Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Oraya katılmak istemiyorum:KK51:

Biz de 3. Bir grup oluştururduk bu kadar az zaman kalmasaydı:KK45:

Ama keşke çekiliş 1 Aralık denilip de daha erkene alınmasaydı:KK34:
benimde aklımda öyle kalmış. bir aralık diye bi de siteye giremeyince fark edemedim neyse kısmet diyelim :) diğer gruba bende istemiyorum niyeyse burası daha güzel gelmişti

kızlar iç çamarşırı altlı üstü alabilirim. beğenirsem. üst bedeninizi yazar mısınız?
hafta sonu bir yere çıkamadım. bu yüzden henüz birşey almadım. haftaya tamamlayacam muhtemelen.

Evelynn Evelynn
@Sare Lavinya
@kanikey
@CuteMom
kahve85 kahve85
@sevcan...
Y yesil_zeytin_
@Sarisekerannesi
@Efser
KedidirKedii KedidirKedii
@tatlibikiz
@AdAm_OLaCaK_KIZ
@blue_ismyheart
FallenAngel FallenAngel
GelenKutusu GelenKutusu
gadjo dilo gadjo dilo

kızlar ben tanıtım yazımda kitap istemiyorum diye yazmıştım.:KK14:
ahmet ümit hayranıyım. yeni kitabı 1 aralıkta çıkacak. Katilim dilerse bana alabilir. çok memnun olurum :KK53: Sipariş vermiş gibi oldum farkındayım :cool:
Ahmet ümit-Elveda Güzel Vatanım
Ben üst çamaşır istemiyorum. :KK11:

Ben de siteye girilemiyor konusamıyoruz diye whatsapp grubu mu kursam dedim, herkesin numarası varya bende. Sonra dedim belki aramızda istemeyen olur emrivaki olmasın :KK51:
Ne olabilir ki en fazla .. Sürekli arayıp mesaj mı atacağız sanki kraliyet ailesinden :KK53::KK48:

Gene de iyi yapmışsın uğraşılmaz kız tribiyle :KK53:

bende bu haftasonu alıcam hediyemi umarım beğenir. şahsen ben giyim türü bişey almıcam. çünkü beden renk zevk olayı çok başka.. aslında kafamda belirledim gibi bişey :)

Hepinize selamlar :KK68:
Haftasonu çok korktum, site kapanınca
Çünkü bana çıkan kişinin ne adını, ne adresini ne de telefonunu kaydetmemiştim bir yere. Sadece burada mesaj kutumdaydı. Ödüm koptu. Acaba whatsapp grubu kurulur mu diye ümitlendim, hiç ses çıkmadı. Site açılmazsa ne yaparım diye cidden bunalıma girdim.

Neyse şimdi defterime kaydediyorum adresi :KK34:

Bu arada önceki sorulara cevap:
Üst bedende 40 giyiyorum, ama normal kalıpla 40 :confused: Kalıp darsa 42 de oluyor, bolsa 38 oluyor.
Sütyenim 75B
Kilot M veya M/L

2KediAnnesi ne de biz çok baskı yaptık açıkçası. Çünkü vakit daraliyor hediye bakamayacagiz diye.
Birde çok seslendik açıkçası konuya girmeyince hiç daha da katılan olmaz dedik.
Kısmet seneyeymis.

Seneye değil de 3-4 ayda bir tekrarlasak
Bahaneyi ben bulurum :KK70:

Hepinize selamlar :KK68:
Haftasonu çok korktum, site kapanınca
Çünkü bana çıkan kişinin ne adını, ne adresini ne de telefonunu kaydetmemiştim bir yere. Sadece burada mesaj kutumdaydı. Ödüm koptu. Acaba whatsapp grubu kurulur mu diye ümitlendim, hiç ses çıkmadı. Site açılmazsa ne yaparım diye cidden bunalıma girdim.

Neyse şimdi defterime kaydediyorum adresi :KK34:

Bu arada önceki sorulara cevap:
Üst bedende 40 giyiyorum, ama normal kalıpla 40 :confused: Kalıp darsa 42 de oluyor, bolsa 38 oluyor.
Sütyenim 75B
Kilot M veya M/L

Valla aklıma geldi de işte emin olamadım whatsapp olayından:)

biz eski çekilişlerde whatsaptan ulaşıyorduk
hatta bana bir abla çıkmıştı. ıspanak yemeği yaparken tarif bile sormuştum :KK70:

Ya şimdi genel olarak instagramdan ekleştik. Whatsappta birbirimizin resmini gordugumuz an tanırız. Sana alacak kişi eklese whatsappten, tanırsan surprizi kaçar:) Ama grup olarak yapabilirz.

Seneye değil de 3-4 ayda bir tekrarlasak
Bahaneyi ben bulurum :KK70:

Ben de bulurum. Kadınlar günü çekilişi, yaza merhaba çekilişi, cumhuriyet bayramı çekilişi :KK70::KK70:

X