyi oldu yakaladım seni canım ya ben senin hediyeni daha yollayamadım daha önce yazdım sebebini görmedin sanırım yarın annem gelicek zeynep ceylin'i ona bırakıp çıkıcam canım hediyeni almaya bu hafta içi halldedicem canım muhakkak kusura bakma geç oldu ama zeynep ceylin'i bırakıp çıkamadım hava çok soguk onunlada çıkamadım mert'i ve seni öpüyorum yollayınca yazarım

tmm cnm hıc sorun degıl dert etme.bende yenı tasındım ya sıvasa acaba adresten dolayı karısıklık oldumu dıye dusundum.yollayıp yollamadıgını bılmedıgım ıcın.sen yollayınca ozelıme yaz cnm aaaa dur dur aklıma bısı geldı sen ıs yerıme yollasan daha ıyı olur nıye daha once dusunemedımkı.ozzelıne yazayım cnm daha kolay gelır.bende senı cok opuyorum cnm kuzumu da op benım ıcın.

tmm canım gelmiş adres işyerine yollarım o zaman kargoya verincede sana özelden yazarım gecikme için tekrar özür dilerim 1-2 gün içinde hallediyorum canım

X