- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Ben geçen hafta bi sarayim dedim facia olcakti nerdeyse evde. Tek tek haşladim kelemin yapraklarını 10 dakika. Nette öyle yazıyordu. Sonra Elime aldığım düştü masayaben de hiç bişey sarmadım aynen...
bi h.sonum var onu da evde zahmetli yemeklerle harcayamam valla..
Bende aynen senin gibi yapıyorum.h.sonu yapıyorum yemek,pzt salı yiyoruz.çarşamba genelde buzluktan.lahmacun ,içli köfte,sömelek köfte,börek gibi gibi..çarşamba ve sonrası spontan gelişiyorannem ya da kv çağırırsa asla reddetmem..tonbalığı olur,makarna,kahvaltı,meyhane pilavı gibi..
Ben geçen hafta bi sarayim dedim facia olcakti nerdeyse evde. Tek tek haşladim eklemiş yapraklarını 10 dakika. Nette öyle yazıyordu. Sonra Elime aldığım düştü masaya aldigim düştü. Sonra üstüne soğan doğradim tencereye attım onları hala evde duruyo yemedik. İyi oldu aklıma geldi bak gideyim de dokeyim onları
çalışıyorum bidenemAyy bu ne. Sen çalışıyor musun canım
emekliliğine az kaldı demekçalışıyorum bidenem
21 senedir hemde
ayyy bennn şokkkkk valla seni evli bile sanmıyordumaşkım ben 41 yşındayım
kızcem 13 yuaşında
2.tur evlilik
O benim bikerem@GelenKutusu sor yazayım ketumluk etmem
ahandaaa ciddimisin balımmayyy bennn şokkkkk valla seni evli bile sanmıyordum
İyiki açmışsin kizTam altın günü topiği gibi olduk. Bigünde altın günü yapalım. Sırayla her ay birine yollarızAltını alan kayıplara karısmasın ama
İvitsenin de özellikler aynı mı yoksa
valla var hay maşşallah :)ahandaaa ciddimisin balımm
bekar gibi tipim var demi
bak onu ben de severim ama dolma sarma gibi değil de böyle soslu falan fırın yemeklerini severim..bi de bizde hem yenilir hem içilir.o yüzden bolca meze olur :)AAA BEN ÇOK SEVERİM yemek yapayım yedireyim
aaa altın günüde yapalım yaaaaİyiki açmışsin kiz
sen beni görmedinm ama demivalla var hay maşşallah :)
Maşallah. Ben de 14 yıldır. Ama bıktım varya. Ayrılmayı düşünüyorum Önümüzdeki yıl.çalışıyorum bidenem
21 senedir hemde
Olur uyarım.aaa altın günüde yapalım yaaaa
cam açar gün yaparız hahahha
sanal yeriz pastaları kısırları