• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

Kızzzllaaarr bende varııımmm :D bizde 1,5 senedir istiyoruz fakat daha olmadı hiçbir sorunumuz yok aslında benim bu ay 1 ya da 2 si adet olmam gerekiyordu fakat olmadım ama adet sancısı gibi kısa kısa sancım oluyor ve bi iki kere çok az beyaz akıntı geldi bu ne demek oluyor hamilelik için heveslenmek istemiyorum :(

Kızzzllaaarr bende varııımmm :D bizde 1,5 senedir istiyoruz fakat daha olmadı hiçbir sorunumuz yok aslında benim bu ay 1 ya da 2 si adet olmam gerekiyordu fakat olmadım ama adet sancısı gibi kısa kısa sancım oluyor ve bi iki kere çok az beyaz akıntı geldi bu ne demek oluyor hamilelik için heveslenmek istemiyorum :(

benimde kasık ve bel ağrılarım varr.. kan testi yaptır canım sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar.. belki hamilesindir gecikmişte bak

Sanki hastalanıcak gibi hissediyorum bugün ara ara belimde ağrıdı şimdide ağrıyo bu gece hastalanmazsam sabah idrar testi yapıcam o tek çizgiyi görmeyi de hiç istemiyorum :(

Sanki hastalanıcak gibi hissediyorum bugün ara ara belimde ağrıdı şimdide ağrıyo bu gece hastalanmazsam sabah idrar testi yapıcam o tek çizgiyi görmeyi de hiç istemiyorum :(

ben günlerdir dayanamayıp idrar testi yapıyorum hep tek çizgi :( moralim bozulduu :( daha adetimede cok var :( sen direk kana gitt bence en kesin sonuç o :( inşallah hamilesindir canım benimmm.. benimde adet olucakmışım gibi agrılarım var bide duygu değişimi çok asabiyim anlamadım gittii

bende varıııımmmm :16: 2,5 senedir bebek istiyoruz umarım bu ay müjdeyi dileyen herkes ( bende dahil) alır..aslında ben artık alıştım olmamasına ama etrafımda her gün o kadar hamile haberi alıyorum ki ister istemez bebek fikri tekrar hortluyor :1: :1: inanın şu an benden sonra evlenen 2 kuzenim 4 arkadaşım ve 1 akrabam hamile :) onları görünce o kadar imreniyorum ki neden demekten kendimi alıkoyamıyorum..Rabbim en doğru en hayırlı zamanı bizlerden iyi biliyor ama biz (yani ben en azından ) sabredemiyoruz..inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hepimiz dileğimize kavuşuruz.Amin.

evet sanırımbende büyük konustum sanırım....allahım affetsin inş hemen cocuk yapmam diyodum şimdide ölüyorum cocuk diye:43::43::43::43::43::43::43::43:

KESİNLİKLE KIZLAR umutsuzlugun esiri olmak yok. Ben inaniyorum bir gün hamileyim cümlesi nasip olacaktir bize. Allah her şeye kadir şüphesiz
♥♥♥

haklısın canım umudumuzu kaybetmeyelim....inş isteyen herkesin bebişi olsun,hepimiz mutlu olalım.....allahım bizede nasıp edecek inş bebeklerimizi:16:

Ben test falan yapmıyorum artik. Onun stresi geriyor beni. Akışına biraktim adetim 1 hafta geciktiginde , kusmA bas donmesiolduginda vb. sağlam bir delilim olacak o zaman yapacagim testi.♥

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

Ya stres yapıcak bi durum da olmadı zaten 1,5 senedir alıştım artık her ay hastalanmaya düşünmüyorum da ilk başlarda sürekli düşünüyodum ama şimdi hiç aklıma bile gelmiyor belki havalardan olabilir bekliyorum bakalım p.tesi kadar olmazsam kan testi yaptırırım ondada çıkmazsa doktorun yolunu tutarım sen ne kadardır istiyosun

Ya stres yapıcak bi durum da olmadı zaten 1,5 senedir alıştım artık her ay hastalanmaya düşünmüyorum da ilk başlarda sürekli düşünüyodum ama şimdi hiç aklıma bile gelmiyor belki havalardan olabilir bekliyorum bakalım p.tesi kadar olmazsam kan testi yaptırırım ondada çıkmazsa doktorun yolunu tutarım sen ne kadardır istiyosun

BEN DE EKİMDEN BERİ İSTİYORUM CANIM. 4 Kez test yaptım şimdiye KADAR. o tek çizgi morelimi bozuyor. ne diyelim artık

bakalım Mevlam ne eyler
Ne eylerse güzel eyler...:106:

Back