Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Yeni gelenler hoşgeldiniz.
Lütfen cağıracağınız uyeler cok yeni, cok tanınmayan uyeler olmasın içimizin rahat olabilmesi açısından.

Şimdi bir fikirleşelim netleştirelim hediye konusunu. Ona göre katılmak istemeyen kura cekilmeden ayrılsın, karısıklık yasanmasın.

Hediye hediyedir elbette fiyatı çok mühim değildir. Ama mesela ben birine özenerek bezenerek bir hediye yollamışsam, karsımdaki bana 5 liralık cerceve yolladıgında bu bana haksızlık olur, yakısık almaz. O yuzden buna bir limit koyalım diyorum, siz de fikir belirtir misiniz?

Mesela yollanacak hediye 25-50 lira arası bir hediye mi olsun?
Max 25 liralık bir hediye mi olsun?
Ya da baska fikri olan var mı bu konuda?

benim çağırdım iki arkadaşımda normaldede görüştüğüm arkadaşlardan onlardan yana sıkıntı yok :)
ya acıkcası ben demın 2015 yılındakı hedıyelere baktım bazıları gercekten kotuydu hafıftı yanı bılemedım 25 az geldı sımdı bana ben mesela ne yaparım önce bır tane kesın el emegım olur oyle ceyızımden cıkma fılan degıl :)
sonra sahsına has bıseyler olur varsa coluguna combalagın bıseyler ne bılım 25 yetmez yanı bence

Evet o hediyelere ben de baktım. Özellikle 1 tanesi büyük hayal kırıklığı olmuş öyle olursa cok uzulurum 25-50 arası mı olsun diyorsun yani, yoksa baska fikrin var mı?
Sınır koymasak mı diyorum ama bu defa da sen bu kadar dusunerek emek harcayarak yollarsın, sana 1 tane çorap gelir mesela. Onun olmaması için kota koymak şart.

şu linki atarmısınız yahu bi inceliyeym bulamadımdı

50 dıyelım maxımum bence
hedıye sayısı olmasın ama don secenegı mecburı olsun ama gunluk don degıl

ayrıştırmak gibi olmasın ama herkesi almıyorsunuz zaten çekilişe.
etiketlediğimiz insanları tanıdığımız için bu düşüncesizliği yapacaklarını zanetmiyorum.

konuya o şekilde yazarsın, kendinize nasıl bir paket gelmesini istiyorsanız öyle bir paket hazırlanın. Maddi değeri en az 50 TL olsun gib gibi

50 dıyelım maxımum bence
hedıye sayısı olmasın ama don secenegı mecburı olsun ama gunluk don degıl

Kırmızı don mu

Ay inşallah öyle olur. Bakalım.

bi kaç parça derken? bence onuda kararlaştıralım donla beraber 3 mesela?
don ney

kaç kişi olundu şimdi.
diğer çekilişe baktım. Gerçekten verilen ve alınan hediyeler karşılaştırılınca üzücü bir durum olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…