- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
asmu ejderha dövmeli kız la bir başladım araşıksız diğer 2 kitabı soluksuz okudum..3leme zaten..herbiri 450 sayfa civarı yalnız..ama muhteşemmm..enfes kitaplar..ben onun dizisini izledimhiç seri halinde kitap okuma alışkanlığım olmadı
facedennn :))
kuş adasında yaşıyor
kadın öğretim grevlisi doçent :)
esra hanım
genel moda kavramı boru paçayı yasakladıtrendyol un milla diye bir markası var.orda var boru paça pantolonlar,güzel ve kaliteli tavsiye ederim,fiyatlar da makul.
ohhhoooo sen şimdiden büyümeyi sevmezsen biz ne yapalımvalla bence 30 lar çok güzel yaşlar hiç krkma tam tersi..
40 lar d aöyle bence.beni gördün sen asmu fotolaırmı falan yani,az çok da tanıyosun,37 yaşında teyze gibi olmak şart değil.nasıl yaşadığın ve hissettiğinle alakalı..korkam yewrum yaş almak güzel,30 lar çokgüzel gelsene
aldım ejderha dovmeliyi duruyorasmu ejderha dövmeli kız la bir başladım araşıksız diğer 2 kitabı soluksuz okudum..3leme zaten..herbiri 450 sayfa civarı yalnız..ama muhteşemmm..enfes kitaplar..
faceden güneş çavması diye arat o sayfa tatlım mesaj at cevap veriyorbana atsana tam adını bulayım faceden.
ben aslında mutluyum huzurluyum. yaşımdan da, ortamım dan da. Aileme sürekli bağlı kalmaktan hoşlanmıyorum.
benim dışımda herkes mutsuzanneannemle her ayın 20 küssüz mesela neden evlenmiyorum diye işte bu yüzden yaşım ilerlesin istemiyorum. gerçekten 30 yaşıma geldiğimde evli ve çocuklu olmak istiyorum
tamam selamını söylememfaceden güneş çavması diye arat o sayfa tatlım mesaj at cevap veriyor
bu yıl üye olmana rağmen tanımayan yok babında.ne çıkışı yaptım ayol
asmu sen ünimi okuyosun, ailenden ayrısın cınımaldım ejderha dovmeliyi duruyorben çok dağınık yaşadığım için böyle..
memlekette bir ton kitap. ailemin evinde bir ton. bide benim kendi evimde var
çalışıyorum ekmek parasıasmu sen ünimi okuyosun, ailenden ayrısın cınım
aa ne işle meşgulsunüz cınım :)çalışıyorum ekmek parası
memuraa ne işle meşgulsunüz cınım :)
yakın zamanda olabilirmiBiraz ipuculaşalım mı artık?
Meselaaaaa benim kurbanım pro üye değil
Crazy görller napıyonuz. Katilini bulan var mı?
Biraz ipuculaşalım mı artık?
Meselaaaaa benim kurbanım pro üye değil
yakın zamanda olabilirmi
böyle ip uçları vermek lazım
biz maşallah çok ketumuz
sarecım morelın bozulmus bende olaya soyle baktım ssenin adına olaya