- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
bana sevcan çıktı daha fazla dayanamıcamm yaaaa
ona aldığım hediyede şu
Kahkaha attım yaaaa Allah kahretmesinn senii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana sevcan çıktı daha fazla dayanamıcamm yaaaa
ona aldığım hediyede şu
daha güzelleride vardı eşininde kullanabileceği ama alamadımKahkaha attım yaaaa Allah kahretmesinn senii
foto çıkmadı bende çok merak ettimbana sevcan çıktı daha fazla dayanamıcamm yaaaa
ona aldığım hediyede şu
Amanda üstüne alinirmişsss. Ulan bi seksi, bi gece köfte yapan sen misin.Buarada yanlıs olmasın gece kalkıp kocama köfte yapmam kocamı kaldırır köfte aldırmaya yollayabılır potansıyelım var
karının kocasını baska bedene baktırtacaksın ay ne fenasın fallencımmmmbana sevcan çıktı daha fazla dayanamıcamm yaaaa
ona aldığım hediyede şu
Amanda üstüne alinirmişsss. Ulan bi seksi, bi gece köfte yapan sen misin.
yok alınmadım sen duydunmu hıc gece köfte yaptıgımı ayıpsınAmanda üstüne alinirmişsss. Ulan bi seksi, bi gece köfte yapan sen misin.
bende bugun doyamadımAy yapmıyormuş ki, kocasını yollayıp aldırtıyormuş
suprizinin ne içine ediyorsan fallen (saçlarından sürükleyen smayl)bana sevcan çıktı daha fazla dayanamıcamm yaaaa
ona aldığım hediyede şu
benimde.bende bugun doyamadım
canım cıg kofte ıstedı nar eksılı
bende bugun doyamadım
tam buraların yemekleri cute..gel yedireyim sana alasındanbende bugun doyamadım
bahsedilen ketum ben miyim acaba??* süpriz olsun diye çok bilgi vermedim ya ondan mı acep???
Bayılırdım işte o zamandaha güzelleride vardı eşininde kullanabileceği ama alamadım
utandım çok
evet benim aynen..ankaralıyım ama 9 senedir başka ilde yaşıyorum..Diğer özellikler uyuyor mu?
Çünkü hem ketummuş, hem evliymiş hem de ankara dısındanmış
Aman ne gerek var köfteye. Dudaklarini köfte gibi sisir yeter adama.yok alınmadım sen duydunmu hıc gece köfte yaptıgımı ayıpsın
diğerlerinide anlatsanaBayılırdım işte o zaman
Biz çok fingirdek bi çiftiz zaten. Hafta sonu opusurken enisteme bile yakalandık