- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
bayanda genelde slimfit veya boyfriend var ama yine de boru paça pantolonları vardır mutlaka..evet evet ltb çok iyi. bende hep onu giyiyorum. yada kalıpları bana dahamı uygun bilmiyorum.
bir sorsana müşterine neden artık boru paça üretmiyorlar
maşallahh ne güzel vermişsin kilo..ben de 37 oldum şaka maka a:):)yaş 41 yolun yarısı
ben 28 giyiyom nikah zamanı 11 kilo verdim 28 giyiyom
şaka yaptım kuzummmm benımmm
çok saol söylemen yeter
bilmemben kime çıktım yaaa
bayanda genelde slimfit veya boyfriend var ama yine de boru paça pantolonları vardır mutlaka..
mağazadan mağazaya ürünler değişiyor asmucum,netten de bakabilrsin vardır elbet.
maşallahh ne güzel vermişsin kilo..ben de 37 oldum şaka maka a:):)
senle bir ara görüşelim müsait olursan eğer. belki hediyeni de veririmben kime çıktım yaaa
oooooooo blummm sende yaklaşmışsın banabayanda genelde slimfit veya boyfriend var ama yine de boru paça pantolonları vardır mutlaka..
mağazadan mağazaya ürünler değişiyor asmucum,netten de bakabilrsin vardır elbet.
maşallahh ne güzel vermişsin kilo..ben de 37 oldum şaka maka a:):)
bilmem
senle bir ara görüşelim müsait olursan eğer. belki hediyeni de veririm
süpriz olmayacak mıoooooooo blummm sende yaklaşmışsın bana
sanamıııııııııııııııııııı
görüşekkkkk ne aldın banaaaaaaaa
Allahım o kavim kitabı neydi harikaaabeğenmedim ben o seriyi
z.livaneli seranadı alsınlar, küçük prensi alsınlar, ahmet ümit kavim mi alsınlar, s.ali kürk mantolu madonnayı alsınlarokudun ki bunları. ben hepsini okudum alınmasın
kız kardaşım hemen göndereyim sana ben ağlamıştım okurkenyok okumadım ama listemde var kürkmantolu madonna, ozaman bana bin muhteşem güneşi alsınlar
kız canikeyyyy kavim güzelmi bende okuyacam onuAllahım o kavim kitabı neydi harikaaa
ağlayayım kardeşimkız kardaşım hemen göndereyim sana ben ağlamıştım okurkenbirazda sen ağla
öylemiydisüpriz olmayacak mı
ben böğürtlen kışında ağladımağlayayım kardeşimhep beraber ağlayalım
beyoğlu nda sıkılmıştım ama kavim ahmet ümitin ilk okuduğum kitabıydı akıcı çok güzel macera ve polisiye seviyorsan kaçırma derim beybisikız canikeyyyy kavim güzelmi bende okuyacam onu
hatta sipariş verecem şimdi ahmet amcadan 2-3 kitap onumu alayım
dur alma belki katili alacakkız kardaşım hemen göndereyim sana ben ağlamıştım okurkenbirazda sen ağla
banamı alıcanöylemiydi
asmuuu amhmet ümit alacam az snr sipariş edecen
kavimi alacam başka ne alayım
kız güneş çavmasının yazarıyla arkadaş oldum bendur alma belki katili alacak
banamı alıcanelveda güzel vatanım yeni çıktı ondan istiyorum
kendine alacaksan, ahmet ümit patasana alabilirsin. ben çok okudum karıştıyorum hangi kitap hangisiydi
güneş çavması-dünya varmış bak buda çok güzel bir kitap. ben okudum ama kütaphanem de yokheyysss bana alınabilir bu. katilimm heyo buradayımm. sana yardımcı oluyorum
daha okuyamadım ya ama listemde var oda şimdi simyacıya başlıycam o bitincede game of thrones serisine :)ben böğürtlen kışında ağladım
kız güneş çavmasının yazarıyla arkadaş oldum ben
ikisinide okudum
hayatımda okudpum en güzel kitaptı.
ufkum o kitapla açıldı çok değişti
esra hanım o kitabı once dizi olarak yazmış.
geçem mail attım yeni kitap varmı diye var dedi :)
bana çıkmadın ama alırım senin canın sağ olsun
ben onun dizisini izledimdaha okuyamadım ya ama listemde var oda şimdi simyacıya başlıycam o bitincede game of thrones serisine :)
facedennn :))bende arkadaş olayımm lütfen lütfennnn
nereden tanıştın. sosyal medyası varmı.
bide ahmet ümit-patasana alabilirsinaşk köpekliktir alma babı-bı esrar da alma. güzel kitap ama sanki şemsin hayatını araştırmış copy paste yapmış gibi.
Kukla yı da alabilirsin.
genel moda kavramı boru paçayı yasakladıben gittiğim heryerde bakıyorum neredeyse. genel anlamıyda boru paça üretilmiyor zaten.
10 yaş var aramızdabüyümekten nefret ediyorum