- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Kurucu begensin degerlendirsin degil,
Tanitiminda bu kisi bunlari yazmamis bence uymamis, desin misal.
Ben fikir aldim acikcasi. Arkadaslarimada sordum, tek tek hediyelerimi alip 10 gundur is yerime tasiyorum.
Hani biraz daha ozenli olabilirdi.
Neyse :)
ikisine de bayıldım la ,benimki bana alabilir bunlardan
Bence en önemlisi kendine gelmesini istemeyeceğin bir şeyi yollamamak. Belirli zevkler dışında aşağı yukarı hepimizin birden beğeneceği şeyler bellidir. Ben beğenmedim ama karşımdaki beğenir diye bir şey yok maalesef. Hani şu laf var ya, çok beğendim kendime de almak istedim. Bunu diyebiliyorsan yollayacaksın.
Yok kız valla kullanıcam :)Ben sareye aldığım ev botundan kendime de aldım cok beğendim ama belki beğenmedi nezaketende olsa beğendim Sağol dedi anlatmak istediğim bu,belki kullanmıcak bile ama beni kırmadı
Her cekilis grubunfa boyle seyler olmus belliki, buaradaa gosterdgin ikinkolyede bana gore degil biri hanimefendilikten oluyo oburu zincirlere vrulmus gibi
Bahsettigim asla zevk meselesi degil ama neyse uzatmaya niyetim yoktu yazarkende
sevgililer günü :) 14 şubat :)olsun kızlar yeni çekliş ne zaman ondan haber verin
ben de üstüme alınayım o zaman:)..hediyelerim zevkinize uymadı mı gerçekten de? ev eşyası aksesuar demiştiniz,ben de en güzel ve kalitelisini almaya çalıştım.havluları bile bambu aldım yani:)çikolata yerine fıstık ezmesi;maraşta meşhurdur dedim..Beğenmeye bilir ben beğenilmeyen kişinin adresine yılbaşindan sonra yollıycam bişeyler özenmedin diyemez bana kımse kusura bakmasın benim zevkime uymayan hediyelerde var ama beğendim diyip geçmek gerekir.özensiz denmesi cok kaba ne yazık kı katildim bir kere.keşke o cok cok ucu olan kadehleri alsaydım mutlu olunurdu o zaman pişman edildim ve rezil edilmeye çalişiliyor başarılı oldunuz cok üzgünüm.artık kusura bak az yer bezi yaparsınız
ben de üstüme alınayım o zaman:)..hediyelerim zevkinize uymadı mı gerçekten de? ev eşyası aksesuar demiştiniz,ben de en güzel ve kalitelisini almaya çalıştım.havluları bile bambu aldım yani:)çikolata yerine fıstık ezmesi;maraşta meşhurdur dedim..
neyse beğenmeseniz de kibarlığınız için teşekkür ederim yine de:)
O bana gelecek bencebenim hediyede yola çıkıyor teee çok uzaklara gidecek
Sinirle yazdı bence hınç almak gibi dürtüler ...ben de üstüme alınayım o zaman:)..hediyelerim zevkinize uymadı mı gerçekten de? ev eşyası aksesuar demiştiniz,ben de en güzel ve kalitelisini almaya çalıştım.havluları bile bambu aldım yani:)çikolata yerine fıstık ezmesi;maraşta meşhurdur dedim..
neyse beğenmeseniz de kibarlığınız için teşekkür ederim yine de:)