- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Biliyorum seni. Canakkaledeydin dimi.ben varım ama 2.5 yıldır bursada değilim
geçmiş olsun buarada
Is icin mi gittin sen oraya. Orasi da cok guzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum seni. Canakkaledeydin dimi.ben varım ama 2.5 yıldır bursada değilim
geçmiş olsun buarada
eşimin tayini dolayısıyla güzel de bi memleketim değil yani :))Biliyorum seni. Canakkaledeydin dimi.
Is icin mi gittin sen oraya. Orasi da cok guzel.
Alerjimi acaba bende de alerji var. Kbb yonlendirsin diye gidiyorum. Dun kizimin okul fotolarina baktim eli hep burnunda yine. Hemen onada aldim randevu. Nefes sorunu var.Geniz etiyle, alerjiyi karıştırıyor doktorlar aslında.
Ben bir doktora götürdüm geniz eti dedi, başkasına götürdüm alakası yok alerji dedi. Yattığı odanın kuru olmasıyla çok ilgili. Buhar makinası falan fayda etmedi. Ondan öte odayı olabildiğince havalandır. Mesela gece yatarken odasının kapısını tam kapatma bir terlik girecek kadar aralıklı olsun. Hatta WC ye falan kalktığın zaman WC süresinde camını arala temiz hava girsin.
Alerjimi acaba bende de alerji var. Kbb yonlendirsin diye gidiyorum. Dun kizimin okul fotolarina baktim eli hep burnunda yine. Hemen onada aldim randevu. Nefes sorunu var.
Dediklerini yapicam canim.
Normaldede evimiz havadar hep kapisida hep acik. Daha da dikkat edeyim.
tamam ipekcim.Geçmiş olsun bize de bilgi ver. Genelimizin çocuğunda nefes sorunu var hele bu aylarda.
Gece 6da uyudum mal gibiyim şuan.
aynen canım. sakındığın göze çöp batarmış.tamam ipekcim.
Sende kendini cok dinleme. Kotu bisey herzaman kotu belirti verir.
günaydın ozamansa, derdin neydi neden insan gibi saatte uyumadınGece 6da uyudum mal gibiyim şuan.
ne siparili kızkurbancıgına hediye yollaniş biriSiparişim kargoya verilmiş
hediye ni bana demiAaaaa öğlen olmuş
Gideyim Victoria's Secret'tan kırmızı donu da alayım bari. Godiva'dan da çikolata paketimi yaptırayım.
Ordan da Midpoint'e geçip öğle yemeğimi yerim.[/
ne siparili kızkurbancıgına hediye yollaniş biri
hediye ni bana demi
Allah rahmet eylesin. Yerinde dinlendirsin.aynen canım. sakındığın göze çöp batarmış.
Aslında babamı kaybettikten sonra böyle oldum.
Neyse artık daha rahat bırakacağım.
Dun bende aldim donu.Aaaaa öğlen olmuş
Gideyim Victoria's Secret'tan kırmızı donu da alayım bari. Godiva'dan da çikolata paketimi yaptırayım.
Ordan da Midpoint'e geçip öğle yemeğimi yerim.
sabah dıyosun heGece 6da uyudum mal gibiyim şuan.
of nerdesiniz yahuu?
gıcık valla gicik.şurda az kaldı öğrenicez zatenOlabilir deeeeeee olmayabilir deeeeee
Bizim kalktiginiz saatte.sabah dıyosun he