• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

merhaba hanimlar tecrubenize dayanarak yardim rica ediyorum

Benim adet duzenim baya bozuk 38 gunde bir falan oluyor ama bugun 42. Gun.Asiri ates basmalarim hafif mide bulantilarim vajinada akinti ve kasintim sabah hep uyuma istedigim ve gozumun onunde kararmalar var hafif hafif..goguslerimde hicbir brlirti yok ama kasiklarimda adet agrisina benzer cekilme agrisi var cok hafif belimin de tam orta kismi sizliyor...bunlar hamilelik belirtisi mi test yapmaya korkuyorum yine olmayacak diye

Benim adet duzenim baya bozuk 38 gunde bir falan oluyor ama bugun 42. Gun.Asiri ates basmalarim hafif mide bulantilarim vajinada akinti ve kasintim sabah hep uyuma istedigim ve gozumun onunde kararmalar var hafif hafif..goguslerimde hicbir brlirti yok ama kasiklarimda adet agrisina benzer cekilme agrisi var cok hafif belimin de tam orta kismi sizliyor...bunlar hamilelik belirtisi mi test yapmaya korkuyorum yine olmayacak diye

benımde adetım yenı bıttı yumurtlama dönemımdeyım. Yumurtalarımda batma ve bırazcık belımde agrı oluyor bazende mıde bulantısı. Uyku düzensızlıgmde var. Adetıme dahavar bende korkuyorm test yapmaya sımdıden cıkarmı acaba?

Canim benim bugun 42. Gunum adet olmamm gerekiodu ama cok duzensiz emin olamiyurum sen adetini bekle bence benim doktorum supheli iliskidenn 15 gun sonra idrar testi yap diyo

Canim benim bugun 42. Gunum adet olmamm gerekiodu ama cok duzensiz emin olamiyurum sen adetini bekle bence benim doktorum supheli iliskidenn 15 gun sonra idrar testi yap diyo

Canım baya gecmıs senınkı, benım tavsıyem bır doktora görün bu düzensızlık ıcın hem hamıle olup olmadıgnı öğrenırsnl. Evet bıraz beklıcem

Normalde 38 gunde bi falan oluyorum ona gore bakarsan 5 gun gecmis oluyo bide supeli iliskiyi 24 kadim olarak hesapliom sence belirtilerim hamilelik belirtisi olabilir mi

Canım ılıskı durumun yumurtlama dönemlerındeyse ve düzenlıyse tabıkı belırtı olabılır bunlar ama hava degısıklıgındren sebep veya düzensızlıkten sebepte olabılır. Bır test yap bence baya gecıkmıs olsa ckar testte

Kızlar ıkı haftadır belkıde daha uzun süredır bebek düşünüyorum fakat hala gebe değilim.. en büyük sebeplerınden biri vajınısmus. tam olmasada afedersınız girme oluyor ve ıttırme yöntemıyle denıyorum. tam yumurtlama dönemımdeyım adetım yenı bıttı. arada yumurtalıklarımda batma oluyor ve bel agrısı. bılmıyorum yıne heveslenmekte ıstemıyorum sımdı test yapsam cıkarmı sızce???????

2 haftadır bebek düşünüyorsun ve hala gebe değilsin hmm...İttirme yöntemi diye bir yöntem de bilmiyorum..Adetin yeni bittiyse yumurtlama döneminde olamazsın, 1 hafta geçmesi lazım.Bu saydığın belirtilerin hiçbiri gebelik kaynaklı değildir.Daha yeni yumurtluyorsundur.

Hayatım bu yazdığın belirtilerin hiçbiri gebelik belirtisi olamaz. Bu belirtiler gebeliğin 6. haftasından itibaren başlar. 5 gün gecikmeyle olmaz yani. Sadece göğüs sızısı , göğüste dolgunluk hissi olur.

kızlar bana yardım edin çokk kötüyümm..
BUGNLER HASSAS GÜNLERİM galiba çok hassasım ama olanabir bakın yaa...:5:

Eşimin benimle evlenmeden önce öğrencileri için açtığı bir face varmış. kendi asıl facesine öğrenciler istek gönderip okulda cekilen fotolar isteyince o da ayrı face açmış. ama bir gün bu faceye bir bayan tanışabilir niyiz diye msj atmıştı ben de bu facenin varlığını öğrendim osıralarda. daha 3 aylık evliyken ciddi şekilde kavga ettik.O BU FACENİN HİÇÇ ÖNEMİ OLMADIĞINI KAPATabşleceğini söyledi. ama daha dün gece TESADÜFEN o facenin açık olduğunu laptabında gördüm bıraktığım gibiydi nerdeyse. ÇOKK KIZDIM..O ZAMANDAN BERİ KONUŞMUYORUM.suçlamalarımı da kabl etmiyo. aklıma fake bir isimle başkası mı var diye geliyor..NELER OKUYORUZ SONUÇTA HERGÜN..
neden üzerinde kavga ettiğimiz bu faceyi niye açtın diyorum ÖYLESİNE İNAN BİR SEBEBİ YOK DİYOR. amam kaerar vermiştik kapatacaktı neden o zman karşı çıkmadın dedim. büyütüyormuşum. EŞİME GÜVENİYORUM AMA üzerinde tartıştığımız karar verdiğimiz birşeyi tekrar yapması beni çokkk YIPRATTI.:ssz:

selamlar herkese bende burdaki çoğu insan gibi bebişimin geleceği günü bekliyorum fakat yorumları okuyup yorum yapmadan duramadım nacizane fikrimdir ki arkadaşlar her hissettiğiniz şeyi lütfen hamileliğe yormayın bazen o kadar istiyoruz ki psikolojik belirtiler üretiyoruz yada aslında hep var olan şeyleri belirtiymiş gibi algılıyoruz hamilelik ve adet belirtileri birbirine çok benzer nedense bi türlü kabul edemiyoruz ve çok kızdığım bişey var teknoloji bu kadar gelişmiş durumda arkadaşlar araştırın olmadı dr a gidin bi danışın açıklama isteyin arkadaşımızın biri adetim yeni bitti yumurtlama günümdeyim demiş adet biter bitmez başlamaz ovulasyon ha istisna olanlar vardır belki ama belirli sıkıntılardan da olur ben pko hastasıyım mesela belli olmuyor ovulasyon dönemim ama dr diye bişey var bi diğeri akıntım var kaşıntı da var demiş bu enfeksiyon belirtisidir bence hamilelik değil neyse fikirlerimi belirtmek istedim Allah herkesin gönlüne göre versin

Bnada dua edin lutfen 28 ekimde adet gormustum ve hala gormedim. Hic bir belirtim yok sdece bugun bi onbes dakika kdar belime bi agri girdi sanku kopuyormus gibi oldu szce hamile olabilirmiyimmm

Back