- 6 Mart 2024
- 2.401
- 2.252
- 48
Hergun yeni bişeyler öğreniyoruz burdaTaze transfer olayını hiç bilmiyormuşum ben ignore edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergun yeni bişeyler öğreniyoruz burdaTaze transfer olayını hiç bilmiyormuşum ben ignore edin lütfen
10 u bile olmuş olsa diyelim daha 4 hafta dolmamış oluyor .17 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer olduysa opu 12si oluyor değil mi?
Evet öyle oluyor17 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer olduysa opu 12si oluyor değil mi?
Opu 12 Aralık transfer 17 aralikYanlış hesaplıyorsunuz opu tarihi 17 aralık ise 3 haftalık oluyor zaten 6 haftalık değil
İn şaa Allah u zaman biraz daha beklemem gerekiyor dimiHenüz çok yeni olduğu için öyle demiştir. Bi kaç haftaya büyüdükçe daha net belli olur haftası
Bende öyle hesapliyorum 4haftalık olmasi gerekiyor diye ama anlamadım in şaa Allah bir hafta sonra tekrar gideceğim u zaman buyur hayırlısı ileŞuan 4 . Haftaya girmiş olması gerekiyor işte zaten bende öyle hesapladım 3 ocakta 3 hafta dediyse
Insallah keseyi de o zaman görürsünüz . Hayırlı olsun bebegınızBende öyle hesapliyorum 4haftalık olmasi gerekiyor diye ama anlamadım in şaa Allah bir hafta sonra tekrar gideceğim u zaman buyur hayırlısı ile
Teşekkürler canımInsallah keseyi de o zaman görürsünüz . Hayırlı olsun bebegını
Taze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu oldunuz taze transferde yumurtaların toplandığı günü gebelik olarak sayıyoruz demişti doktorum dondurulmuşta adet tarihin ilk günü hesaplanıyor dondurulmuş için tam bilmiyorum ben hep taze transfer oldum ondan dolayı
Taze transferde yumurta toplandığı günü gebelik olarak hesapladığını doktorum söyledi yani doğru şu anTaze transfer oldum
12 aralıktan hesaplanacak o zaman adet tarihiniz degilOpu 12 Aralık transfer 17 aralik
Şu an 25 günlük hamilesiniz yani doktorunuz doğru demiş taze transferde çünkü yumurtalarım toplandığı gün gebelik hesaplanıyor dilerim sağlıcakla güzel ilerler Allah’ın izniyleOpu 12 Aralık transfer 17 aralik
Evet beklemek gerekiyotİn şaa Allah u zaman biraz daha beklemem gerekiyor dimi
Taze transferde yumurta toplandığı günü gebelik olarak hesapladığını doktorum söyledi yani doğru şu a
Çok rahatladım şu an teşekkür ederimTaze transferde yumurta toplandığı günü gebelik olarak hesapladığını doktorum söyledi yani doğru şu an
Amin in şaa AllahŞu an 25 günlük hamilesiniz yani doktorunuz doğru demiş taze transferde çünkü yumurtalarım toplandığı gün gebelik hesaplanıyor dilerim sağlıcakla güzel ilerler Allah’ın izniyle
Rica ederim çünkü bende taze transfer olduğum için doktorum Opu gününü gebelik oluşursa o günü hesaplıyoruz demişti onun için içiniz rahat olsun çok düşünmeyin umarım sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz Allah’ın izniyleÇok rahatladım şu an teşekkür ederim
Amin in şaa AllahRica ederim çünkü bende taze transfer olduğum için doktorum Opu gününü gebelik oluşursa o günü hesaplıyoruz demişti onun için içiniz rahat olsun çok düşünmeyin umarım sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz Allah’ın izniyle
İn şaa Allah öyledir canim teşekkür ederim içim rahatladı sizin anlattıklarınızdenTup bebek doktorlarım embriyo transferi ve normal gebelik aşılama hepsinin tariflerinin farkli olduğu söylemişti daha once ve belkide gec tutundu oyuzden doktor size gec bi tarih verdi rabbim sağlık zamaninda hayırlı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin