Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Eğer kurbanın bensem şu çay takımını alabilirsin bak:
Eki Görüntüle 1705687
Lav marka
bende böyle şeyler beğenırım..ev eşyası olsun tuzluk bıle olur..
ha ha ha ha bılıyorumda kırılır dıyee
baslıycam yıne benı cok etkılıyor kafamı kaldıramıyorumm

sen hiç ipucu verdin mi? bi ipucu ver ben de sana özelden hediye fikirleri vereyim.
benmıyım senın kurbanın yoksa

Ben hic fikir vermiyorum farkindaysaniz yine farkindaysaniz hic soranda yok
Hediyenin her turlusu beni mutlu eder ya.
ay canımm yazık..

nıye olmasın olur tabı
ama cay takımı gıtmez saglam
kupa olur fıncan olur eglencelı mutfak esyaları olur
olur yanı
ayy o zama secenek cok bana gezer aırım alıcak kısı de kusura bakmasınn...

efserı ben hıc tanımıyorum
yenı uye degıl dımı?
ben kım kıme alacak neredeyse bılıyorum buarada
bana kım alıcak?ben kıme alıcam hadı bakalım

ya benim 20lik sandıklarım anne çıkıyor. ruhunuz 20 demek ki.
benı tahmın et bakalım dıycektım ama adımı deiştirim bellı zatten 25 yasındayım 8 senelık evlıyım 3,5 yasındada bır kızım var

Bu sene ben de aöf istiyorum ygs ye gircem. Sosyal hizmet istiyordum ama öküz gibi puanı sanki örgün okicaz yaa. bide hiç çalışmıyorum tabi
Ay baslim bari
kedi anası sen örgün üni okudunmu? yada meslek yüksek okulu? hangi bölüm okudun? diplomanı aldınmı? yada hala kaydın varmı? sosyal hizmetler okumak için uygunsa bölümün sınavsız aöfe girersin.

puansız kız 2. üni olaraktan. direk para yatırıp kayıt oldum :))

kedi anası sen örgün üni okudunmu? yada meslek yüksek okulu? hangi bölüm okudun? diplomanı aldınmı? yada hala kaydın varmı? sosyal hizmetler okumak için uygunsa bölümün sınavsız aöfe girersin.

Örgün lisans okudum da sosyal hizmet sınavsız geciş almıyor arastırdıydım.

FallenAngel niye resim ekle dedin kız göz zevkimizi bozdurdun durduk yere şuna bak
En son 2 yil once avatarimi kaldirmistim... kocamla ikimizin fotosu vardi... bi abla ekledi beni burda. bide israrla mesaj yaziyo ben bi ogrendim kayinvalidemin mah oturdugunu bi tutustu kicim hemen kaldirdim fotoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…