Ooo kırmızı donBen seni etiketleyeli yıl oldu ayolKırmızı don alcez birbirimize
ay butun gun evde olunca oyle oluyor benım mesaım bıttı sen ne dıyonAy saati 6-7 sanıyorum daha 4 bile değilmiş ya.
yanı kısacası kac kısı lazımüşenmedim önce kağıda yazdım sonra buraya geçirdim
Ooo kırmızı donya adlında biliyorumda buaralar pek bi fuckırız o yüzden bişey yazamadım canım
kız 11 kişi olunca oluyor illa çift olmaya gerek yok, okadar akademik çalışma yapıp açıkladım bideyanı kısacası kac kısı lazım1e de ne demek egede bazen böyle yazıyor 5e yazmıs dun bu ne evladım dıyor kendıde okuyamıyor
ay butun gun evde olunca oyle oluyor benım mesaım bıttı sen ne dıyon
Benım beybisi bilmiyor burayı biliyorda yemek tarifi baktıgımı sanıyorhe evet bende 17:00 de çıkıyor gençler! evde telden bağlanmak ölüm, bişi olursa insta directen yazın
Ne bilim yarın yap mübarek gün hemBugün yatıyomu yani çekiliş? Yarın mı yapalım?
haha benimki hayatta inanmaz sadece yemek tarifine baktığıma, zaten geçen diyo googleye ne yazsam kadınlar kulubü çıkıyo nasıl örgütlendiyseniz :)Benım beybisi bilmiyor burayı biliyorda yemek tarifi baktıgımı sanıyor
o yuzden ne zaman evden baglansam enselenıyorum valla
allah seni ne yapmasın çok güldümAkşamları cocuga hece okurken bogazım patlıyor
yanan boğazımı kocamda sonduruyorum bı gıdım uykuyla ıse gelıyorum butun gun keko gıbı gezıyorum
daha cok dınlenmem lazım
Bide kk dan kadınlarla buluştuğunu bilse.Hayır nedense çok kızıyor bı gece boyle koltukta yaylanıyorum elımdede bdv bır konu acık yazıyorumda galıba kapıdan gırdı boyle şeytan gıbı gelıyor gelıyor bende mala bagladım bakıyorum bi öpüşcez filan sandım hattakahve85 gozun korolmayasıca hemde senın konundu dımı hatırladın mı?
ay ben bı kendıme geldım ay askım ya napıcam orada ya uf tuhaf tuhaf kadınlar oylesıne denk geldım akısta(akışta ! ? ) baktım yemek tarıfı gebelık fılan bakıyorum sacmalama ya fılan dıye agzından gırdım burnundan cıktım
sankı ne var sankı erkeklerle konusuyorum alla alla
off sorma ne konuydu ama ekşın doluHayır nedense çok kızıyor bı gece boyle koltukta yaylanıyorum elımdede bdv bır konu acık yazıyorumda galıba kapıdan gırdı boyle şeytan gıbı gelıyor gelıyor bende mala bagladım bakıyorum bi öpüşcez filan sandım hattakahve85 gozun korolmayasıca hemde senın konundu dımı hatırladın mı?
ay ben bı kendıme geldım ay askım ya napıcam orada ya uf tuhaf tuhaf kadınlar oylesıne denk geldım akısta(akışta ! ? ) baktım yemek tarıfı gebelık fılan bakıyorum sacmalama ya fılan dıye agzından gırdım burnundan cıktım
sankı ne var sankı erkeklerle konusuyorum alla alla