Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Kahve85 sendeki bursadan din. .. hemide yönetici asistanı. ..
kahve benım exle aynı yerde calısıyordu hatırladınmı sonradan kesfettık :)
aynı yer derken aynı fırma

hayat ya kahveyle aramı ıyı tutmam lazım yoksa doker butun boklarımı ortaya

kahve benım exle aynı yerde calısıyordu hatırladınmı sonradan kesfettık :)
aynı yer derken aynı fırma

hayat ya kahveyle aramı ıyı tutmam lazım yoksa doker butun boklarımı ortaya
hay allah ya güldürdün beni.. benim ne boklarım var sende asıl :) kendimiz uzakta olsakta kalpler bir :KK60:

oha ya bugun hava tam bebesız kocasız pıjemalarla yatma gunu ılan edılıp resmı tatıl olmalıymıs nasıl yagmurr huu

Hayır nedense çok kızıyor bı gece boyle koltukta yaylanıyorum elımdede bdv bır konu acık yazıyorumda galıba kapıdan gırdı boyle şeytan gıbı gelıyor gelıyor bende mala bagladım bakıyorum bi öpüşcez filan sandım hatta kahve85 kahve85 gozun korolmayasıca hemde senın konundu dımı hatırladın mı?
ay ben bı kendıme geldım ay askım ya napıcam orada ya uf tuhaf tuhaf kadınlar oylesıne denk geldım akısta(akışta ! ? ) baktım yemek tarıfı gebelık fılan bakıyorum sacmalama ya fılan dıye agzından gırdım burnundan cıktım

sankı ne var sankı erkeklerle konusuyorum alla alla
Önce ki üyeliklerimi kapattırma sebebimdir bu konu. Sevmiyor aramız açılıyormuş burada strese girip ona sarıyormuşum evi onu ihmal ediyor muşum! Enteresan bende arada sıra bakıyorum diye açtım sıklıkla girdiğimi bilmez :KK14:

Önce ki üyeliklerimi kapattırma sebebimdir bu konu. Sevmiyor aramız açılıyormuş burada strese girip ona sarıyormuşum evi onu ihmal ediyor muşum! Enteresan bende arada sıra bakıyorum diye açtım sıklıkla girdiğimi bilmez :KK14:
Bende aynen bı kere daha yakalandıgım ıcın uyelık ıptal ettım
bana oyle seyler soylemıyor muhtemelen ıcerdede ne oldugunu bılmıyor ama rahatsız

X