Arada yapmak güzel olur aslında değişik isimler buluruzçok eğlenceli oluyor ama :) belki yılbaşı değil yılbaşı sonrasında başka bir çekiliş yaparsanız kesin katılırımmmm
evet canım güzeldir tabii :) kombinin hazır mıArada yapmak güzel olur aslında değişik isimler buluruzhediyelesmek guzeldir
evet canım güzeldir tabii :) kombinin hazır mı
üşenme üşenmeeee konsept çok güzel katıl derimmay yok ya useniyorum bişeyler bulmaya giyip resim atmaya hem birsürü fıstık olacak şimdi
ayy biri hediye mi dediiihediye almayı çook severımm
Aslında bende çok severim hediye almayı
Bu katılıyoruz mu demekk?
Tamam hadi katılayım bana farklı bir deneyim olacak
alacağım hediyeye karar verdim bile :)
olabilir aslında ama bi katılım netleşsin ozaman karar verelim bence ama tabi topik sahibi olarak sende karar verebilirsinBenim aklımda da 2-3 fikir var. Bir kota mı koysak acaba ya? Mesela max 50 liralık hediye gibi ?
olabilir aslında ama bi katılım netleşsin ozaman karar verelim bence ama tabi topik sahibi olarak sende karar verebilirsin
haha kırmızı don fikri iyiymiş, ama 3 hediye olmasın bence çok değilmi? maksat eğlence yani, ama 3 hediye derseniz öyle alırız napalım :)Yok ya topluca karar veririz. Max bi çıta belirleyip o çıtayı gecmeden 1 ya da daha fazla hediye olabilir.
Diğer çekiliş konusunda yanlış hatırlamıyosam 3 hediye + 1 kırmızı don zorunluluğu var
haha kırmızı don fikri iyiymiş, ama 3 hediye olmasın bence çok değilmi? maksat eğlence yani, ama 3 hediye derseniz öyle alırız napalım :)
yok kız bakmadım hiç sadece bildiremlere bakıyorum bu ara ders yoğunlaştımda o neymiş ki?Tek hediye de olabilir onlar 3 hediye sınırı koymuş bizde fiyat sınırı koyalım diyorum ben. 50 liraya tek hediye de alınabilir 2-3 hediye de mesela. Orayı kendi bilir alan kişi.
Bir de onlarda kurban katil mevzusu var hiç baktın mı oraya
yok kız bakmadım hiç sadece bildiremlere bakıyorum bu ara ders yoğunlaştımda o neymiş ki?
eee ozaman bende başkasının katili olurumMesela çekilişte sen bana cıkıyorsun, ben sana hediye alıyorumya. Sen benim kurbanım oluyorsun ben de senin katilin.
bende düşüneyim :)