Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Aaa Bende katilmak isterdim ama yurt disindayim :KK43:

Kargo ücreti ne kadar tutar tahminim bile yok :KK48:

erkekim ben erkek :KK70: hepinizin adresini alıcam huaha kulaklarımda nuri alço müziği çalıyo :KK70:

Ayy hiç sorma yaaa. Bir de o profilde çekilişlere de giydirmişler nasıl millete adresinizi verirsiniz aklım almıyor falan yazmışlar. Ki isteyen kargo şubesinden de teslim alabilir kendi adresini vermek şart değil. Biz mi çok cesaretliyiz acaba? Korkurem senden :KK53:

Kargo ücreti ne kadar tutar tahminim bile yok :KK48:

Ayy hiç sorma yaaa. Bir de o profilde çekilişlere de giydirmişler nasıl millete adresinizi verirsiniz aklım almıyor falan yazmışlar. Ki isteyen kargo şubesinden de teslim alabilir kendi adresini vermek şart değil. Biz mi çok cesaretliyiz acaba? Korkurem senden :KK53:
çook kalabalık olsa bende cesaret edemem, yeni üyeler falan yok, ne zararı olacak? evet dediğin gibi herkes adres vermek zorunda değil ama kendileri bilir, ben okadar korkacak bişi görmüyorum. neticede tanıdığımız insanlar yani.
kork benden evinden alıcam seni evinden! :KK70:

çook kalabalık olsa bende cesaret edemem, yeni üyeler falan yok, ne zararı olacak? evet dediğin gibi herkes adres vermek zorunda değil ama kendileri bilir, ben okadar korkacak bişi görmüyorum. neticede tanıdığımız insanlar yani.
kork benden evinden alıcam seni evinden! :KK70:

Aynen ben de diğer topiğe katılmadım, tanımadığım çok kişi var ama buradakiler hep tanıdık bilindik kişiler. Gerçi bu siteden bir bb efsanesi geçmiş ama olsun :KK70:
Beni kargo şubesinden al ya ben oranın adresini vercem :KK70:
Adınızı soyadınızı yalan vermeyin bana ha faceden eklicem hepicinizi :KK70:

Benim koca da çekilişi öğrendi ama tepki vermedi. Ne alcan falan muhabbeti yaptı bana hatta.

Aynen ben de diğer topiğe katılmadım, tanımadığım çok kişi var ama buradakiler hep tanıdık bilindik kişiler. Gerçi bu siteden bir bb efsanesi geçmiş ama olsun :KK70:
bb ne kız? çabuk anlat!
bana ptt ile göndersinler işyerinin yanı alıveririm hemen :)
bu arada ekleşebiliriz :KK48:

o kim ki ne efsanesi :KK70:

bb ne kız? çabuk anlat!
bana ptt ile göndersinler işyerinin yanı alıveririm hemen :)
bu arada ekleşebiliriz :KK48:

Aaa bilmiyonmu kız bb yi? Bu aylarca herkesi keklemiş. Güya diyetisyenmiş, norveçte yaşıyormuş, norveçli bi sevgilisi varmış falan. Geyik topiklerinde herkesle kanka olmuş, bunla sırlarını paylaşmışlar. İtalyan bi kızın fotolarını kendiymiş gibi kullanmış. Sonra topikten biri şüphelenmiş fotoyu aratmış ve bu kızın yalanı ortaya cıkmış. Öyle bişeyler işte :KK48:

Ekleşek yolluyom sana adımı sanımı.

Aaa bilmiyonmu kız bb yi? Bu aylarca herkesi keklemiş. Güya diyetisyenmiş, norveçte yaşıyormuş, norveçli bi sevgilisi varmış falan. Geyik topiklerinde herkesle kanka olmuş, bunla sırlarını paylaşmışlar. İtalyan bi kızın fotolarını kendiymiş gibi kullanmış. Sonra topikten biri şüphelenmiş fotoyu aratmış ve bu kızın yalanı ortaya cıkmış. Öyle bişeyler işte :KK48:

Ekleşek yolluyom sana adımı sanımı.
eneem! çok şaşırdım şuan
neyse eklede bakayım erkekmisin kadınmısın :KK70:

eneem! çok şaşırdım şuan
neyse eklede bakayım erkekmisin kadınmısın :KK70:

:KK70::KK70:
11379183_1623425124606405_235019576_n.jpg

X