- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy bana mı sareyok öenmli değil paket valla düşünmen yeterKızlar hediyem geldi :) çoık beğendim şimdi ekleyeceğim,
bende yolladım ama saat 3 ü geçtiği için yarın çıkarmış yola, yani 2-3 günü bulur ulaşması, çok iyi paket yapamadım ben ama heryerine kırılır diye yazdım umarım sağ salim ulaşır.
yanlış adresayyyy bana mı sareyok öenmli değil paket valla düşünmen yeter
herkese yanaştım ama olmadıyanlış adres
Kompedan diye bir yer var ben dantelli ve saten almıstım her renk9,90 gecelik mi cidden şaşırdım valla..neresi orası ?ben de bakayım diye soruyorum..
bilemezsinherkese yanaştım ama olmadı
o zaman başkan 2kedianası benimki..
Kızlar hediyem geldi :) çoık beğendim şimdi ekleyeceğim,
bende yolladım ama saat 3 ü geçtiği için yarın çıkarmış yola, yani 2-3 günü bulur ulaşması, çok iyi paket yapamadım ben ama heryerine kırılır diye yazdım umarım sağ salim ulaşır.
oynamayın lan benlebilemezsin
adam olacak kız heralde :) şehirden yola çıktım o olmalı :)tişkiler
sana kim almış
ivet o...eşi yazdığı notu koyamamış unutmuş ya pakete ondan bilemedin demek:)adam olacak kız heralde :) şehirden yola çıktım o olmalı :)
adam olacak kız heralde :) şehirden yola çıktım o olmalı :)
ivet o...eşi yazdığı notu koyamamış unutmuş ya pakete ondan bilemedin demek:)
Iyi gunlerde kullan canim....Kızlar hediyem geldi :) çoık beğendim şimdi ekleyeceğim,
OO geldin hosgeldınnAy evet ben not yazdım da eşim yollamıştı koymayı unutmuş numarasi var ya watsuptan yaz dedi bir de pişkin pişkin
OO geldin hosgeldınn
demek aynı bottan kendınede aldın hemı
anladımEvet pek beğendim
Zaten kendimden yola çıktım dedim bana 38i olduysa sareye de 37 olur, çorap falanda giyer kalın,küçük olacağına az büyük olsun Çanakkale'de bildiğim kadarıyla soğuk bir il, Ankara kadar var yani ayazı