• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftalik hamileyim

Henüz çok yeni olduğu için öyle demiştir. Bi kaç haftaya büyüdükçe daha net belli olur haftası

Şuan 4 . Haftaya girmiş olması gerekiyor işte zaten bende öyle hesapladım 3 ocakta 3 hafta dediyse
Bende öyle hesapliyorum 4haftalık olmasi gerekiyor diye ama anlamadım in şaa Allah bir hafta sonra tekrar gideceğim u zaman buyur hayırlısı ile

Taze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu oldunuz taze transferde yumurtaların toplandığı günü gebelik olarak sayıyoruz demişti doktorum dondurulmuşta adet tarihin ilk günü hesaplanıyor dondurulmuş için tam bilmiyorum ben hep taze transfer oldum ondan dolayı

Taze transfer oldum
Taze transferde yumurta toplandığı günü gebelik olarak hesapladığını doktorum söyledi yani doğru ✅ şu an

Bende çünkü taze transfer olmuştum hatta 5. Haftaya girince beni ilk ultrasona çağırdı dedi o zaman net görürüz diye

Çok rahatladım şu an teşekkür ederim 😘
Rica ederim çünkü bende taze transfer olduğum için doktorum Opu gününü gebelik oluşursa o günü hesaplıyoruz demişti onun için içiniz rahat olsun çok düşünmeyin umarım sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz Allah’ın izniyle 🤲🥰🧿

Tup bebek doktorlarım embriyo transferi ve normal gebelik aşılama hepsinin tariflerinin farkli olduğu söylemişti daha once ve belkide gec tutundu oyuzden doktor size gec bi tarih verdi rabbim sağlık zamaninda hayırlı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin ❣️

Tup bebek doktorlarım embriyo transferi ve normal gebelik aşılama hepsinin tariflerinin farkli olduğu söylemişti daha once ve belkide gec tutundu oyuzden doktor size gec bi tarih verdi rabbim sağlık zamaninda hayırlı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin ❣️
İn şaa Allah öyledir canim teşekkür ederim içim rahatladı sizin anlattıklarınızden

Back