- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
gönlünden kime geçerse ona ver canım öyle eşten dosttan ağzımla hiç bir zaman oy istemedim istemem de bana yakışmazzalımsın kkherkes eşine dostuna veriyor bende sana vereyim eşim dostumsun artık seni ilan ediyorum
ay canımsınnnnn yaa gördümmmmm birtanemmm çoooook güzelsinnnnavatara koydum bak fallen senin içinFallenAngel
bende seni gördüm abla sende çok güzelsin maşallah hele gözlerinay canımsınnnnn yaa gördümmmmm birtanemmm çoooook güzelsinnnn
çok teşekkür ederim meleğimbende seni gördüm abla sende çok güzelsin maşallah hele gözlerin
eğer bana sen alcaksan bi kaç sipariş verdim bugündemerhaba herkese..bugün epeyce yoğunum bakamadım buralara..var mı özetlik bi,r durum
var ben enlerde aday değilimmerhaba herkese..bugün epeyce yoğunum bakamadım buralara..var mı özetlik bi,r durum
colinsten kot aldım geldi gelecek bekliyorummerhaba herkese..bugün epeyce yoğunum bakamadım buralara..var mı özetlik bi,r durum
KPSS a grubu alan canım.ne çalışıyorsun jooker sen
Sare Lavinya sen ve themis1990 en iyi çıkış yapanlarsınız bence
Çocukta olur elbet. geç olsun güç olmasın. doktora falan gittiniz mi
bilmem ki bana mı çıktın acabaeğer bana sen alcaksan bi kaç sipariş verdim bugünde
ben de değilimdir muhtemelenvar ben enlerde aday değilim
yok olur mu colins iyiir ama loftu daha çok tavsiye ederim.o da aynı firmanın daha kaliteli ürünleri..tabi little big en iyisi..hem benim müşterimcolinsten kot aldım geldi gelecek bekliyorum
senin kotların yanında paçavrdır ama
nashi argan yağıbilmem ki bana mı çıktın acabane siparişi verdin merak ettim
blueeee bana kot yolla aplanaaaaabilmem ki bana mı çıktın acabane siparişi verdin merak ettim
ben de değilimdir muhtemeleno zaman demek ki adaylar yanlış
yok olur mu colins iyiir ama loftu daha çok tavsiye ederim.o da aynı firmanın daha kaliteli ürünleri..tabi little big en iyisi..hem benim müşterim
aplam sayılırsın tabisiii...blueeee bana kot yolla aplanaaaaa
ben senın aplan değilmiyim
gız kıyamam sana zeytin yağı yollayam bennashi argan yağıolmadı has zeytinyağı
evet evet ltb çok iyi. bende hep onu giyiyorum. yada kalıpları bana dahamı uygun bilmiyorum.bilmem ki bana mı çıktın acabane siparişi verdin merak ettim
ben de değilimdir muhtemeleno zaman demek ki adaylar yanlış
yok olur mu colins iyiir ama loftu daha çok tavsiye ederim.o da aynı firmanın daha kaliteli ürünleri..tabi little big en iyisi..hem benim müşterim
aplam sayılırsın tabisiii...yaş farkımız var mıydı hatırlamadım ama ???
bendeki pantolonlar hep sunum için 26-27 beden ama
öhö öhö. bende o bedenimaplam sayılırsın tabisiii...yaş farkımız var mıydı hatırlamadım ama ???
bendeki pantolonlar hep sunum için 26-27 beden ama
rabbim yardımcın olsun. kpss zorKPSS a grubu alan canım.
ben kime çıktım yaaaöhö öhö. bende o bedenimadres vereyim mi? yoksa 2kediannesi gönderdi mi