• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

Kızlar benim de bata 8 gün var. Bugün sabahtan beri sol bacağım, kalçam ,kasığım ağrıyor. Az evvel de bel ve karın ağrılarım başladı. Göğüs uçlarım da kendini hissettiriyor. Kızıma hamişken de böyle olmuştu hele sol bacağım felaket ağrımıştı.. İnşallah hamişimdir kızlar yaa, bu ay umutluyum, dersimize güzel çalıştık.. :18:

bende de suanda yaklaşık 1 haftadır bel kalca ve bacagıma vuran agrım var hatta konu actım folık asıt yan etkısı olabılır mı dıye bacak ve kalca agrısının gebelık belirtisi oldgnu bılmıyorum bak sımdı umutlandım bı an :(:(:(:( ınsallahh hamıleyımdırrrr.

bende de suanda yaklaşık 1 haftadır bel kalca ve bacagıma vuran agrım var hatta konu actım folık asıt yan etkısı olabılır mı dıye bacak ve kalca agrısının gebelık belirtisi oldgnu bılmıyorum bak sımdı umutlandım bı an :(:(:(:( ınsallahh hamıleyımdırrrr.

Adetine 1 hafta kal bun şikayetler oluyorsa , gebelik belirtisi olabiliyor, hayırlısı..

Hayatım ben 30 günde bir adet olurum.. Ortalama 14-16 sı arası da yumurtlarım. Yumurtlamadan 1-2 gün önce beni aşırı bir sıcak basıyor geceleri, ayaklarımın altından ateş çıkıyor resmen,.1-2 gün sonra da yumurta akı kıvamında ŞEFFAF iki parmağının arasına aldığında uzayan akıntı gelir, iç çamaşırımı ıslatacak kadar. O nu gördüğümde peşpeşe 3 gece ilişkiye giriyorum. 4 Sene önce kızıma hamişken de böyle tutturdum, geçen ayki hamişliğimde de aynı şekilde, şu an da umutluyum aynı.
Ovulasyon testine gelince adetinden 5 gün sonra yapmaya başla,sabah idrarınla yapılmayacak, sabahki idrarından sonra 3-4 saat idrarını tut ve sıvı şey tüketme, o idrarla yap testi. Hep aynı saatte yap bir de.2. çizgi her geçen gün ya da 2 günde bir koyulaşmaya başlayacak. İki çizginin aynı koyulukta olduğu ya da 2. çizginin 1. den daha koyu olduğu gün, 3-4 gün peşpeşe ilişki. Günaşırı konusuna ben çok takılmıyorum. İşi bitirecek olan milyonlarca spermden yalnızca 1 tanesi. Eşin uykusuna gıdasına dikkat etsin yeter. Spermin en öncelikli dostu uykudur.. Ben de 2 ay önce almıştım da daha kullanmadım öylece duruyor. Anlattığım şekilde kullanırsan olasılığın bir hayli artar. Hadi bakalım kolay gelsin..:))

çokkk teşekkür ederim bitanemmm:42:ben ne yazık bi 27,bi29 günde regl oluyorum.Bu nedenle tam ne zaman yumurtlama gerçekleşiyor bilemiyorum..:18: bugün 14.günüm ve 9-11 ve 13. günlerde baya Çalıştıkk eşimle.:17:İnşaAllah tutturmuşuzdur ..Hatta 16.güne kadar da elimizden geldğii kadar çalışacağız;) NASİP oLURSA İlk BEBEĞİM OLACAK VE çOK HEYECANLIYIM..

AMA OLMADI BİR DAHA Kİ AY ŞU ovulasyon testini kullanıp tam yumurtlama zamanımı öğrenip öyle çalışacağım..Ben çalışıyorum ve işte çok yoruluyorum..Her gün yapmak AĞIRR geliyor..10 dedi mi saat uyku basıyor beni..o nedenle kaygılanıyorum ya çalışmadığız anda yumurtlama oluyorsa diye..

Kızlar merhaba.. Ben de 5-6 aydır bekliyorum güzel haberi.. Beni de alın aranıza, birlikte bekleyelim yeni yılın ilk müjdelerini.. Benim bat a 10 gün var,sabırla bekliyorum:3:

bende çook istiyorum yılbasına kadar herşey belli olucak inş bi kaç günüm var inş dualarımız kabul olur eşime yılbaşında o güzel haberi verebirim...:26::26:

Ya dualarım kabul oldu kızlar bende inş yılbaşında eşime güzel haberi vericem inş ilk gebeligimdeki gibi bebeğimi kaybetmem rabbim hepimizin yardımcısı olsun bol bol dua edin rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eder inşş ... :49::49::46::46:

Nasılsınız?

Amazon canım ben 2 aralıkta kürtaj olmuştum ya bugün de sanırım regl oluyorum.. Daha yeni başladı az geliyor ama regl dir bu di mi ara kanama felan değildir? Bugün 30. gün ben 34 günde bir olurdum sanırım kürtajdan dolayı 4 gün erken oldu..

Ya dualarım kabul oldu kızlar bende inş yılbaşında eşime güzel haberi vericem inş ilk gebeligimdeki gibi bebeğimi kaybetmem rabbim hepimizin yardımcısı olsun bol bol dua edin rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eder inşş ... :49::49::46::46:

Canımmm Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah.. Ben de ilk bebeğimi kaybettim Rabbim kısa zamanda bizlere de nasip etsin.. Dikkat et kendine gözün aydın..:16:

bu ay da umutlar suya düşünce artık dr.a gitmeye karar verdim gerçi bu henüz 3. ay ama olsun pimpiriklenip duracağıma gidip bi neyim var neyim yok öğreneyim dimi kızlar,inşallah herşey yolunda gider.. amiin ;)

vazgeçtim dr.a gitmekten kızlar,arkadaşlar dediki adetin 3.gününde git,şimdi zaten adetin yeni bitmiş gitsen boşa gidersin dr.seni yollayıp adetken gel der,dediler ,gitmedim keşke adetken gitseydim...inşallah bi dahaki sefere geciktiği için gidip müjdeyle dönerim dr.dan .bu arada folik asit tavsiye eder misiniz başlayayım mı??hangi marka folikast önerirsiniz?

Son düzenleme:
kızlar bu ay benimde olmadı geldi kırmızılaar :( bu ay bakalım bende ovulasyon testi alıp takip etmeyi düşünüyorum inşallah faydası olur :44:

ben DE bu ay olmadı ovulasyon testi alacağım artık...İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder...(amin)
27/28/29 günde bir regl olan biri olarak (stres, hava değişiklikleri, grip vb.den ötürü..) ovulasyon tarihimi tam kestiremiyorum:2:..ŞU YUMURTA AKI GİBİ olan akıntı ile keşfedebilirim anca..bugün 16.günüm değerlendiriyoruz:17::17::17: ama hadi hayırlısı..:30:

Nasılsınız?

Amazon canım ben 2 aralıkta kürtaj olmuştum ya bugün de sanırım regl oluyorum.. Daha yeni başladı az geliyor ama regl dir bu di mi ara kanama felan değildir? Bugün 30. gün ben 34 günde bir olurdum sanırım kürtajdan dolayı 4 gün erken oldu..

Canımmm Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah.. Ben de ilk bebeğimi kaybettim Rabbim kısa zamanda bizlere de nasip etsin.. Dikkat et kendine gözün aydın..:16:

Offff gene düştü bebeğim cok kötüyüm ben yılbasında ne hatal ediyodum ne oldu :((rabbim hayırlısı böyle mi bnm için niye böyle oluyo ikidir daha nasıl cesaret edicem

Nasılsınız?

malesef hevesim kursagımda kaldı canım kimyasal gebelik geçirmişim düştü bebeğim gene ..................:14::14:

Offff gene düştü bebeğim cok kötüyüm ben yılbasında ne hatal ediyodum ne oldu :((rabbim hayırlısı böyle mi bnm için niye böyle oluyo ikidir daha nasıl cesaret edicem

malesef hevesim kursagımda kaldı canım kimyasal gebelik geçirmişim düştü bebeğim gene ..................:14::14:

Canım ya çok üzüldüm.. Kendiliğinden mi düştü? İlki de mi kimyasaldı? Ben de ikinci adetimi bekliyorum şubatta regl olcam.. Ben dekorkuyorum yine düşer diye Rabbim sağlıkla versin... Çok geçmiş olsun duacı ol canım elbet sağlıkla olacak.. Bazı testler varya yaptırsana ben yaptırdım bir sürü test sonuçları bekliyorum..

Canım ya çok üzüldüm.. Kendiliğinden mi düştü? İlki de mi kimyasaldı? Ben de ikinci adetimi bekliyorum şubatta regl olcam.. Ben dekorkuyorum yine düşer diye Rabbim sağlıkla versin... Çok geçmiş olsun duacı ol canım elbet sağlıkla olacak.. Bazı testler varya yaptırsana ben yaptırdım bir sürü test sonuçları bekliyorum..

ilkinde 7 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olmuştum ikincisi böyle oldu yaptırdım perşembe alcam inş sonuçları cok saol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...

ilkinde 7 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olmuştum ikincisi böyle oldu yaptırdım perşembe alcam inş sonuçları cok saol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...

Amin kuzumm... Ben de haftaya alırım herhalde sonuçları istersen karşılaştırırız bakalım ne var ne yok.. Herşey yolundadır inşallah..

kızlar nette gezinirken 'hamilelik formülü' diye bi siteye denk geldim, www.hamilelikformulu.com/ kadın resmen kitap seti hazırlamış bu konuya dair.acaba okuyan,duyan bilen var mı bi bilgi verin canlar..

bundan kimsenin haberi yok sanırım. . .ya içerikte bi video vardı da net kotalı oldgndan izleyemedm tamamını..bi bakan da mı olmadı anam link e merak edip de...?konuşurduk accık..

Back