- Konu Sahibi papatyasevilir
-
kızlar ilk denememde hamile kaldım :) yeni öğrendim...yazmıştım buraya daallah herkese nasip etsin......
6 ay hap kullandım bu ay bıraktım daha ikinci gunum sızce hemen olur mu bişi diyin ilk defa korunmasız olarak başladım
Canım test yap bence varsa çıkar İNŞALLAH hamilesindir :)Bu ay tutsun n rabbiiiiiiiiiimmmmm bizi bekletme daha fazlaaaaa :) 14unde adet olacaktim 1 hafta oldu tik yok insallah icimde bi can daha vardir dua edin arkadaslar.. Piskolojimde bozuk bu konuda ama iste unid etmez bedava :)
Bu ay tutsun n rabbiiiiiiiiiimmmmm bizi bekletme daha fazlaaaaa :) 14unde adet olacaktim 1 hafta oldu tik yok insallah icimde bi can daha vardir dua edin arkadaslar.. Piskolojimde bozuk bu konuda ama iste unid etmez bedava :)
Canım test yap bence varsa çıkar İNŞALLAH hamilesindir :)
bencede test yap yada kan testi yaptır garanti olsun varsa onda çıkar inşallaah hamilesindir :)
Canim dualarim sizinle İNŞALLAH hamilesindir benim bu ay da olmadiBugun aldim 4 tane testiki gun arayla pozitif gorene kdr deniicem ama ilk testi pazartesi yapicam insallah ilkinde pozitifi gorurum canim dua esin olurmu
Canim dualarim sizinle İNŞALLAH hamilesindir benim bu ay da olmadi( ben dayanamadim bat a 6 gun vardi kan testi yaptirdim negatif ( senden ümitliyim ama... İNŞALLAH hamilesindir test yapar yapmaz buraya yaz...
bismillahirrahmanirrahim
aralık ayında ya da ocakta HamilE OLMAYI DÜŞÜNENLER....DÜŞLEYENLERRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?