- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
yok ben onla evde kalmış turşu dediğim için çok kızgın bana ateşe verir şarbon gönderir valla bıraketiketle o vakit. zengin koksun buralar
dur ben düşüniyim
@jooker
dur birikimcilerden biraz da cagrım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ben onla evde kalmış turşu dediğim için çok kızgın bana ateşe verir şarbon gönderir valla bıraketiketle o vakit. zengin koksun buralar
bende ptt ile göndericem. bu minnak ilçede başka kargo yok sanırımEn ucuz ptt kargosu dediniz bende ptt kargosuyla göndereceğim bilginize bence herkes aynı şekilde göndersin
sende ondan aşağı kalmayıp yarım takarsınlimoncuyu çağırırsanız bi çeyrek takar belki
Herkes hediyeleri alınca kim kime çıktı hediyeler neler yazıcaz dimiiiiii Çok eğlenceli ya
hahhahahha adet yerini bulsun diye makara diye kırmızı donda sıkıştırıla bilir hediyelerin arasına benceevet güzel don göndermeyenleri rencide edicez
Ben bilgilerimi yazdım gönderdim heyecanla bekliyorum
kesin don gönderiyoruz yani :)evet güzel don göndermeyenleri rencide edicez
Herkes hediyeleri alınca kim kime çıktı hediyeler neler yazıcaz dimiiiiii Çok eğlenceli ya
fantazi don amakesin don gönderiyoruz yani :)
hahhahahha adet yerini bulsun diye makara diye kırmızı donda sıkıştırıla bilir hediyelerin arasına bence
Bende gönderdim
kesin don gönderiyoruz yani :)
ben almaya utanırım göz ucuyla alıcamfantazi don ama
sende ondan aşağı kalmayıp yarım takarsın
PİŞTTTT nabıonuz burda beaaa bende katılayımmı
don konusunda zevkliyimdir :)[/QUOTE]
bunu ıspatlaman lazım görsel olarak