YILBAŞI HAMİLE aday ADAY adayları

6 ay hap kullandım bu ay bıraktım daha ikinci gunum sızce hemen olur mu bişi diyin ilk defa korunmasız olarak başladım

Hemende olabilen var hapı bırakıp,bir sure geçtikten sonrada kalan var. Nasip kısmet bunlar umarım en kısa sürede kavusursun bebegıne

ben de geldim, bu ay denedik ama antibiyotik kullandığım için olur mu bilmiyorum. ocakta tam teşekküllü denemelere başlayacağız artık. Allah isteyen herkesin bebeğini kucağına versin inşallah

Bu ay tutsun n rabbiiiiiiiiiimmmmm bizi bekletme daha fazlaaaaa :) 14unde adet olacaktim 1 hafta oldu tik yok insallah icimde bi can daha vardir dua edin arkadaslar.. Piskolojimde bozuk bu konuda ama iste unid etmez bedava :)

Bu ay tutsun n rabbiiiiiiiiiimmmmm bizi bekletme daha fazlaaaaa :) 14unde adet olacaktim 1 hafta oldu tik yok insallah icimde bi can daha vardir dua edin arkadaslar.. Piskolojimde bozuk bu konuda ama iste unid etmez bedava :)

bencede test yap yada kan testi yaptır garanti olsun varsa onda çıkar inşallaah hamilesindir :)

bencede test yap yada kan testi yaptır garanti olsun varsa onda çıkar inşallaah hamilesindir :)

Canim kan testine bi ara abine olmustum her ay o yuzden kendime soz verdim testte pozitif gormeden kan testi yapmiicam ayrica ben belcikada yasiyorum kan testinin aonucu 2-3 gunde geliyo onu beklerken gecem gunduzume karisiyo.. Bakalim pazartesi testte ne cikacak

diyelimki şüphelendik ve idrar testi yapacaz,en güvenli sonucu veren hangi marka test tir acaba canlaar??? sonra sevincimiz kursağımızda kalmasın...

Bugun aldim 4 tane test iki gun arayla pozitif gorene kdr deniicem ama ilk testi pazartesi yapicam insallah ilkinde pozitifi gorurum canim dua esin olurmu
Canim dualarim sizinle İNŞALLAH hamilesindir benim bu ay da olmadi ( ben dayanamadim bat a 6 gun vardi kan testi yaptirdim negatif ( senden ümitliyim ama... İNŞALLAH hamilesindir test yapar yapmaz buraya yaz...

BAT SON 4 GÜN:26:
BÖYLE HOP OTURUP HOP KALKIYORUM:122:
İNŞAALLAH 2013 ÜN SON GÜNLERİNDE HAMİLE OLURUM BEN DEE HAYIRLISIYLAAA
YARIN TEST YAPCAM 4 GÜN VAR BANANE BANANE YAPCAM İŞTEE

Bende yılbaşı annesi olmak istiorummm anne olmakk istiorummm yaaaaawww. Yeni yıla yeni ümitlerle giricez gene Allah cok büyük.. ocakta olursa ekim bebeği olucak ayyyyyyy

Canim dualarim sizinle İNŞALLAH hamilesindir benim bu ay da olmadi ( ben dayanamadim bat a 6 gun vardi kan testi yaptirdim negatif ( senden ümitliyim ama... İNŞALLAH hamilesindir test yapar yapmaz buraya yaz...

İnsallah canim benim bu ay bende oncekilerden daha bi umitliyim ama bakalim kismet Rabbim ne zaman iygun gorduyse.. Bende sizlere cok du ediyorum rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah cocuk isteyen herkese enn kisa zamanda o sevgiyi yasatsin mevlam!! Yarin test yapicam 2 cizgi gormek nasip olur insallah.. Sende sakin umidini kesme insallah gelecek ay daha cok calisip tutturursun allahin izniyle.. Ben inaniyorum imtihandayiz ve hepimiz alnimizin akiyla bu imtihani atlatip kucagimiza minik mucizelerimizi alicaz :)

maalesef kızlar ben senenin son batını yaşadım bugun son günüm. mucizem bu senede gelmedi tutunamadı bana. İnşallah yeni yılın ilk hamilelerinden olurum .

kızlar idrar testi yaptım bu sabah ama negatif gerçi daha erken o yüzden cok ta üzülmedim

18 aralık 1.günümdüARALIKIN SONU BENİMGÜNLERİM(yumurtlama, 28 günde bir adet olurum da :26::26:HADİ HAYIRLISI...Allah ım sen büyüksün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…