- Konu Sahibi papatyasevilir
çünkü gebeliği ne kadar çok istersen o derece stres yapıyorsun elinde olmadan ben yaklaşık 2 yıllık evliyim bu zamana kadar konuyordum artık bıraktım zamanı gelince olur diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz 2 aylık evlisin bence de biraz bekle ve doktorun ne derse onu yap canım
Yok henüz geçmedi gelmedi bile tarih 6 günüm var daha bugun tekrar gıttım doktora sağ yumurtalıkta kist çıktı kendılıgınden geçmişti halbuıkı yine çıkmış hemde daha büyük olarak 8 cm adet olduktan sonra tekrar kaybolup kaybolmayacagına bakıcak. Ca125 v.s onlşarada o zaman bakarız dedi. Bu şekildede gebe kalınıyormuş ama bence çocugu erteleyın biraz kistin yapısını ögrenelım bir sonra gebelıkte sorun olur istemedıgımız durumlar yasarız dedi hayırlısı bakalım neler olucak.
amin canım..ben de böyle bir haber verebilecek miyim kader arkadaşlarımaAllah nasip eder de biz de tadarız bu sevinci İNŞAALLAH
sanırım bende kafayı yemeye basladım
Bende bendee yaaaaa afff Allah im affff rabbim hayirlisini versim diyoruz ama her an kendimizi dinliyoruz nezaman diyeeİnşallah bu ay tutar kafayı artik bozdum heralde sürekli düşünmekten kendimi alamıyorum :-( rabbim hepinize nasip etsin insllah
aynen yaaaa bende çok taktım kafaya biz böle napcaz yaaaaaa ((sanırım bende kafayı yemeye basladım
düşünüyoruz tabikidee inşallahh rabbim nasip eder adetime 8 gün var dün dayanamadım kan verdim 4,8 çıktıı adetime kadar yükselirmi umut varmıı kızlar yaaabismillahirrahmanirrahim
aralık ayında ya da ocakta HamilE OLMAYI DÜŞÜNENLER....DÜŞLEYENLERRR
Cok düşünunce de etkiliyomus diyolar dusunmemeye çalışıyorum ama her belirtide kendi kendime ümitleniyorum :-(
çok erken tatlm bekleyin azcuk daha3 aylık evliyim ben ama cok istiyorum :-( adetimi 5 gün var daha ama dayanamayıp dün test yaptım negatif çıktı acaba umudumu yitirmesemiy ki. Bide kasik ağrılarım sık idrara çıkma fln var.tabi adet belirtiside olabilir :-(
bende 27 yasındayım, ögretmenim ama atanamadıgımdan evhanımıyım
ChocolateChips ben de öğretmenim aynı senin gibi atanamadım ama ücretli çalışıyorum, 26 yaşındayım. evliliğimizde yakın zamanda olmuş inşallah hamileliğimizde en kısa zamanda yakın yakına olur