- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
ağrı değil batmanAman o te agridami nerde kargo gitmez ona
benim eşim biliyor ama nickimi bilmiyor. bilsin istemem zaten çünkü onunla yaşadığım çoğu sorun burada :) paylaşım alanı sanıyor gerçi öyle zaten ama bu kadar detay bilmiyor..Bende aynen bı kere daha yakalandıgım ıcın uyelık ıptal ettım
bana oyle seyler soylemıyor muhtemelen ıcerdede ne oldugunu bılmıyor ama rahatsız
hatta zıpzıpta gelsinlimoncu gelsin limoncu
Aaaa nede çabuk geldin....Batman cicim
adresini yada kargonu almak istediğin şubeyi, bide kendinle alakalı tanıtım yazısı işte şunu severim bunu sevmem, 36 no ayakkabı giyerim vs gibi bi yazı göndermen yeter.Nasıl olacak şimdi bu iş, adreslerimizi konu sahibine mi yazıcaz
hoşgeldinNasıl olacak şimdi bu iş, adreslerimizi konu sahibine mi yazıcaz
ay yok benım kapıstıgım bı sosyete kadını vardı onu alalım bence zengın zengın :)bir kız vardıya safirmiydi neydioda gelsin. zengin zengin takılırım onunla
adresini yada kargonu almak istediğin şubeyi, bide kendinle alakalı tanıtım yazısı işte şunu severim bunu sevmem, 36 no ayakkabı giyerim vs gibi bi yazı göndermen yeter.
ay cagırdın sandım yaaalimoncu gelsin limoncu
Benimki gayet biliyor içerik kim ne neler öyle kıskançlığı PEK yoktur ama ilgi manyağı olunca adam :))Bende aynen bı kere daha yakalandıgım ıcın uyelık ıptal ettım
bana oyle seyler soylemıyor muhtemelen ıcerdede ne oldugunu bılmıyor ama rahatsız
etiketle o vakit. zengin koksun buralaray yok benım kapıstıgım bı sosyete kadını vardı onu alalım bence zengın zengın :)AdAm_OLaCaK_KIZ Gelsene kız kırmızılar diyarı