Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
aldım ejderha dovmeliyi duruyor :KK53: ben çok dağınık yaşadığım için böyle..
memlekette bir ton kitap. ailemin evinde bir ton. bide benim kendi evimde var :KK51::KK51:
ya nasıl bırakırsın onu yarım ben daha o kıtabı okudugumda fılmlerı cıkmamıstı ama sımdı fılmlerı hep bı secenek oldugu ıcın belkuıde ızledın belkıde konusunu sonunu basını bılıyorsun
yapma onu o kıtabı

bende nedense hiç ısınamadım ona
oha o adam benle karsılassa bana asık olur dıye dusunuyorum
bende aslında her ne kadar dısa donukte olsam acayıp kendımle ıc savaslar yasarım ıcımde bır cute daha yatıyor allahtan kımse bılmıyor

genel moda kavramı boru paçayı yasakladı :KK70:trendyol un milla diye bir markası var.orda var boru paça pantolonlar,güzel ve kaliteli tavsiye ederim,fiyatlar da makul.:KK66:
ohhhoooo sen şimdiden büyümeyi sevmezsen biz ne yapalım:KK59: valla bence 30 lar çok güzel yaşlar hiç krkma tam tersi..
40 lar d aöyle bence.beni gördün sen asmu fotolaırmı falan yani,az çok da tanıyosun,37 yaşında teyze gibi olmak şart değil.nasıl yaşadığın ve hissettiğinle alakalı..korkam yewrum yaş almak güzel,30 lar çokgüzel gelsene :KK19:
neler aldın kız hedıye anlat bakım :KK70:

GelenKutusu GelenKutusu dun senı andım
hangı seste oldugunu bılmıyodun ya veledın
dun aksam egeye anlat yazdırırken agladım dayanamadım
sınırlerım yıprandı galıba
ulan dedım senın p aranmı yok tutacaksın su cocuga bı hoca sende kafanı dınlıceksın ah ah dıye yedım kendımı

genel moda kavramı boru paçayı yasakladı :KK70:trendyol un milla diye bir markası var.orda var boru paça pantolonlar,güzel ve kaliteli tavsiye ederim,fiyatlar da makul.:KK66:
ohhhoooo sen şimdiden büyümeyi sevmezsen biz ne yapalım:KK59: valla bence 30 lar çok güzel yaşlar hiç krkma tam tersi..
40 lar d aöyle bence.beni gördün sen asmu fotolaırmı falan yani,az çok da tanıyosun,37 yaşında teyze gibi olmak şart değil.nasıl yaşadığın ve hissettiğinle alakalı..korkam yewrum yaş almak güzel,30 lar çokgüzel gelsene :KK19:
ben görmedim
kızlar bende 28 yasındayım ama hıc yasıma uygun gıyındıgımı ve gıyınecegımı sanmıyorum :)
kocamın basını yakarım bı gun napim :KK64:

ulan dedım senın p aranmı yok tutacaksın su cocuga bı hoca sende kafanı dınlıceksın ah ah dıye yedım kendımı

:KK70::KK70::KK70:
Yatırım diye bakıyorum ben olaya, sağlığım (akıl ve ruh) ne kadar yatırım yaparsam ileride doktora ve hastaneye o kadar az para harcarım, hem de ekstradan mutlu ve huzurlu kalırım.

Şaka bir yana, aslında benim büyük kızımda dikkat eksikliği var. Geçen sene çocuk psikoloğu özel dersle desteklenmesi iyi olur demişti. Geçen sene etüde verdim. Ama beklediğimi bulamadım. O yüzden bu sene özel ders aldırmaya başladım.

Küçük kıza gerekli değil gibi gelmişti başta, ona sadece ve sadece ablasını çok kıskanıyor diye haftada 2 saat ders aldırayım da arıza çıkarmasın diye başladık.

Ama şimdi kafamın ne rahat olduğu aklıma gelince çooookkkk doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Kendim için yani :KK73:

Bu arada bizimkiler "r" harfindeler :KK70:

Not: Çocuklar anneye çok farklı, öğretmene çok farklı davranıyor. Anneye dünyanın nazı, nasıl bu kadını çıldırtırım projeleri uçuşuyor. Öğretmene onu yapamıyorlar. Ben de dediğin gibi sinirleniyorum, bu kez de anne-çocuk ilişkimiz bozuluyor. Ben zaten evde hem anne-hem baba rolündeyim, oldukça canımı sıkan konu. Babanın evimizde disiplini, kuralları temsil edip annenin sevgi ve şefkati temsil etmesi gerektiğine inanan biri olarak evde kuralları benim koyuyor olmam canımı sıkıyor. Bir de öğretmen rolüne girip ilişkilerimizi iyice zedelemek istemiyorum.

Hımmmmm
İpucu: 1. Ankara'dan değil
2. Evli
3. Ketum biri, kendisiyle ilgili bir şey öğrenebilmek için kırk takla atıyorum, hala beni tatmin edecek bir bilgi yok.
aaa ben değil mişim :KK57:

ya bence özel hoca falan tutma.
hani ilerde matematiği zayıf olur tutarsın ama 1. sınıflar için olmaz :KK43: benidme yeğenim geçen sene 1. sınıftı. hafta sonları ben gösteriyordum. ya vurmamak için kendimi zor tuttuğum okadar vakitler oldu ki:KK43: hatta gece rüyalarıma bile girerdi yeğenimin gözlerinde ki o çaresizliği :KK43:

asmunikal asmunikal ipucun neydı kız senın

bugün topiğe teşrif etti

X