- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
hee doğru dedin sen onu, ozaman neden beni aday göstermediler leennnn
sen topiğin en iyi çıkış yapanı ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee doğru dedin sen onu, ozaman neden beni aday göstermediler leennnn
3 yıldır enlerde adaylığım var hiç mi fark etmedin, hele geçen yıl yılın üyesine adaydım zip zipe bir oyla geçildim yahusen baya eskiymişsin ben seni yeni fark ettim niredeydin hain domdom
1senelik üyesin ya, yine hemen hemen herkes seni tamıyor ya o demek
hani hiç tanınmıyorken yeniyken birden herkes tarafından tanınmak sevilmek filan yanikız çıkış çıkış diyonuzda ne çıkışı anlasam
kullanıcı adın bu muydu. farketmemişim3 yıldır enlerde adaylığım var hiç mi fark etmedin, hele geçen yıl yılın üyesine adaydım zip zipe bir oyla geçildim yahu
gerçi zipzipe geçilmesem de 3. olacaktım ama olsun yaş kaç zipzip e bir oyla da olsa geçilmek kötüydü
evet 4 yıldır bukullanıcı adın bu muydu. farketmemişim
kız sare sen dünki bebeymişsinhee doğru dedin sen onu, ozaman neden beni aday göstermediler leennnn
he ne sandın dıkız sare sen dünki bebeymişsin
en merak ettiğim üyelerden birisin themis bacımevet 4 yıldır bu
sen beni görmedin mi canım hayret çoğu kişi bilir benim realdeki halimien merak ettiğim üyelerden birisin themis bacım
bence değiştirme bu güzel değiştirince işin büyüsü kaçıyor insanlar seni böyle benimsemişkenkızlar kullanıcı adımı değiştirsemmi ne dersiniz
bak enlerde yoksun hepten buhar olup uçmakızlar kullanıcı adımı değiştirsemmi ne dersiniz
doğru diosun canım yaaabence değiştirme bu güzel değiştirince işin büyüsü kaçıyor insanlar seni böyle benimsemişken
bak enlerde yoksun hepten buhar olup uçma
yok canım yaa görmedimsen beni görmedin mi canım hayret çoğu kişi bilir benim realdeki halimi
geçen yıl vardı diye hatırlıyorum,zaten geçen yıl adaylık daha kolaydı 8-9 kategoride adaydımbak enlerde yoksun hepten buhar olup uçma
geçen yıl vardı diye hatırlıyorum,zaten geçen yıl adaylık daha kolaydı 8-9 kategoride adaydım
bu sene 3 küçücük bir üç
yok canım albümüm de ben sana yollarım görürsünyok canım yaa görmedim
resmin varmı profilinde