- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Kizlar test yaptim yine negatif yine yine yine owffffffesim moralimi duzeltmeye calisiyo ama nafile
HAYIRLISI böyleymiş demekki canım olsun bozma moralini sen bi daha ki denemelerde olur inşallah benimde bat a 6 gün var ama çok düzensizliğim olduğu için günüm geçerse de ümitlenmiyorum artık
aminnnnnnnnnnnnnnnnnmerhaba arkadaşlar, uzun zamandır takipte olmakla birlikte artık aktif olarak aranızda olmak istedim. bizde bebiş denemelerinde 3. ayımızdayız.. zor bi süreç oldukça stresli. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı yavrular nasip eder inşallah
merhaba kızlarnerdesiniz yaaaa hadi bakalım enrjımızı yüksek tutuyoruz......
sizi bilmem ama benim yılbaşı hediyem gelmek üzere
allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşşşş
Aaa gozun aydin canim cok sevindim
merhaba kızlarnerdesiniz yaaaa hadi bakalım enrjımızı yüksek tutuyoruz......
sizi bilmem ama benim yılbaşı hediyem gelmek üzere
allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşşşşşşş
yok ttlım adam akıllı adet olduysan münkün olmaz üstüne görmekkızlar ya bu kez adetim 2 gün gecikmişti tam umutlanıyodumki adet oldum ama her zaman 6-7 gün süren adetim bu kez 4.günde bitti oldu,acaba hamile kaldım da üstüne mi görüyorum sizce?geçen bi arkadaş öyle olabildiğinden bahsetmişti,test yapayım mı ya da direk doktora mı gitsem?hangi testi tavsiye edersiniz??
yok ttlım adam akıllı adet olduysan münkün olmaz üstüne görmekdemek yerleşme olurken lekelenme demek .. sen adet olmuşun canm benmde 7 gün sürer ama 2 ay önce 4 ğün sürmüştü . öle bişin imkanı olmaz tatlım üzgünm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?