• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

Merhaba bayanlar yeni katıldım aranıza...adetime 3-4 gün var ama 2 gündür pembe bir akıntım var sadece tuvalete gittiğimde görebiliyorum..sizce nedendir buu:44:

kızlaar bugün dr.a gittim normalde 3-4 aydır uğraşıyorum ama dr. tedavi gerekiyorsa ağırdan alıp bekletmesin diye '7 aydır korunmuyorum' dedim.1.sorum sizce bu yaptığım ve fikrim yanlış mı? dr. yumurtalıklarıma bakıp yumurtalıklarda bi sıkıntı yok yumurtan olgunlaşmış dedi,peki yumurta olgunlaşmışsa ilişkiye girmek bi işe yarar mı yaramaz mı?

Merhaba bayanlar yeni katıldım aranıza...adetime 3-4 gün var ama 2 gündür pembe bir akıntım var sadece tuvalete gittiğimde görebiliyorum..sizce nedendir buu:44:

cnm bu dedıgın adetın baslayacagını da gosterır yerlesme kanaması oldugunu da gosterır. adet tarıhını bekle 3 gun gectıkten sonra test yap bence. eger ıstıosan ınsallah bebısın senınledır.:49:

cnm bu dedıgın adetın baslayacagını da gosterır yerlesme kanaması oldugunu da gosterır. adet tarıhını bekle 3 gun gectıkten sonra test yap bence. eger ıstıosan ınsallah bebısın senınledır.:49:

evet istiyordum ama bu ay da olmadı maalesef.iki aydır bu şekilde oluyor umutlanıyorum..:19:

Back