- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Ben de çok kişisel bir şey alamayacağım, kurbanım sağolsun.benim için farketmez alcağım hediye hemen hemen herkese hitap edicek nede olsa çok kişisel bişey almayacağım riske girmek istemiyorum
Valla aklıma geldi de işte emin olamadım whatsapp olayından:)
Ya şimdi genel olarak instagramdan ekleştik. Whatsappta birbirimizin resmini gordugumuz an tanırız. Sana alacak kişi eklese whatsappten, tanırsan surprizi kaçar:) Ama grup olarak yapabilirz.
Ben de bulurum. Kadınlar günü çekilişi, yaza merhaba çekilişi, cumhuriyet bayramı çekilişi
kızlar katılmak isteyen arkadaşlar var
kura yeniden çekilsemi
Bana yazan yok katilim beni sevmiyir
sevgililer günü çekilişi uygun olandır hünkarım
beni eklemek isteyenlere atabilir instegramı mı
Ee ben aldım bişeyler kurbanımin az çok zevkine hitab eden. Ben istemem Manane.kızlar katılmak isteyen arkadaşlar var
kura yeniden çekilsemi
Ne aldın kız banaaaaEe ben aldım bişeyler kurbanımin az çok zevkine hitab eden. Ben istemem Manane.
hayır banaNe aldın kız banaaaa
ahmet ümitin kitabı çıkmadı ki ne almış olabilirsinEe ben aldım bişeyler kurbanımin az çok zevkine hitab eden. Ben istemem Manane.
bana mı aldın lan?Ben Kurbanım güzel diyince tabi. Güzeller üstüne alındı.
o zaman sağlık olsun neydek :)Ee ben aldım bişeyler kurbanımin az çok zevkine hitab eden. Ben istemem Manane.
memleket nereo zaman sağlık olsun neydek :)
mutlu evlilikle ilgili karikatür paylaşan benıntagramdan kım kım ıdı unuttum ya ben
ankara tatlımmemleket nere