- 5 Eylül 2011
- 15.568
- 9.582
öyle bir yazmışsıki canımKPSS'ye çalışıyorum, evliyim Bi buçuk yıldır.
bekarsın sandım :))))
havlu mavlu
mutfak filan :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle bir yazmışsıki canımKPSS'ye çalışıyorum, evliyim Bi buçuk yıldır.
nasıl istersen be tatlımmmmmSoru2:
Hediyelerimiz gelince buradan mı paylaşalım yoksa sadece hediyelerin paylaşıldığı yeni bir topik mi açalım?
yeni topic açalım ve hediye resmi harici yazılmasın sayfalarca aramak zorunda kalmayalım :)
Ben de öyle düşünüyorum. Herkese aynı anda gelmeyeceği için burada paylasılırsa sayfalar arasında kaybolur gider
Insallah kazanirsin. Cocuk yokken ve ise gitmiyoken ders calismak eminim cok kolaydir.KPSS'ye çalışıyorum, evliyim Bi buçuk yıldır.
kız sevcan sen ne okuyosun aöf?Insallah kazanirsin. Cocuk yokken ve ise gitmiyoken ders calismak eminim cok kolaydir.
Isletme yonetimi bacikız sevcan sen ne okuyosun aöf?
katılırım lıse arkadasım rolu yapın yeterben katılırım sorun yok
ıyk. bende adalet 2. sınıfIsletme yonetimi baci
ıyk. bende adalet 2. sınıf
Calis inanki bebelenirsen anlarsin anyayi konyayi.Bu sene ben de aöf istiyorum ygs ye gircem. Sosyal hizmet istiyordum ama öküz gibi puanı sanki örgün okicaz yaa. bide hiç çalışmıyorum tabi
Ay baslim bari
Soru1:
Yine siteye erişememe gibi bir durum oluşursa veya baska bir sebeple whatsapp grubu kurarsak kimler katılmak istemez?
puansız kız 2. üni olaraktan. direk para yatırıp kayıt oldum :))Kaç puanla yerleştin adalete?
Soru2:
Hediyelerimiz gelince buradan mı paylaşalım yoksa sadece hediyelerin paylaşıldığı yeni bir topik mi açalım?
Calisiyomusun az kaldi sinavaıyk. bende adalet 2. sınıf
çalıştım bi tarih kaldı işte onu da kafa almıyoCalisiyomusun az kaldi sinava
Evilimisin sen.