YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

Hemen olmayabılır dıyorlar ama hemende olan var ben anlayamadım bu işi. Doktora bende gıttım bana taa mayısta gel dedi yaşın kaçtır senın ve eşinin bılmem ama yaş +30 ustunde degılse bekletıyor canım doktorlar 15 ay kadar.Birde folic asit vitamını verıyorlar olaki hamıle kalırsan bebege ıyı geliyormuş. Gebe kalmaya bir yardımcılıgı yok dıye bılıyorum sadeec hamıle kalmayı planladıgın için.Gebe kalmadan önce 3 ay gebe kaldıktan sonra 2 3 ay kullandırıyorlarmış.

ne demek canım cok iyi anlıyorum seni....haklısın insanın kendi strese girmese cevrenın baskısı yetiyo zaten insana bende korkuyorum ya olmazsa diye...ama kötü düşünmeyelim rabbim bizede nasıp etsin inş aminnnnn aminnnnn

Yaptım canım idrar testide yaptım kan testide yaptırdım negatif internetten bakıyorum geç döllenme olabilir yazıyo ya sanki adet olucak gibi sancım var her an gelicek gibi ama gelmiyo ve beyaz akıntım var göğüslerimde çok acıyo çok büyüdüler ne oldu sizce yaa bi bilen yardım etsin

evet canım gec döllenme varsa oyuzden negatif olabilir ....aslında bu söylediklerin hamişlik belirtiside olabilir adette olabılır....bekle bakalım zaman gecsin tekrar test yaparsın canım...inş hamişsindir

İnşallah yaaa tabi heveslenmiyorum bir hafta daha beklicem hala olmazsam tekrar kan testi yaptırıcam yine negatif çıkarsa doktor yolunu tutucam artık ee sende ne var ne yok neler yaptın bebiş için

İnşallah yaaa tabi heveslenmiyorum bir hafta daha beklicem hala olmazsam tekrar kan testi yaptırıcam yine negatif çıkarsa doktor yolunu tutucam artık ee sende ne var ne yok neler yaptın bebiş için

iyi fikir canım ya..hakkında hayırlısı....bende 8 aydır istiyorum bebiş ama hamiş kalamadım ,doktora genel muayene oldum sorun yok dedi bakalım...regl im gecsin calısmalara devam canım

Kızzzlaaarrr anlatın bakim nerdensiniz yaşınız kaç ne iş yaparsınız tanıyalım birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…