Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
kızlar bir aralık değilmiydi son katılım tüh ya bende istiyordum katılmak zaten kaç gündür giremedim siteye

Çekiliş kesin oldu mu yahu?
Kurbanlarınızı öğrendiniz mi yani?

Site onarımda diye birkaç gün ertelenmiş olabilir mi?
Katılayım diye düşünmüştüm ben de

Evet 1indeydi ama biz sabredemedik yaptık çekilişi:)
Diğer cekiliş grubuna baktınız mı onlar yarın çekecek kurayı?

valla bi büyük bir köşe koltuğunu ve 2li hani ikeada koltuklar var ya 1 tane onlardan kaplattık 900 tl ye. ucuz ama bizim yer. güzel ama çokta iyi değil yani işçiliği. bebek 2 yaşına gelene kadar kullanalım da atıcam zaten.. şimdilik beni idare etsin.. renki yastıklar atarım üstüne dedim bakalım.. halıyı değiştireyim ona uygun yastıklarla renklendiricem biraz.

bızım 1900 dedıler ama renklerde hıc emın degılım kafam corba oldu acıkcası fumeden donmek cok zorluyor benı
sız baya uyguna yaptırmıssınız cıceklı desen varmı

bızım 1900 dedıler ama renklerde hıc emın degılım kafam corba oldu acıkcası fumeden donmek cok zorluyor benı
sız baya uyguna yaptırmıssınız cıceklı desen varmı
ya bizim mahalle arası bi yer sen bakma bizimkine..eşim tanımadan tuttu getirdi adamları eve renk düşünmeye fırsatım bile kalmadı :) zaten 1-2 seneye atıcam diye pahalı olsun istemedim. sana foto atarım bak. çiçekli bitek yastıkları var. aslında kumaş güzel. halı güzel olursa iki dekoratif yastıkla tam olur. bu hafta sonu halı alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…