- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
ara ara hadiiiii gelmiştir bugun şubededir .))))Kargo adresi y.içi kargo ev adresi vermedim . Dur eğer gelmişse arayım alayı mıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ara ara hadiiiii gelmiştir bugun şubededir .))))Kargo adresi y.içi kargo ev adresi vermedim . Dur eğer gelmişse arayım alayı mıı
2 yaz evel bende didimdeydimmm çok begendimmmyazın didimdeydim,bu sene yine inşallah ordayım geze geze gidicem uğrarım inşallah
Ay eşimde istedi ben gitmedim bu sene aquasis e gidicez cok beğendik biz yeni açiliyor.denizi güzelde balıklar ayagının dibinde ben cok tiksinirim2 yaz evel bende didimdeydimmm çok begendimmm
özellikle denizini...
nerdeydik dur bakiyimmm
ramada hah ramada otel
alemsn yaa balıktan tiksinirmi insan bak bu sene çektiğim resimAy eşimde istedi ben gitmedim bu sene aquasis e gidicez cok beğendik biz yeni açiliyor.denizi güzelde balıklar ayagının dibinde ben cok tiksinirim
otele baktım çoook büyük yaaaaAy eşimde istedi ben gitmedim bu sene aquasis e gidicez cok beğendik biz yeni açiliyor.denizi güzelde balıklar ayagının dibinde ben cok tiksinirim
inşallah herşey yolunda giderse benim bu yaz bomba bi tatil planım var :)
haha :) benden hayırlı haber gelmez yakın zamanda, ama olsun hayat devam ediyor napalım gezelim bari :)ya senden hayırlı haberle gelsinde babakalede güneşlensek yeter
hobaaaaaaaaaaaaDaha gelmemiş paketim kadın bir kontrol edip bir daha arayacak beni
hiçççç belli olmaz o işler rabbim büyükkkkkkkhaha :) benden hayırlı haber gelmez yakın zamanda, ama olsun hayat devam ediyor napalım gezelim bari :)
Geç olsun güç olmasın bende gülüyorum her seferindehobaaaaaaaaaaaa
dün yollmaışsa gelmesi lazım yaaaaa
ay imzana koptummmmm hahahahahahahah
kızım bak seni evi pembiş yapıyosun ama çabuk sıkılırsın söylimsandalyelerime hele
cute çok zevkliisn mükemmellllll olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşsandalyelerime hele
hahahahahah kedi delirmiş yaGeç olsun güç olmasın bende gülüyorum her seferinde
sare bende turkuaz hastasıyımkızım bak seni evi pembiş yapıyosun ama çabuk sıkılırsın söylim
bu sene büyük bi yer istiyorum kızıma yönelik bakıyorum daha dogrusu gecen sene gittiğimiz yer kücük bir yerdi düşünüyorsan yazarım sana hangisi.otele baktım çoook büyük yaaaa
bu kadar büyük otel ben sevmiyorum
ben butik otel seviyorum minik nezih
Kız banada anlat bende geliyim peşindeninşallah herşey yolunda giderse benim bu yaz bomba bi tatil planım var :)
Her sene bomba tatıller yapıyoruzinşallah herşey yolunda giderse benim bu yaz bomba bi tatil planım var :)
benim salon koltuğum bi 3 lü turkuaz bi 3 lü kahve, mobilyalarımda o tonlarda, ben beğenerek yaptırdım. hatta diğer topikte sehpam falan görünüyor :))sare bende turkuaz hastasıyım
kendimi okyanusda hissediyorum turkuaz renkş yerde
:)))