Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Eşimde bana sen ıyı degılsın ogretmen tutalım dıyor
ama bızım cevremızde bırak ozel ogretmenı etute cocuk bıle veren yokken bana kesınlıkle , aha cocugu basından atıyor dıyecekler dıye hos ne dedıklerı umurumda degıl ama gururuma yedıremıyorum bu durumu
sınırlenıyorum caresız kalıyorum anne yaz dıyorum yazıyor oku dıyorum okuyor an yaz dıyorum yazıyor donduruyorum ne yazıyor burada dıyorum an 'a anne dıyıp ısın ıcınden cıkıyor
ay cok zor kesınlıkle
bızde 0 sesındeyız
her aksam dersten sonra 1 saate yakın calısma yaptırıyorum buda demektırkı 3 saat boyunca kan dolasımımım duruyor sınır sıstemım acayıp calısıyor
ay bılmıyorum napıcaz

of benımde ya bende oyle ıkımızde uzulunce uyuyamıyorum sıkıntıdan
kızdıgımı anlayınca ıse gozlerı cın gıbı acılıyor ne soylesen alacak cocuk ama bu ne dedııgmde unuttum demesı benı bendenalıyor
hayır aıleler ılgılenmese bu cocuklar ne olur ya
okuldan neredeyse sadece o sesın yazımını ogrenıyorlar o kadar oturup hecelerı gosterenmı ezberletenmı dıyım ne dıyım bızız valla zor

Ben hiç anlamıyorum ya romantikli şeylerden.
benım ıcın romantızım sadece yatakta olur gerısı bos
kocama oyle mumlu bı masa hazırlayamam komık gelır
banada yapmıstı bı kere hıc hosuma gıtmemıstı ne yalan soylıyım

benım ıcın romantızım sadece yatakta olur gerısı bos
kocama oyle mumlu bı masa hazırlayamam komık gelır
banada yapmıstı bı kere hıc hosuma gıtmemıstı ne yalan soylıyım

Ay ben de. Dans ederken bile gülesim geliyo gözlerinin içine bakma olayı falan

Buarada yanlıs olmasın gece kalkıp kocama köfte yapmam kocamı kaldırır köfte aldırmaya yollayabılır potansıyelım var

Benim canım cekerse bende kocamı yollarım ama o köfte yapta yiyelim dediyse akan sular durulur hemen yaparımmm

Ay ben de. Dans ederken bile gülesim geliyo gözlerinin içine bakma olayı falan

Benim canım cekerse bende kocamı yollarım ama o köfte yapta yiyelim dediyse akan sular durulur hemen yaparımmm
ay hıc yapamam dunya malı ıcın kendımı yoramam ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…