- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
evet canım katılırım güzel olurr eğlenceli olur :)Bu katılıyoruz mu demekk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım katılırım güzel olurr eğlenceli olur :)Bu katılıyoruz mu demekk?
BENDE KATILMAK ISTIYORUM BAYANLAR :)
50 tl çok be kuzum Evelynn olan vaaar olmayan vaar
Tamam cnmYok hayatım ya misal olarak verdim onu. Cuma günü falan kararlastırırız herkes fikrini söyler.
erkekim ben erkek hepinizin adresini alıcam huaha kulaklarımda nuri alço müziği çalıyoYok hayatım ya misal olarak verdim onu. Cuma günü falan kararlastırırız herkes fikrini söyler.
Aaa Bende katilmak isterdim ama yurt disindayim
erkekim ben erkek hepinizin adresini alıcam huaha kulaklarımda nuri alço müziği çalıyo
çook kalabalık olsa bende cesaret edemem, yeni üyeler falan yok, ne zararı olacak? evet dediğin gibi herkes adres vermek zorunda değil ama kendileri bilir, ben okadar korkacak bişi görmüyorum. neticede tanıdığımız insanlar yani.Kargo ücreti ne kadar tutar tahminim bile yok
Ayy hiç sorma yaaa. Bir de o profilde çekilişlere de giydirmişler nasıl millete adresinizi verirsiniz aklım almıyor falan yazmışlar. Ki isteyen kargo şubesinden de teslim alabilir kendi adresini vermek şart değil. Biz mi çok cesaretliyiz acaba? Korkurem senden
çook kalabalık olsa bende cesaret edemem, yeni üyeler falan yok, ne zararı olacak? evet dediğin gibi herkes adres vermek zorunda değil ama kendileri bilir, ben okadar korkacak bişi görmüyorum. neticede tanıdığımız insanlar yani.
kork benden evinden alıcam seni evinden!
bb ne kız? çabuk anlat!Aynen ben de diğer topiğe katılmadım, tanımadığım çok kişi var ama buradakiler hep tanıdık bilindik kişiler. Gerçi bu siteden bir bb efsanesi geçmiş ama olsun
Beni kargo şubesinden al ya ben oranın adresini vercem
Adınızı soyadınızı yalan vermeyin bana ha faceden eklicem hepicinizi
o kim ki ne efsanesiAynen ben de diğer topiğe katılmadım, tanımadığım çok kişi var ama buradakiler hep tanıdık bilindik kişiler. Gerçi bu siteden bir bb efsanesi geçmiş ama olsun
Beni kargo şubesinden al ya ben oranın adresini vercem
Adınızı soyadınızı yalan vermeyin bana ha faceden eklicem hepicinizi
bb ne kız? çabuk anlat!
bana ptt ile göndersinler işyerinin yanı alıveririm hemen :)
bu arada ekleşebiliriz
o kim ki ne efsanesi
eneem! çok şaşırdım şuanAaa bilmiyonmu kız bb yi? Bu aylarca herkesi keklemiş. Güya diyetisyenmiş, norveçte yaşıyormuş, norveçli bi sevgilisi varmış falan. Geyik topiklerinde herkesle kanka olmuş, bunla sırlarını paylaşmışlar. İtalyan bi kızın fotolarını kendiymiş gibi kullanmış. Sonra topikten biri şüphelenmiş fotoyu aratmış ve bu kızın yalanı ortaya cıkmış. Öyle bişeyler işte
Ekleşek yolluyom sana adımı sanımı.
eneem! çok şaşırdım şuan
neyse eklede bakayım erkekmisin kadınmısın
ha evet sanki okudum ya ben bu konuyu eski bi konu dimi aman kızlar kollayın kendinizi misal ben erkeeeeeeeeeemYazdım yazdım
justholdmetight varya onun geyik topiğinde olmuş.