- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
cute sen niye bana oynuyorsun sanki bana çıkmışsın gibinasıl zor lankro ya bak ya
halbukı ben ozelden habıre yazıyorum neyı ıstedıgımıo kadar basıt kı
kızlar bir aralık değilmiydi son katılım tüh ya bende istiyordum katılmak zaten kaç gündür giremedim siteye
Çekiliş kesin oldu mu yahu?
Kurbanlarınızı öğrendiniz mi yani?
Site onarımda diye birkaç gün ertelenmiş olabilir mi?
Katılayım diye düşünmüştüm ben de
CUTE HABİRE SANKİ BANA ÇIKMIŞ GİBİ AHKAM KESİYORKimse kimseye whatsapp tacizi yapmadı mı ciddili, ay ne uslu bir grup
CUTE HABİRE SANKİ BANA ÇIKMIŞ GİBİ AHKAM KESİYOR
yoo banaHalbuki bana cıktı
AYYYY bu hafta sonu çıkamadım artık bu cumartesi almama lazım benım aaaaaaaayoo bana
valla bi büyük bir köşe koltuğunu ve 2li hani ikeada koltuklar var ya 1 tane onlardan kaplattık 900 tl ye. ucuz ama bizim yer. güzel ama çokta iyi değil yani işçiliği. bebek 2 yaşına gelene kadar kullanalım da atıcam zaten.. şimdilik beni idare etsin.. renki yastıklar atarım üstüne dedim bakalım.. halıyı değiştireyim ona uygun yastıklarla renklendiricem biraz.kac tl degıstırdınız canım? benımkılerde fumeydı ıste cok kasvetlıydı artık cumartesı almaya gelıceklelr ama benımde renkler ve desen kafamı karıstırıyor bana kalsa pudra yaptırırdım
pudra ve mınt ıstıyor esım cıngene ısıne donmesın
buarada fumeye hıc renk katılmıyor ya valla denedım gordum yanı
bızım 1900 dedıler ama renklerde hıc emın degılım kafam corba oldu acıkcası fumeden donmek cok zorluyor benıvalla bi büyük bir köşe koltuğunu ve 2li hani ikeada koltuklar var ya 1 tane onlardan kaplattık 900 tl ye. ucuz ama bizim yer. güzel ama çokta iyi değil yani işçiliği. bebek 2 yaşına gelene kadar kullanalım da atıcam zaten.. şimdilik beni idare etsin.. renki yastıklar atarım üstüne dedim bakalım.. halıyı değiştireyim ona uygun yastıklarla renklendiricem biraz.
sen herkeskini biliyorsun değil miHalbuki bana cıktı
biz çekilişi kaçırmışızÇekiliş kesin oldu mu yahu?
Kurbanlarınızı öğrendiniz mi yani?
Site onarımda diye birkaç gün ertelenmiş olabilir mi?
Katılayım diye düşünmüştüm ben de
ya bizim mahalle arası bi yer sen bakma bizimkine..eşim tanımadan tuttu getirdi adamları eve renk düşünmeye fırsatım bile kalmadı :) zaten 1-2 seneye atıcam diye pahalı olsun istemedim. sana foto atarım bak. çiçekli bitek yastıkları var. aslında kumaş güzel. halı güzel olursa iki dekoratif yastıkla tam olur. bu hafta sonu halı alıcambızım 1900 dedıler ama renklerde hıc emın degılım kafam corba oldu acıkcası fumeden donmek cok zorluyor benı
sız baya uyguna yaptırmıssınız cıceklı desen varmı
benim koltuklar gri berjerlerim çiçekli turkuazbızım 1900 dedıler ama renklerde hıc emın degılım kafam corba oldu acıkcası fumeden donmek cok zorluyor benı
sız baya uyguna yaptırmıssınız cıceklı desen varmı
Oy ya... bende hafta sonu 1 2 bişey topladım. ... ne zorMuş tanımadığın birine hediye akmak. .. gelinine çarşıya çıkaran kV. Deleri anlamak gerek...
sen herkeskini biliyorsun değil mikendikini biliyormusun
Bizi heycanlandirdigin için heycanlanabilirsinhe ya bende heyecan yok