• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar...
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ben hediyelerine bişey yazmadım sanırım,benimkilerle aynı anda olunca..
çok beğendim cidden cute dediği kadar yapmış yani...çk hevesliydi çk da itinalı parçalar hazırlamış..güle güle kullan canım arkadaşım:KK60:
CuteMom CuteMom hediyelerim çok güzel elişine d ebayıldım..hem eline sağlık hem kesene bereket :KK19:

12341557_878296855618174_2199685810929546320_n.jpg

Sare kargonu bugün yollasam pazartesi gelir mi ki, ya da gelirse sen hastanede olursan isyerinde biri teslim alır mi5

Sare kargonu bugün yollasam pazartesi gelir mi ki, ya da gelirse sen hastanede olursan isyerinde biri teslim alır mi5
canım ben salı gideceğim hastaneye, ama sorun değil işyerinden alırlar ve açmazlar :) tembihlerim ben. tekrar tekrar zahmet ediyosun, mahçup oluyorum

canım ben salı gideceğim hastaneye, ama sorun değil işyerinden alırlar ve açmazlar :) tembihlerim ben. tekrar tekrar zahmet ediyosun, mahçup oluyorum

Tamam sıkıntı yok o zaman bizim işyerinde millet almıyordu da ondan sordum gıcıktı is arkadaşlarım :)

sarem salı doktora gidecenya haber ver gelişmelerden merak ediyorum kuzum.. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.. Dualarım ve kalbim seninle..:KK200::KK200:

Back