Yılbaşı çekilişine varmısınız anneler...

Bir kutuya falan konulabilir üzerinede kırılabilir falan yazınca daha dikkatli oluyorlar galiba .
Ohhhhh şirkete gelirdi böyle çok süper ya içinde içkiler çerezler çikolatalar olsada yesek içsek :)

ahh öyle olsa çok iyide bence o şekilde biraz keseyi zorlar gibime geliyor bence herkes zevkine ve durumuna göre sepetini hazırlarsa daha iyi olur ...

canım özlem eski günleri hatırlamış
ama içine çikolata koyarız canım :),
ben bugün mumumu ve çerçevemi aldım kızlar :)

ama karar verelım ne gıbı seyler olacagına. cekılıs bebekler eolunca iş kolay cunku onların dili bir ve hersey yakısır onlara. ama bırbırımıze hedıye turu alacaksak zor olur gıbıme gelıyor. cunku ınsan tanıdıgı bırıne bıle zor secıyor. en guzelı özlemın dedgı gıbı yılbasını hatırlatan seyler olsun..

ama karar verelım ne gıbı seyler olacagına. cekılıs bebekler eolunca iş kolay cunku onların dili bir ve hersey yakısır onlara. ama bırbırımıze hedıye turu alacaksak zor olur gıbıme gelıyor. cunku ınsan tanıdıgı bırıne bıle zor secıyor. en guzelı özlemın dedgı gıbı yılbasını hatırlatan seyler olsun..

bencede canım herkez birşeyler hazırlasın kendince kesesine göre
sepette olabilir kutuda
yani dediğin gibi yılbaşını hatırlatan şeyler olsun yeter

ıçki falana şaka kızlar tabii ki kimse zorlanmasın maddi anlamda öenmli olan hatırlamak ve hatırlanmak.Ufak tefek şeyler olabilir bebek için isteyen bebek için alsın ev için objeler olabilir yada annelere .Herkes kendine özgü hazırlasın sepetleri .
Ohhhh Yeliz hızlısın ben ancak bayram dan sonra alırım ama yılbaşına kadar ulaştırırım kesin inşallah yanii :))

çekildi mi ne oldu??? liste ne durumda ? aman kaçırmayayım..pek hevesliyim de:)))

İçki falana şaka kızlar tabii ki kimse zorlanmasın maddi anlamda öenmli olan hatırlamak ve hatırlanmak.Ufak tefek şeyler olabilir bebek için isteyen bebek için alsın ev için objeler olabilir yada annelere .Herkes kendine özgü hazırlasın sepetleri .
Ohhhh Yeliz hızlısın ben ancak bayram dan sonra alırım ama yılbaşına kadar ulaştırırım kesin inşallah yanii :))

heeh şöle yaşaaa özlem canımsınopuyorumnanaktan sen yarım elma gönül alma zemuszemusmakast birbirimizi hatırlamak zaten dediğin gibi..a.s.:nazar::teytey:

kızlar liste ne alemde? bayram sonrası çekelimde kurayı..ancak alır hazırlar göndeririz....

kızlar 6 kişiyiz şimdilik az daha bekleyelim belki çoğalır
çekilişi ne zaman yapalım
10 aralıkta çekiliş yapsak uyarmı size
ayrıca özlemle ben yapsam uyarmı size

[10 aralıkta çekiliş yapsak uyarmı size
ayrıca özlemle ben yapsam uyarmı size[/COLOR][/QUOTE]
uymazmı hiç şekerim çekilişi yapacak olan sizler olun öpüyorum..

Özlem canım 10 aralıkta msn den ÇekılıŞı yapalımmı senınle

kızlar bende çok heveslendim :içelim:

arkadaşlar üzülerek bişey söylemek istiyorum çekilişe ketılcak arkadaşlara ben çekilişe eşime danışmadan katılmıştım bu seferki çekilişe katılmamada pek gönüllü olmadı açıkcası bu yüzden kusura bakmayın lütfen ama çekilişten ayrılmak istiyorum hepinizin anlayışla karşılayacağını düşünüyorum lütfen beni mazur görün size iyi eğlenceler dilerim umarım güzel ve eğlenceli olur tekrar kusura bakmayın fatoş..

galıba cok az kişi var katılan yani bu cekılıs olmıcak gıbı gorunuyor

* nestle76
* Derinzlm
* Emekbebek
* ozlemm78
* Nisan 84

Yaa bende cok ıstıyorum katılmayı ama bu sıralar pek dısarı cıkamıyorum...eymenın hedıyesını bıle zar zor dr a gıtmıŞken hemen aldım.ne alacagız sepetmı ne olacak mesela....
Bu arada ÖzlemcıĞım bu arada bızım cekılıŞte arada kaynadı valla :))) senın hedıyelerın hazır panconun sapkası bıtmedıĞı ıÇın yollayamıyorum ÇÜnkÜ annem Örecek onu ben sapka Örmeyı bılmıyorum.annemı beklıyorum yanı anlayacagın :KK43:((

özlemcim aylin çıkıcam demişti ama son olarak ne bilmiyorum
herkez çıkıcam diyince üzüldüm ama sen listeyi yeniden yapınca moralim düzeldi valla
az olursada olsun az az yaparız

emelcim sepet yapmayı düşünüyoruz
katıl sende

X