- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
oda bir seçenek tabisarecım morelın bozulmus bende olaya soyle baktım ssenin adına olaya
1 ay daha rahat rahat sevişebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda bir seçenek tabisarecım morelın bozulmus bende olaya soyle baktım ssenin adına olaya
hoş geldin cute,sarecım morelın bozulmus bende olaya soyle baktım ssenin adına olaya
paulo coelho cok seviyorum bendeeedaha okuyamadım ya ama listemde var oda şimdi simyacıya başlıycam o bitincede game of thrones serisine :)
bende nedense hiç ısınamadım onapaulo coelho cok seviyorum bendeee
ya nasıl bırakırsın onu yarım ben daha o kıtabı okudugumda fılmlerı cıkmamıstı ama sımdı fılmlerı hep bı secenek oldugu ıcın belkuıde ızledın belkıde konusunu sonunu basını bılıyorsunaldım ejderha dovmeliyi duruyor ben çok dağınık yaşadığım için böyle..
memlekette bir ton kitap. ailemin evinde bir ton. bide benim kendi evimde var
GelenKutusu hadi ip ucu ver
oha o adam benle karsılassa bana asık olur dıye dusunuyorumbende nedense hiç ısınamadım ona
neler aldın kız hedıye anlat bakımgenel moda kavramı boru paçayı yasakladı trendyol un milla diye bir markası var.orda var boru paça pantolonlar,güzel ve kaliteli tavsiye ederim,fiyatlar da makul.
ohhhoooo sen şimdiden büyümeyi sevmezsen biz ne yapalım valla bence 30 lar çok güzel yaşlar hiç krkma tam tersi..
40 lar d aöyle bence.beni gördün sen asmu fotolaırmı falan yani,az çok da tanıyosun,37 yaşında teyze gibi olmak şart değil.nasıl yaşadığın ve hissettiğinle alakalı..korkam yewrum yaş almak güzel,30 lar çokgüzel gelsene
ben görmedimgenel moda kavramı boru paçayı yasakladı trendyol un milla diye bir markası var.orda var boru paça pantolonlar,güzel ve kaliteli tavsiye ederim,fiyatlar da makul.
ohhhoooo sen şimdiden büyümeyi sevmezsen biz ne yapalım valla bence 30 lar çok güzel yaşlar hiç krkma tam tersi..
40 lar d aöyle bence.beni gördün sen asmu fotolaırmı falan yani,az çok da tanıyosun,37 yaşında teyze gibi olmak şart değil.nasıl yaşadığın ve hissettiğinle alakalı..korkam yewrum yaş almak güzel,30 lar çokgüzel gelsene
ben burdayım tatlımben gelince gidiyorsunuz pislikler
ben burdayım tatlım
GelenKutusu dun senı andım
hangı seste oldugunu bılmıyodun ya veledın
dun aksam egeye anlat yazdırırken agladım dayanamadım
sınırlerım yıprandı galıba
ulan dedım senın p aranmı yok tutacaksın su cocuga bı hoca sende kafanı dınlıceksın ah ah dıye yedım kendımı
aaa ben değil mişimHımmmmm
İpucu: 1. Ankara'dan değil
2. Evli
3. Ketum biri, kendisiyle ilgili bir şey öğrenebilmek için kırk takla atıyorum, hala beni tatmin edecek bir bilgi yok.
ya bence özel hoca falan tutma.GelenKutusu dun senı andım
hangı seste oldugunu bılmıyodun ya veledın
dun aksam egeye anlat yazdırırken agladım dayanamadım
sınırlerım yıprandı galıba
ulan dedım senın p aranmı yok tutacaksın su cocuga bı hoca sende kafanı dınlıceksın ah ah dıye yedım kendımı
asmunikal ipucun neydı kız senın