• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

çünkü gebeliği ne kadar çok istersen o derece stres yapıyorsun elinde olmadan ben yaklaşık 2 yıllık evliyim bu zamana kadar konuyordum artık bıraktım zamanı gelince olur diye düşünüyorum

henüz 2 aylık evlisin bence de biraz bekle ve doktorun ne derse onu yap canım

2 ay yazdıgına bakma canım o resmi zamanı. Ondan öncesi imam nıkahlıydık yani 8,5 aydır evliyiz hiçte korunmadık. Zamanı gelince olucak elbet ama o olmazken birde kist çıktı.Gebe kalsamda riske atmış olurmuyum net emin değiliz.Herşey şu regl den sonraki muaynede çıkıcak bakalım dualarınızı esirgemeyin lütfen:14:

Yok henüz geçmedi gelmedi bile tarih 6 günüm var daha bugun tekrar gıttım doktora sağ yumurtalıkta kist çıktı kendılıgınden geçmişti halbuıkı yine çıkmış hemde daha büyük olarak 8 cm adet olduktan sonra tekrar kaybolup kaybolmayacagına bakıcak. Ca125 v.s onlşarada o zaman bakarız dedi. Bu şekildede gebe kalınıyormuş ama bence çocugu erteleyın biraz kistin yapısını ögrenelım bir sonra gebelıkte sorun olur istemedıgımız durumlar yasarız dedi:25: hayırlısı bakalım neler olucak. :ssz::ssz:

cnm benımde gecen ay kıstım olusmustu normalde yoktu yumurtlama olmusmu dıe kontrole gıttıgımde kıst oldugunu ogrendık. oktor adet olunca gel bakalım dedı ki sukurler olsun adetle atmısım kıstı senınde öle olacaktır sıkma canını.

kızlar Allah hepimizin dualarını kabul etsin yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.1,5yıllıkevliyim pko+prolaaktin sorunum var :43: bende bekliyorum bakalım ocağın başında belli olacak şimdi çalışmalar sürüyoor :17:

beni de alın aranıza...
2 aydır bebek istiyoruz eşimle. çok yakın arkadaşımla aynı zamanda hamile kalalım die aynı zamanda bıraktık korunmayı. o hemen ilk seferde hamile kaldı ben de hala ses yok... düne kadar bir ümidim vardı oda uçup gitti. hayatımda ilk defa adetim 5 gün gecikti, ben de hamileyim sandım, gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı. bikaç saat sonrasında da adet oldum :( ama o 5 günü hamileyim düşüncesiyle geçirmek bile çok heyecan vericiydi.
şimdi bu düşünceler benim mi diyorum kendi kendime. 2 ay öncesine kadar öyle soğuktum ki bebek sahibi olma düşüncesine. şimdi gelsin die günleri sayıyorum... 29 aralık yumurtlama günüm bakalım hayırlısı herkese...

bizde eşimle çalışmalara başladık. ilk seferde tutmaz diyorsun içinden ama genede aklında hep bu soru dolanıyor. YA TUTARSA !!!
daha bat a çok var. nasıl bekleyeceğim hiççç bilmiyorum.
hayırlısı olsunda, sağlıkla olsunda, beklemeye değer !!!!

6 ay hap kullandım bu ay bıraktım daha ikinci gunum sızce hemen olur mu bişi diyin ilk defa korunmasız olarak başladım

ChocolateChips ben de öğretmenim aynı senin gibi atanamadım ama ücretli çalışıyorum, 26 yaşındayım. evliliğimizde yakın zamanda olmuş :9: inşallah hamileliğimizde en kısa zamanda yakın yakına olur :17:

ayyy öyle mi bende calıştım ücretli canım ama şimdi evimdeyim.....iiiiiinnnnnnşşşşşşşşşşş cannnnııımmmmmmmm beraber bekleriz dogumu ayyyy süper olur:16::16::16:

Back