- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Sizleri seviyorum... İnşallah her doğan güneş hep güzel temiz bir umut...
benimde ümidim aralık ve ocak ayına kaldı
Ben de seni seviyoruuum:) Pericim sen yurtdışında mıydın?
ben de seni seviyoruuum:) pericim sen yurtdışında mıydın?
Hamilelik takvimin var tatlım hayırdır?
merhaba arkadaşlar ben mayıs ayında 8 haftalık bebğimi kaybettim kürtaj oldum.hamileliğim devam etse bu ay bebğimi kucağıma alacaktım.cok zormuşş Allah kimseye yaşatmasın.2 ay korunmadan sonra çalışmalara başladık ama 7 aydır olmadı .bu ay serophene kullanıyorum perşembe yumurtalıklarıma bakacak doktorum bu ay olsun çoooooook istiyorummmmm olmazsa diğer ay aşılamaya geçilecek(
Selam bayanlarbugun dayanamayıp yaptırdım kan testimi hcg 0,5 çıktı :2: yumurtlama tarıhımden 8 gün geçti ama olsa yıne yuksek olurdu dıye bılıyorum sanırım olmadı bu seferde :2:
kızlaaar merabalar sayfanın ilk başlarında yazmıştım hamile kalmayı düşünmekten kafayı yiycem artık diyee :)))rabbim yüzüme güldü:) 1haftadır aşırı derecede kasık ağrılarım vardı dedim heralde taş düşürüyorum normal bi ağrı değildi çok canımı yakıyodu tabi 1hafta önce ağrılar belki gebelik belirtisidr diye test yaptım negatif çıktı.bişey daha itifaf edicem o 1 haftada 3kez test yaptım:):) 3ü de negatifti ama dün doktora gittim 2haftalık hamile olduğumu öğrendim.size tavsiyem erken gebelik olursa testler negatif çıksa bile bi kan tahlili yaptırmanız.rabbim hepinize nasip etsin inşallaaaaaaaaaah
kızlaaar merabalar sayfanın ilk başlarında yazmıştım hamile kalmayı düşünmekten kafayı yiycem artık diyee :)))rabbim yüzüme güldü:) 1haftadır aşırı derecede kasık ağrılarım vardı dedim heralde taş düşürüyorum normal bi ağrı değildi çok canımı yakıyodu tabi 1hafta önce ağrılar belki gebelik belirtisidr diye test yaptım negatif çıktı.bişey daha itifaf edicem o 1 haftada 3kez test yaptım:):) 3ü de negatifti ama dün doktora gittim 2haftalık hamile olduğumu öğrendim.size tavsiyem erken gebelik olursa testler negatif çıksa bile bi kan tahlili yaptırmanız.rabbim hepinize nasip etsin inşallaaaaaaaaaah
cooook sevındım senın adına tatlımm Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın. bol bol ısteyen herkese yanı bıze dua et :))
cooook sevındım senın adına tatlımm Allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın. bol bol ısteyen herkese yanı bıze dua et :))
biz de bu ay ilk kez deniyoruz :) inş hepimiz hamiş oluruz)
Cok cok tesekkur ederim kızlar merak etmeyin şükür namazı kıldım herkese dua ettimadetime 1 hafta kala başladı ağrılarım normalde 2 gun gecikti adetim ama kan testinde hemen belli oldu.bide yarım saat araliklarla idrara cikiyorum..iyi dilekleriniz icin tekrar cok cok tesekkur ederim rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah♥♥
Cok cok tesekkur ederim kızlar merak etmeyin şükür namazı kıldım herkese dua ettimadetime 1 hafta kala başladı ağrılarım normalde 2 gun gecikti adetim ama kan testinde hemen belli oldu.bide yarım saat araliklarla idrara cikiyorum..iyi dilekleriniz icin tekrar cok cok tesekkur ederim rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah♥♥
cnm bozma moralını sakın herseyın hayırlısı cok ıstıosundur bılıorum, cok ıyı anlıorumda. ama moral bozmak yok hersey Allahtan. bıde ümitlendirmek istemem ama belkı gec dollenme olur. senın adet gunun gecmısmıydı pekı tatlım.
Yok henüz geçmedi gelmedi bile tarih 6 günüm var daha bugun tekrar gıttım doktora sağ yumurtalıkta kist çıktı kendılıgınden geçmişti halbuıkı yine çıkmış hemde daha büyük olarak 8 cm adet olduktan sonra tekrar kaybolup kaybolmayacagına bakıcak. Ca125 v.s onlşarada o zaman bakarız dedi. Bu şekildede gebe kalınıyormuş ama bence çocugu erteleyın biraz kistin yapısını ögrenelım bir sonra gebelıkte sorun olur istemedıgımız durumlar yasarız dedihayırlısı bakalım neler olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?