YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

Kizlar test yaptim yine negatif yine yine yine owffffff esim moralimi duzeltmeye calisiyo ama nafile

HAYIRLISI böyleymiş demekki canım olsun bozma moralini sen bi daha ki denemelerde olur inşallah benimde bat a 6 gün var ama çok düzensizliğim olduğu için günüm geçerse de ümitlenmiyorum artık

HAYIRLISI böyleymiş demekki canım olsun bozma moralini sen bi daha ki denemelerde olur inşallah benimde bat a 6 gün var ama çok düzensizliğim olduğu için günüm geçerse de ümitlenmiyorum artık

Gunumde baya gecti canimya 10 gun gecti bakalim calismalara devam olmazsa kan aldircam napalim :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah

inşallah yaaaa eşime yeni yıl hediyeminbunun olmasını istiyorummm yaaaaaaaaaaaaaaww bat 5 ocak :'(

Son düzenleme:
benim de 9.günüm.hesaplamalarıma göre 10-12-14--16.günler yumurtlama dönemi sayılabilir.Allah.'ım inşaAllah nasip eder.

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takipte olmakla birlikte artık aktif olarak aranızda olmak istedim. bizde bebiş denemelerinde 3. ayımızdayız.. zor bi süreç oldukça stresli. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı yavrular nasip eder inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba kızlar nerdesiniz yaaaa hadi bakalım enrjımızı yüksek tutuyoruz......

sizi bilmem ama benim yılbaşı hediyem gelmek üzere

allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşşşş

kızlar ya bu kez adetim 2 gün gecikmişti tam umutlanıyodumki adet oldum ama her zaman 6-7 gün süren adetim bu kez 4.günde bitti oldu,acaba hamile kaldım da üstüne mi görüyorum sizce?geçen bi arkadaş öyle olabildiğinden bahsetmişti,test yapayım mı ya da direk doktora mı gitsem?hangi testi tavsiye edersiniz??

yok ttlım adam akıllı adet olduysan münkün olmaz üstüne görmek demek yerleşme olurken lekelenme demek .. sen adet olmuşun canm benmde 7 gün sürer ama 2 ay önce 4 ğün sürmüştü . öle bişin imkanı olmaz tatlım üzgünm

cevap ve bilgi için sağol tatlım,umutlar diğer aya kaldı desene,hayırlısı olsun..

kasıklarımda fena halde batmalar var. arada batıp duruyo 17 aralıktan beri var bu ağrı son zamanlarda belime vuruyo adetime 9 10 gün var ortalama. acaba diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…