- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
ay kız bende erkeğimha evet sanki okudum ya ben bu konuyu eski bi konu dimiaman kızlar kollayın kendinizi misal ben erkeeeeeeeeeem
hadi ordan ocağıma incir ağacı dikmeay kız bende erkeğim
kazen duymasın durduk yere banlanıcamhadi ordan ocağıma incir ağacı dikme
ha evet sanki okudum ya ben bu konuyu eski bi konu dimiaman kızlar kollayın kendinizi misal ben erkeeeeeeeeeem
kiblerim ha senikazen duymasın durduk yere banlanıcam
bişiler yapabilirimGeçen sene olmuş. Ay erkek olsan nolacak Allah aşkına napçen ordan bana ya
kible beni kible kib kib kibkiblerim ha seni
bişiler yapabilirim
orası öyle tabi aslında ya benimde çekincem yok pek fazlaNaparsın kız
Ay ciddi ciddi benim öyle karsımdaki erkekmiş korkum yok ya. Resmimi bile alsa napacak, resim almak istese instagramda dolu valla herkesin profili açık.
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat irkek üyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekible beni kible kib kib kib
Baaalllll katılmaz mısınnnn??queenEb
Olabilir bebişim nasıl yapıcaaaz
evet ya hareket gelsin azcık, ama bilindik kişiler olsun kızlar, maceraya gerek yok :)Günaydın kızlarrr
Bu topik biraz daha aktif mi olsa ne?
Feraceli deadline Sare Lavinya Efser tatlibikiz
@_asmunikal_ karar verdin mi?
10 kişiden az olursak yapmayız cekiliş
evet ya hareket gelsin azcık, ama bilindik kişiler olsun kızlar, maceraya gerek yok :)
ya herkes sıcak bakmıyor ya ondan kimseyide etiketlemedim bakalım belki @Bukrem ve @PrezentabLkonteS katılmak istermiki??Beybisi aklına gelen, katılacağını düşündüğün birileri olursa etiketle de az kalabalıklaşalım
ya herkes sıcak bakmıyor ya ondan kimseyide etiketlemedim bakalım belki @Bukrem ve @PrezentabLkonteS katılmak istermiki??
şuan netleşen kaç kişiyiz ki?Ay aynen benim de etiketlediklerim özelden yazıyor kusura bakma ben böyle şeyleri sevmiyorum diye
ozaman 3 yada 2 eksiğimiz var toplarız okadar herhalde :)queenEb le birlikte 7 kişiyiz. asmunikal düşüncem dedi. o da olursa 8