Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
sik-ve-zarif-orgu-patik-modelleri-6.jpg

Ben kurucu hediyeleri görsün kısmına katılmıyorum, hediye beğenmemek de doğru gelmiyo, en azından bunu dillendirmek diyim, beğenmedim denmez, kullanmazsın olur biter,geriye dönüp bir okudum da arkadaş rencide olmuş biraz, bu kadar insanın içinde denmemeliydi şahsi fikrim bu

Ben kurucu hediyeleri görsün kısmına katılmıyorum, hediye beğenmemek de doğru gelmiyo, en azından bunu dillendirmek diyim, beğenmedim denmez, kullanmazsın olur biter,geriye dönüp bir okudum da arkadaş rencide olmuş biraz, bu kadar insanın içinde denmemeliydi şahsi fikrim bu

Ben bu konunun başlarında bir yerde demiştim di mi, biz ya çeyrek altın alıyoruz ya hep beraber yemeğe gidiyoruz diye :KK70: Gene o hesaba döndü.
Yani kurucunun beğendiğini ben beğenmeyebilirim. Kurucu kurbana gönderip onay mı alacak? O zaman sürpriz nerede?
Hediye çekinden ne farkı kalıyor o zaman bu olayın?

Bahsettiğim şey kurucunun begenmesı degıl
fakat ben aynı ozenın gosterıldıgını dusunmuyorum
hedef belırtmıyorum genel ortaya yazıyorum
ben evet cok ozendım baskalarıda ozendı bılıyorum bıldıgım kısıler var , ama evden bıseyler koymak ya da kendı gıymeyecegı seylerı baskalarına gondermek bana adıl gelmıyor.
Kı ben ne dar zamanımda yaptım yapacagımı ha bunu bır allah bılır bır ben konu asla maddıyat degıl

Ha benim hediyem daha gelmedi belki ben de beğenmem ama bunu deklare etmem
Sen senın hedıyenı begenmeyebılırsın ama bılırsınkı ugrasılmıs bıseydır zaman harcamıstır bıde bunu bılememek var.
Maddı durumun el vermeyebılır kısmına evet kısmen katılıyorum ancak anket yapıldı banada deseydınız 200 tl ben gırmezdım mesela.

Ben bu konunun başlarında bir yerde demiştim di mi, biz ya çeyrek altın alıyoruz ya hep beraber yemeğe gidiyoruz diye :KK70: Gene o hesaba döndü.
Yani kurucunun beğendiğini ben beğenmeyebilirim. Kurucu kurbana gönderip onay mı alacak? O zaman sürpriz nerede?
Hediye çekinden ne farkı kalıyor o zaman bu olayın?

Aynen onu demek istiyorum özlem ki adaşım okur kendisi,Velev ki o gördü beğendi tamam bunu yolla dedi o durumda bile beğenmeyebilir kişi,beğeni farklı birsey,mesela sare saçlarına çok özendiğini falan yazmış,ben tamamen saç bakımına yönelik maske serum yağ vs almayı düşündüm ama en fazla 1 ay sonra bitecekti hatıra yönü olmayacaktı,ben böyle düşündüm ama belki şimdi sarı okuyacak ve diyecek ki tüh keşke onları alsaydın

Aynen onu demek istiyorum özlem ki adaşım okur kendisi,Velev ki o gördü beğendi tamam bunu yolla dedi o durumda bile beğenmeyebilir kişi,beğeni farklı birsey,mesela sare saçlarına çok özendiğini falan yazmış,ben tamamen saç bakımına yönelik maske serum yağ vs almayı düşündüm ama en fazla 1 ay sonra bitecekti hatıra yönü olmayacaktı,ben böyle düşündüm ama belki şimdi sarı okuyacak ve diyecek ki tüh keşke onları alsaydın
Evet ıste kozmetık kullanmayan bırıne kozmetık kullanılmasını dogru bulmuyorum
bana gonderılen hedıyelerden ben sıkayetcı degılım
ayrıca ben konu sahıbıne hedıyelerımı gosterdıgımde olmusmu demedım azmı bunlar dedım mesela

Sen senın hedıyenı begenmeyebılırsın ama bılırsınkı ugrasılmıs bıseydır zaman harcamıstır bıde bunu bılememek var.
Maddı durumun el vermeyebılır kısmına evet kısmen katılıyorum ancak anket yapıldı banada deseydınız 200 tl ben gırmezdım mesela.

Canim mesela benim hediyeleri koyduğum kutu dandik bir kutu,bakınca bu ne la denebilir ama bulamadım kutu, eşim yapışkanlı kağıtla iyice kapladı daha dayanıklı hale getirdi çünkü Batman'dan Çanakkaleye gidecek, görsellik istediğim gibi olmadı

Ayrıca kullanmadığı şeyleri gonderen kim onu bilmiyorum

ayrıca ben konu sahıbıne hedıyelerımı gosterdıgımde olmusmu demedım azmı bunlar dedım mesela

Ama işte konu sahibini buna vekil tayin etmek bence yanlış, yok bar az bikac birsey daha al nasıl desin mesela,ben kişisel açıklama kısmına sadece şunu demiştim pahali birsey olup beni mahçup etmesin yeter, özlem bana dedi birseyler yaz ki alacak olana kolaylik olsun diye

Kurucu begensin degerlendirsin degil,
Tanitiminda bu kisi bunlari yazmamis bence uymamis, desin misal.
Ben fikir aldim acikcasi. Arkadaslarimada sordum, tek tek hediyelerimi alip 10 gundur is yerime tasiyorum.
Hani biraz daha ozenli olabilirdi.

Bence en önemlisi kendine gelmesini istemeyeceğin bir şeyi yollamamak. Belirli zevkler dışında aşağı yukarı hepimizin birden beğeneceği şeyler bellidir. Ben beğenmedim ama karşımdaki beğenir diye bir şey yok maalesef. Hani şu laf var ya, çok beğendim kendime de almak istedim. Bunu diyebiliyorsan yollayacaksın. :KK70:

X