- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
OO geldin hosgeldınn
demek aynı bottan kendınede aldın hemı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OO geldin hosgeldınn
demek aynı bottan kendınede aldın hemı
bende pek beğendim pandufları keşke benim olsa CuteMom
süperrr fikirrr ben patikte örerimmm :)))Bir daha ki sene de atkı örelim birbirimize
süperrr fikirrr ben patikte örerimmm :)))
işte o hediyeler paha biçilmez.
Ben kurucu hediyeleri görsün kısmına katılmıyorum, hediye beğenmemek de doğru gelmiyo, en azından bunu dillendirmek diyim, beğenmedim denmez, kullanmazsın olur biter,geriye dönüp bir okudum da arkadaş rencide olmuş biraz, bu kadar insanın içinde denmemeliydi şahsi fikrim bu
Sen senın hedıyenı begenmeyebılırsın ama bılırsınkı ugrasılmıs bıseydır zaman harcamıstır bıde bunu bılememek var.Ha benim hediyem daha gelmedi belki ben de beğenmem ama bunu deklare etmem
Ben bu konunun başlarında bir yerde demiştim di mi, biz ya çeyrek altın alıyoruz ya hep beraber yemeğe gidiyoruz diye Gene o hesaba döndü.
Yani kurucunun beğendiğini ben beğenmeyebilirim. Kurucu kurbana gönderip onay mı alacak? O zaman sürpriz nerede?
Hediye çekinden ne farkı kalıyor o zaman bu olayın?
Evet ıste kozmetık kullanmayan bırıne kozmetık kullanılmasını dogru bulmuyorumAynen onu demek istiyorum özlem ki adaşım okur kendisi,Velev ki o gördü beğendi tamam bunu yolla dedi o durumda bile beğenmeyebilir kişi,beğeni farklı birsey,mesela sare saçlarına çok özendiğini falan yazmış,ben tamamen saç bakımına yönelik maske serum yağ vs almayı düşündüm ama en fazla 1 ay sonra bitecekti hatıra yönü olmayacaktı,ben böyle düşündüm ama belki şimdi sarı okuyacak ve diyecek ki tüh keşke onları alsaydın
Sen senın hedıyenı begenmeyebılırsın ama bılırsınkı ugrasılmıs bıseydır zaman harcamıstır bıde bunu bılememek var.
Maddı durumun el vermeyebılır kısmına evet kısmen katılıyorum ancak anket yapıldı banada deseydınız 200 tl ben gırmezdım mesela.
Evet ıste kozmetık kullanmayan bırıne kozmetık kullanılmasını dogru bulmuyorum
bana gonderılen hedıyelerden ben sıkayetcı degılım
ayrıca ben konu sahıbıne hedıyelerımı gosterdıgımde olmusmu demedım azmı bunlar dedım mesela
Kurucu begensin degerlendirsin degil,Ben kurucu hediyeleri görsün kısmına katılmıyorum, hediye beğenmemek de doğru gelmiyo, en azından bunu dillendirmek diyim, beğenmedim denmez, kullanmazsın olur biter,geriye dönüp bir okudum da arkadaş rencide olmuş biraz, bu kadar insanın içinde denmemeliydi şahsi fikrim bu
Bence en önemlisi kendine gelmesini istemeyeceğin bir şeyi yollamamak. Belirli zevkler dışında aşağı yukarı hepimizin birden beğeneceği şeyler bellidir. Ben beğenmedim ama karşımdaki beğenir diye bir şey yok maalesef. Hani şu laf var ya, çok beğendim kendime de almak istedim. Bunu diyebiliyorsan yollayacaksın.Evet ıste kozmetık kullanmayan bırıne kozmetık kullanılmasını dogru bulmuyorum
bana gonderılen hedıyelerden ben sıkayetcı degılım
ayrıca ben konu sahıbıne hedıyelerımı gosterdıgımde olmusmu demedım azmı bunlar dedım mesela