- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.792
benimde aklımda öyle kalmış. bir aralık diye bi de siteye giremeyince fark edemedim neyse kısmet diyelim :) diğer gruba bende istemiyorum niyeyse burası daha güzel gelmiştiOraya katılmak istemiyorum
Biz de 3. Bir grup oluştururduk bu kadar az zaman kalmasaydı
Ama keşke çekiliş 1 Aralık denilip de daha erkene alınmasaydı
Ben üst çamaşır istemiyorum.kızlar iç çamarşırı altlı üstü alabilirim. beğenirsem. üst bedeninizi yazar mısınız?
hafta sonu bir yere çıkamadım. bu yüzden henüz birşey almadım. haftaya tamamlayacam muhtemelen.
Evelynn
@Sare Lavinya
@kanikey
@CuteMom
kahve85
@sevcan...
Y yesil_zeytin_
@Sarisekerannesi
@Efser
KedidirKedii
@tatlibikiz
@AdAm_OLaCaK_KIZ
@blue_ismyheart
FallenAngel
GelenKutusu
gadjo dilo
kızlar ben tanıtım yazımda kitap istemiyorum diye yazmıştım.
ahmet ümit hayranıyım. yeni kitabı 1 aralıkta çıkacak. Katilim dilerse bana alabilir. çok memnun olurumSipariş vermiş gibi oldum farkındayım
Ahmet ümit-Elveda Güzel Vatanım
Kimse kimseye whatsapp tacizi yapmadı mı ciddili, ay ne uslu bir grup
Aklıma geldi de dedim şaka sevmeyen biriyse bide
Ne olabilir ki en fazla .. Sürekli arayıp mesaj mı atacağız sanki kraliyet ailesindenBen de siteye girilemiyor konusamıyoruz diye whatsapp grubu mu kursam dedim, herkesin numarası varya bende. Sonra dedim belki aramızda istemeyen olur emrivaki olmasın
Ne olabilir ki en fazla .. Sürekli arayıp mesaj mı atacağız sanki kraliyet ailesinden
Gene de iyi yapmışsın uğraşılmaz kız tribiyle
Ben de giyim almayacağım. Giyimde zevkler çok değişken.bende bu haftasonu alıcam hediyemi umarım beğenir. şahsen ben giyim türü bişey almıcam. çünkü beden renk zevk olayı çok başka.. aslında kafamda belirledim gibi bişey :)
bu hafta sonuna kadar erken değil miBende bu hafta sonuna kadar alıp göndereceğim
2KediAnnesi ne de biz çok baskı yaptık açıkçası. Çünkü vakit daraliyor hediye bakamayacagiz diye.
Birde çok seslendik açıkçası konuya girmeyince hiç daha da katılan olmaz dedik.
Kısmet seneyeymis.
Hepinize selamlar
Haftasonu çok korktum, site kapanınca
Çünkü bana çıkan kişinin ne adını, ne adresini ne de telefonunu kaydetmemiştim bir yere. Sadece burada mesaj kutumdaydı. Ödüm koptu. Acaba whatsapp grubu kurulur mu diye ümitlendim, hiç ses çıkmadı. Site açılmazsa ne yaparım diye cidden bunalıma girdim.
Neyse şimdi defterime kaydediyorum adresi
Bu arada önceki sorulara cevap:
Üst bedende 40 giyiyorum, ama normal kalıpla 40Kalıp darsa 42 de oluyor, bolsa 38 oluyor.
Sütyenim 75B
Kilot M veya M/L
biz eski çekilişlerde whatsaptan ulaşıyorduk
hatta bana bir abla çıkmıştı. ıspanak yemeği yaparken tarif bile sormuştum
Seneye değil de 3-4 ayda bir tekrarlasak
Bahaneyi ben bulurum
benim için farketmez alcağım hediye hemen hemen herkese hitap edicek nede olsa çok kişisel bişey almayacağım riske girmek istemiyorumkızlar katılmak isteyen arkadaşlar var
kura yeniden çekilsemi