- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
annem sağolsun veriyor birşeyler.ay cok ayıplı mesajlar donuyor buradadengem sastı
ben hafta sonundan yemek yapıyorum ama esım gunduz calısıyorsa annem gelıyor egeyı okula yollamaya o yemek yapıyor sagolsun
aksama peynır borek(dıfrızden )
kıymalı patlıcan bılmem nesı
ayran fılan tamam tursuda cıkarırız yeter
nekadarlık evlisin sevcan. çalışıyorsun sende dımı. kamudamısınBayılırdım işte o zaman
Biz çok fingirdek bi çiftiz zaten. Hafta sonu opusurken enisteme bile yakalandık
Hankılarını.diğerlerinide anlatsana
Bayılırdım işte o zaman
Biz çok fingirdek bi çiftiz zaten. Hafta sonu opusurken enisteme bile yakalandık
evet benim aynen..ankaralıyım ama 9 senedir başka ilde yaşıyorum..
8 yıllık canım.nekadarlık evlisin sevcan. çalışıyorsun sende dımı. kamudamısınsitelere girilmiyor dedin de
Göster bakiim.bakarsın ben alırımhahahahahaahhahaha son kararınmı bak önlüğü görmedin amaaaaa
toprağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet benim aynen..ankaralıyım ama 9 senedir başka ilde yaşıyorum..
beyaz lahana sardım dünTavuk şiş yapın hem pratik hem lezzetli oluyor.
beyaz lahana sardım dün)
varO zor geliyor bana ya. Yaprakları ayırması zor, sonra kaynar suda yumusatması, uygun boyutlara getirmesi, sarması falan. Kolay yolu var mı de bana hele
annenle yakınmısın asmun?annem sağolsun veriyor birşeyler.
ptesi salı tamamdiğer günler yapıyorum
var
ben kapuska yapıyorum malzeme aynı şekil farklı
lahana nasıl kokuyor oyle yawO zor geliyor bana ya. Yaprakları ayırması zor, sonra kaynar suda yumusatması, uygun boyutlara getirmesi, sarması falan. Kolay yolu var mı de bana hele
suda haşla içi yap iç basit zatenO zor geliyor bana ya. Yaprakları ayırması zor, sonra kaynar suda yumusatması, uygun boyutlara getirmesi, sarması falan. Kolay yolu var mı de bana hele
hahahahahahahahaha ben bunu yapacamvar
ben kapuska yapıyorum malzeme aynı şekil farklı
kızın bana zerre yararı yok aklı 1500 karış havadalahana nasıl kokuyor oyle yaw
fallen senın kız buyudu tabı elının ayagının altında bırı yok yanlıslıkla ezesın oh lahanada sararsın oh
Bende pazar günü Kurufasulye yapmıştım. Misafir geldi hepsini bitirdik. Dün biber domates kavurDuk bandık. Artık bu gün ne banariz bilemiyorum.