Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
olabilir aslında ama bi katılım netleşsin ozaman karar verelim bence ama tabi topik sahibi olarak sende karar verebilirsin

Yok ya topluca karar veririz. Max bi çıta belirleyip o çıtayı gecmeden 1 ya da daha fazla hediye olabilir.
Diğer çekiliş konusunda yanlış hatırlamıyosam 3 hediye + 1 kırmızı don zorunluluğu var

Yok ya topluca karar veririz. Max bi çıta belirleyip o çıtayı gecmeden 1 ya da daha fazla hediye olabilir.
Diğer çekiliş konusunda yanlış hatırlamıyosam 3 hediye + 1 kırmızı don zorunluluğu var
haha kırmızı don fikri iyiymiş, ama 3 hediye olmasın bence çok değilmi? maksat eğlence yani, ama 3 hediye derseniz öyle alırız napalım :)

haha kırmızı don fikri iyiymiş, ama 3 hediye olmasın bence çok değilmi? maksat eğlence yani, ama 3 hediye derseniz öyle alırız napalım :)

Tek hediye de olabilir onlar 3 hediye sınırı koymuş bizde fiyat sınırı koyalım diyorum ben. 50 liraya tek hediye de alınabilir 2-3 hediye de mesela. Orayı kendi bilir alan kişi.
Bir de onlarda kurban katil mevzusu var hiç baktın mı oraya

yok kız bakmadım hiç sadece bildiremlere bakıyorum bu ara ders yoğunlaştımda o neymiş ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…