- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay dımıBide kk dan kadınlarla buluştuğunu bilse.
kahve benım exle aynı yerde calısıyordu hatırladınmı sonradan kesfettık :)Kahve85 sendeki bursadan din. .. hemide yönetici asistanı. ..
evet canım :)Kahve85 sendeki bursadan din. .. hemide yönetici asistanı. ..
Ben yabancı topraklardan bacımaa herkes bursalıysa ozaman başlıyorum;
bursalımısın kadifeli gelinn çaydanmı geçtiiiiiiiinnnnnn
hay allah ya güldürdün beni.. benim ne boklarım var sende asıl :) kendimiz uzakta olsakta kalpler birkahve benım exle aynı yerde calısıyordu hatırladınmı sonradan kesfettık :)
aynı yer derken aynı fırma
hayat ya kahveyle aramı ıyı tutmam lazım yoksa doker butun boklarımı ortaya
Aaaa öylemi o bu yanikahve benım exle aynı yerde calısıyordu hatırladınmı sonradan kesfettık :)
aynı yer derken aynı fırma
hayat ya kahveyle aramı ıyı tutmam lazım yoksa doker butun boklarımı ortaya
bende memnun oldum canım :) CuteMom la tanışmamız biraz film gibi oldu bizim :)Aaaa öylemi o bu yani
Memnun oldum kahvecigim
biliyor biliyor anlattıydım ben ona ama senın sen oldugunu bılmıyormus galıba nasıl olduysabende memnun oldum canım :) CuteMom la tanışmamız biraz film gibi oldu bizim :)
Allah bilir biz senle is icabı gorusuyoruzdurbende memnun oldum canım :) CuteMom la tanışmamız biraz film gibi oldu bizim :)
Önce ki üyeliklerimi kapattırma sebebimdir bu konu. Sevmiyor aramız açılıyormuş burada strese girip ona sarıyormuşum evi onu ihmal ediyor muşum! Enteresan bende arada sıra bakıyorum diye açtım sıklıkla girdiğimi bilmezHayır nedense çok kızıyor bı gece boyle koltukta yaylanıyorum elımdede bdv bır konu acık yazıyorumda galıba kapıdan gırdı boyle şeytan gıbı gelıyor gelıyor bende mala bagladım bakıyorum bi öpüşcez filan sandım hatta kahve85 gozun korolmayasıca hemde senın konundu dımı hatırladın mı?
ay ben bı kendıme geldım ay askım ya napıcam orada ya uf tuhaf tuhaf kadınlar oylesıne denk geldım akısta(akışta ! ? ) baktım yemek tarıfı gebelık fılan bakıyorum sacmalama ya fılan dıye agzından gırdım burnundan cıktım
sankı ne var sankı erkeklerle konusuyorum alla alla
Bende aynen bı kere daha yakalandıgım ıcın uyelık ıptal ettımÖnce ki üyeliklerimi kapattırma sebebimdir bu konu. Sevmiyor aramız açılıyormuş burada strese girip ona sarıyormuşum evi onu ihmal ediyor muşum! Enteresan bende arada sıra bakıyorum diye açtım sıklıkla girdiğimi bilmez
Aman o te agridami nerde kargo gitmez ona
hadiya yaz istersen özelden :)Allah bilir biz senle is icabı gorusuyoruzdur
yok daha neler batmandaAman o te agridami nerde kargo gitmez ona
Aman o te agridami nerde kargo gitmez ona