- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
canım sen belirti arama oluruna bırak yoksa stres yaparsın ve üzülürsün düşünmemeye calıs tatlım
Yaptırdım o da negatif çıktı halen de hastalanmadım ne oldu böyle anlamadım
Merhabalar ben uzun suredir takip ediyorum forumu aklima takilan ne varsa burdan bakiyorum artik bdnde uye olup derdimi paylasmak istedim.... 4 aylik evliyim ve 2 bucuk aydir korunmuyoruz ilk iki denemede olmadi(( cok uzuldum buyuk bi hayal kirikligi oldu ben hemen olur diye dusunuyodum simdi ise adetime bikac gun var ve sanki olacakmis gibi agrilar var inceden bu ayda uzulecem galiba biliyorum yillarca umutla bekliyenler var Allah herkesin yardimcisi olsun ben simdiden husranlardayim aglayip duruyorum valla... Olmazsa nu ay doktora gidicez bakalim hayirlisi :'(
1,5 sene oldu alıştım yaniii stres de yapmıyorum zaten her ay olduğum için yine olucam diye bekliyodum ama halen olmadım
1,5 sene oldu alıştım yaniii stres de yapmıyorum zaten her ay olduğum için yine olucam diye bekliyodum ama halen olmadım
Cok tesekkur ederim canim sagol cevap verdigin icin... Stres yapmazdim ama etrafta esimin akrabalari cok sorup duruyorlar bebek varmi diye bende daha erken diyecek oluyorum yok diyorlar yasiniz geldi 28 yasindayiz ikimizde yani etraftan baski cok var daha simdiden. cok korkuyorum bu konuya taktim, kendimi rahatlatmak istiyorum ama olmuyor bende icimi bari foruma dokuyum dedim...
Insallah sende bende ve isteyen herkes bebislerimize kavusuruz....
Yaptım canım idrar testide yaptım kan testide yaptırdım negatif internetten bakıyorum geç döllenme olabilir yazıyo ya sanki adet olucak gibi sancım var her an gelicek gibi ama gelmiyo ve beyaz akıntım var göğüslerimde çok acıyo çok büyüdüler ne oldu sizce yaa bi bilen yardım etsin
Yaptım canım idrar testide yaptım kan testide yaptırdım negatif internetten bakıyorum geç döllenme olabilir yazıyo ya sanki adet olucak gibi sancım var her an gelicek gibi ama gelmiyo ve beyaz akıntım var göğüslerimde çok acıyo çok büyüdüler ne oldu sizce yaa bi bilen yardım etsin
İnşallah yaaa tabi heveslenmiyorum bir hafta daha beklicem hala olmazsam tekrar kan testi yaptırıcam yine negatif çıkarsa doktor yolunu tutucam artık ee sende ne var ne yok neler yaptın bebiş için
niyetim morelini bozmak deildi tatlım... Inş hamişsindirde seviniriz beraber
İnşallah yaaa tabi heveslenmiyorum bir hafta daha beklicem hala olmazsam tekrar kan testi yaptırıcam yine negatif çıkarsa doktor yolunu tutucam artık ee sende ne var ne yok neler yaptın bebiş için
inşallahh canım benimm inşallahhhh herkez gibi bizde hamileyizzzz diyebilelim inşallah
aynen öyle bende bebil yoksa bi hastalansaydım iyi olucaktı şimdiye bitmişti hastalığım ya acaba diyorum doktors telefon mu açsam sorsam
aynen öyle bende bebil yoksa bi hastalansaydım iyi olucaktı şimdiye bitmişti hastalığım ya acaba diyorum doktors telefon mu açsam sorsam
inş canım...3 ay olmus evleneli yasın kac peki ?
Artık yarın açıp sorarım bakim ne dicek
22 YAŞINDAYIM canım ben peki sen ?
İzmirde havalar nasıl gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?