Eşim iyi buarada hepinize teşekkür ederim.
Hastane, eşimle ilgilenme, geçmiş olsuna gelenleri ağırlama derken benim hediye işi ciddi ciddi son güne kaldı. Yarın alıp ertesi güne yollamaya calıscam. Bu hafta eline gecer inşallah
ne demek beğenmedim bayıldım kızım bitirdi bile fistik ezmesini aldım elinden.havlularada bayıldım kukkanmaya kıyabilecekmiyim bilmiyorumben de üstüme alınayım o zaman:)..hediyelerim zevkinize uymadı mı gerçekten de? ev eşyası aksesuar demiştiniz,ben de en güzel ve kalitelisini almaya çalıştım.havluları bile bambu aldım yani:)çikolata yerine fıstık ezmesi;maraşta meşhurdur dedim..
neyse beğenmeseniz de kibarlığınız için teşekkür ederim yine de:)
Aynen öyle canım.hediyelerime bayıldım çünkü açiklamamdada beğendim şeyleri yazmıstım gelenlerdende memnun kaldım.cok cok teşekür ederim.Siz üzerinize alınmayın çünkü benim zevkime uymayan hediyeler derken başkalarına gönderilen ve buraya fotoğrafı konanları kastetmiş bence.
Zaten tek bir yorum yazdım.Ozellikle kendim el emegim alnimin teriyle aldigim kazandigim paramla girdigim cekiliste kimseyi para durumunda yermek istemem. Konuyu tugce sen uzatmadin daha sonra konu acildigi icin konustuk israrci oldugum icin degil mesela
Gelen kutusu artık bu aksam kahvenın yanına cıkolataları, tabaklarına cıpsını koyar bı fotolarsın dıyorum
Ev adreslerinizi yollayin size de o dondan aliymm
Kim kaybetmis biz bulalım abla kizBeraberinde bana bir de olgun, yakışıklı, zengin, sabırlı, merhametli, sorumluluk sahibi bir koca lütfen...
Hahahah valla atıyorum adresi markaysa eğer markasını yaz bari yok değilse nereden buluruz ki yaEv adreslerinizi yollayin size de o dondan aliymm
Hahahah ay abla sen beni öldürcen o dediğin koca adayı bende var ama benim yaniBeraberinde bana bir de olgun, yakışıklı, zengin, sabırlı, merhametli, sorumluluk sahibi bir koca lütfen...
Akşam akşam elimi bi yaktjm ki sormayın.parmğimi kızartma tavasının içine soktum aceleyle nasıl oldu bile iyorum akşam 18 fe yiyoruz akşam yemeğini hiç şaşmaz of cok fena yanıyor
Afiyet olsun miniğeOlmuş mu bebeğim
Bak hem C vitamini, hem bol antioksidan
Küçük kızın akşam yemeği bu
Eki Görüntüle 1717814