Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
evet evet ltb çok iyi. bende hep onu giyiyorum. yada kalıpları bana dahamı uygun bilmiyorum.
bir sorsana müşterine neden artık boru paça üretmiyorlar
bayanda genelde slimfit veya boyfriend var ama yine de boru paça pantolonları vardır mutlaka..
mağazadan mağazaya ürünler değişiyor asmucum,netten de bakabilrsin vardır elbet.

yaş 41 yolun yarısı

ben 28 giyiyom nikah zamanı 11 kilo verdim 28 giyiyom

şaka yaptım kuzummmm benımmm
çok saol söylemen yeter
maşallahh ne güzel vermişsin kilo..ben de 37 oldum şaka maka a:):)

ben gittiğim heryerde bakıyorum neredeyse. genel anlamıyda boru paça üretilmiyor zaten.
10 yaş var aramızda büyümekten nefret ediyorum

oooooooo blummm sende yaklaşmışsın bana

sanamıııııııııııııııııııı

senle bir ara görüşelim müsait olursan eğer. belki hediyeni de veririm

görüşekkkkk ne aldın banaaaaaaaa

kız canikeyyyy kavim güzelmi bende okuyacam onu
hatta sipariş verecem şimdi ahmet amcadan 2-3 kitap onumu alayım
beyoğlu nda sıkılmıştım ama kavim ahmet ümitin ilk okuduğum kitabıydı akıcı çok güzel macera ve polisiye seviyorsan kaçırma derim beybisi

kız kardaşım hemen göndereyim sana ben ağlamıştım okurken birazda sen ağla
dur alma belki katili alacak

öylemiydi

asmuuu amhmet ümit alacam az snr sipariş edecen
kavimi alacam başka ne alayım
banamı alıcan elveda güzel vatanım yeni çıktı ondan istiyorum

kendine alacaksan, ahmet ümit patasana alabilirsin. ben çok okudum karıştıyorum hangi kitap hangisiydi
güneş çavması-dünya varmış bak buda çok güzel bir kitap. ben okudum ama kütaphanem de yok heyysss bana alınabilir bu. katilimm heyo buradayımm. sana yardımcı oluyorum

kız güneş çavmasının yazarıyla arkadaş oldum ben
ikisinide okudum
hayatımda okudpum en güzel kitaptı.
ufkum o kitapla açıldı çok değişti
esra hanım o kitabı once dizi olarak yazmış.
geçem mail attım yeni kitap varmı diye var dedi :)
bana çıkmadın ama alırım senin canın sağ olsun

bende arkadaş olayımm lütfen lütfennnn
nereden tanıştın. sosyal medyası varmı.

bide ahmet ümit-patasana alabilirsin aşk köpekliktir alma babı-bı esrar da alma. güzel kitap ama sanki şemsin hayatını araştırmış copy paste yapmış gibi.
Kukla yı da alabilirsin.

facedennn :))
kuş adasında yaşıyor
kadın öğretim grevlisi doçent :)
esra hanım

ben gittiğim heryerde bakıyorum neredeyse. genel anlamıyda boru paça üretilmiyor zaten.
10 yaş var aramızda büyümekten nefret ediyorum
genel moda kavramı boru paçayı yasakladı trendyol un milla diye bir markası var.orda var boru paça pantolonlar,güzel ve kaliteli tavsiye ederim,fiyatlar da makul.
ohhhoooo sen şimdiden büyümeyi sevmezsen biz ne yapalım valla bence 30 lar çok güzel yaşlar hiç krkma tam tersi..
40 lar d aöyle bence.beni gördün sen asmu fotolaırmı falan yani,az çok da tanıyosun,37 yaşında teyze gibi olmak şart değil.nasıl yaşadığın ve hissettiğinle alakalı..korkam yewrum yaş almak güzel,30 lar çokgüzel gelsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…