- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
neydek demişsin ya eşim erzurumlu da kayınvalimde öyle der ondan şeettimdi :)ankara tatlım
SARE INSRAGTAM SADECE TELLEMİ OLUYPR PC DEN GİRİLİYOMRU?mutlu evlilikle ilgili karikatür paylaşan ben
ters bi hareket yapmışsındır.. esnet biraz..Sağ kalçam ağrıyor ya birden basladı yuruyemiyorum. Sanki kütlese geçecekmiş gibi.
Fıtık değildir demi yaa
Allah allah zorladın mi ki.Sağ kalçam ağrıyor ya birden basladı yuruyemiyorum. Sanki kütlese geçecekmiş gibi.
Fıtık değildir demi yaa
heeee yok bebeğimmm ben çok değişik şiveler kullanırım :)neydek demişsin ya eşim erzurumlu da kayınvalimde öyle der ondan şeettimdi :)
sanırım giriliyor nettende ama ne kadar sağlıklı olur bilememSARE INSRAGTAM SADECE TELLEMİ OLUYPR PC DEN GİRİLİYOMRU?
ters bi hareket yapmışsındır.. esnet biraz..
Allah allah zorladın mi ki.
sizin için açam dedim :)sanırım giriliyor nettende ama ne kadar sağlıklı olur bilemem
telefondan uyelık acıcan canım pc takıp edebılırsınSARE INSRAGTAM SADECE TELLEMİ OLUYPR PC DEN GİRİLİYOMRU?
Yavaş yavaş hareket ettir bakalım.Bebelerime mama koyarken çömelmiştim. Kalkınca başladı
kas sıkışmıştır kuzum bende çok sık oluyorrr geçerBebelerime mama koyarken çömelmiştim. Kalkınca başladı
ivit
yok canım degıldır tabı gecmıs olsun zorlanmadandır benceSağ kalçam ağrıyor ya birden basladı yuruyemiyorum. Sanki kütlese geçecekmiş gibi.
Fıtık değildir demi yaa
ne aldınevettttt hediyemi aldımmmmm :)))) hadi bakalımmmm ohh ohhh
ivittttt :)))) kurbanımın hayat hikayesini okudumne aldınnetten mi aldın
fikir olur bizede