- Konu Sahibi papatyasevilir
-
merhaba hanimlar tecrubenize dayanarak yardim rica ediyorum
Benim adet duzenim baya bozuk 38 gunde bir falan oluyor ama bugun 42. Gun.Asiri ates basmalarim hafif mide bulantilarim vajinada akinti ve kasintim sabah hep uyuma istedigim ve gozumun onunde kararmalar var hafif hafif..goguslerimde hicbir brlirti yok ama kasiklarimda adet agrisina benzer cekilme agrisi var cok hafif belimin de tam orta kismi sizliyor...bunlar hamilelik belirtisi mi test yapmaya korkuyorum yine olmayacak diye
Canim benim bugun 42. Gunum adet olmamm gerekiodu ama cok duzensiz emin olamiyurum sen adetini bekle bence benim doktorum supheli iliskidenn 15 gun sonra idrar testi yap diyo
Kızlar ıkı haftadır belkıde daha uzun süredır bebek düşünüyorum fakat hala gebe değilim.. en büyük sebeplerınden biri vajınısmus. tam olmasada afedersınız girme oluyor ve ıttırme yöntemıyle denıyorum. tam yumurtlama dönemımdeyım adetım yenı bıttı. arada yumurtalıklarımda batma oluyor ve bel agrısı. bılmıyorum yıne heveslenmekte ıstemıyorum sımdı test yapsam cıkarmı sızce???????
merhaba hanimlar tecrubenize dayanarak yardim rica ediyorum
Benim adet duzenim baya bozuk 38 gunde bir falan oluyor ama bugun 42. Gun.Asiri ates basmalarim hafif mide bulantilarim vajinada akinti ve kasintim sabah hep uyuma istedigim ve gozumun onunde kararmalar var hafif hafif..goguslerimde hicbir brlirti yok ama kasiklarimda adet agrisina benzer cekilme agrisi var cok hafif belimin de tam orta kismi sizliyor...bunlar hamilelik belirtisi mi test yapmaya korkuyorum yine olmayacak diye
Yazdığınız şeylerin bu grupla hiçbir ilgisi yok ,Bir Derdim Var bölümüne yazarsanız iyi olur.
Sizleri seviyorum... İnşallah her doğan güneş hep güzel temiz bir umut...
Sizleri seviyorum... İnşallah her doğan güneş hep güzel temiz bir umut...
Bnada dua edin lutfen 28 ekimde adet gormustum ve hala gormedim. Hic bir belirtim yok sdece bugun bi onbes dakika kdar belime bi agri girdi sanku kopuyormus gibi oldu szce hamile olabilirmiyimmm
Bnada dua edin lutfen 28 ekimde adet gormustum ve hala gormedim. Hic bir belirtim yok sdece bugun bi onbes dakika kdar belime bi agri girdi sanku kopuyormus gibi oldu szce hamile olabilirmiyimmm
bismillahirrahmanirrahim
aralık ayında ya da ocakta HamilE OLMAYI DÜŞÜNENLER....DÜŞLEYENLERRR
ben ben ben adetim bitti kalırım ınş bu ay ocakta adet olmam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?