Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
facedennn :))
kuş adasında yaşıyor
kadın öğretim grevlisi doçent :)
esra hanım

bana atsana tam adını bulayım faceden.
genel moda kavramı boru paçayı yasakladı :KK70:trendyol un milla diye bir markası var.orda var boru paça pantolonlar,güzel ve kaliteli tavsiye ederim,fiyatlar da makul.:KK66:
ohhhoooo sen şimdiden büyümeyi sevmezsen biz ne yapalım:KK59: valla bence 30 lar çok güzel yaşlar hiç krkma tam tersi..
40 lar d aöyle bence.beni gördün sen asmu fotolaırmı falan yani,az çok da tanıyosun,37 yaşında teyze gibi olmak şart değil.nasıl yaşadığın ve hissettiğinle alakalı..korkam yewrum yaş almak güzel,30 lar çokgüzel gelsene :KK19:

ben aslında mutluyum huzurluyum. yaşımdan da, ortamım dan da. Aileme sürekli bağlı kalmaktan hoşlanmıyorum.
benim dışımda herkes mutsuz :KK53::KK53::KK53: anneannemle her ayın 20 küssüz mesela :KK53: neden evlenmiyorum diye :KK53: işte bu yüzden yaşım ilerlesin istemiyorum.:cool: gerçekten 30 yaşıma geldiğimde evli ve çocuklu olmak istiyorum :KK73:

asmu ejderha dövmeli kız la bir başladım araşıksız diğer 2 kitabı soluksuz okudum..3leme zaten..herbiri 450 sayfa civarı yalnız..ama muhteşemmm..enfes kitaplar..
aldım ejderha dovmeliyi duruyor :KK53: ben çok dağınık yaşadığım için böyle..
memlekette bir ton kitap. ailemin evinde bir ton. bide benim kendi evimde var :KK51::KK51:

bana atsana tam adını bulayım faceden.

ben aslında mutluyum huzurluyum. yaşımdan da, ortamım dan da. Aileme sürekli bağlı kalmaktan hoşlanmıyorum.
benim dışımda herkes mutsuz :KK53::KK53::KK53: anneannemle her ayın 20 küssüz mesela :KK53: neden evlenmiyorum diye :KK53: işte bu yüzden yaşım ilerlesin istemiyorum.:cool: gerçekten 30 yaşıma geldiğimde evli ve çocuklu olmak istiyorum :KK73:
faceden güneş çavması diye arat o sayfa tatlım mesaj at cevap veriyor

X