- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
hahaha çok iyiymiş ya benim de eğitim hayatım boyunca en kötü dersim tarihti. öss'de de.
Aynen aynenn. 1 tarih 2 beşeri coğrafya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha çok iyiymiş ya benim de eğitim hayatım boyunca en kötü dersim tarihti. öss'de de.
osmanlı tarihi yine zevkli, gerçi padişahlara değişik isim vermeyi akıl edememişler hepsinin 1-2-3cüsü var karışıyorTarihini bilmeyen geleceğini şey yapamaz. Ney yapamazdı kız unuttum şimdi neyse Tarih sıkıntı ya sıkıntı oldugu kadar da sıkıcı. Muhtesem yuzyıl izleyene kadar fatih sultan mehmeti, kanuninin torunu sanıyordum tam tersiymiş ne kadar öğrenememişsem artık.
Ohooo biz diyoruz sexü çamaşırlar alın birbirinize giyip fotoları atın siz tablo incik boncuk bakıyosunuz
bibi bana sen çıksanOhooo biz diyoruz sexü çamaşırlar alın birbirinize giyip fotoları atın siz tablo incik boncuk bakıyosunuz
en antipatik üye olarak değil umarımBen daha önce görmüş olsaydım kesin adaylıgını söylerdim
osmanlı tarihi yine zevkli, gerçi padişahlara değişik isim vermeyi akıl edememişler hepsinin 1-2-3cüsü var karışıyor
inklap tarihinde tarihleri ezberlemek çok zor böyle okuyorum metni bak
kossaklar ım..(boşluk yani) yılında yarı bağımsız devlet kurmuş
nato mermer nato kadar derdi rahmetli anneannemHalbuki önemli olan kısım ora
Göz zevkinize yazıkNeden önden buyurmuyorsun
Oo şöyle miss kokulubibi bana sen çıksan
duş jeli
alırdım
bol bol yıkan dieGöz zevkinize yazık
Oo şöyle miss kokulu
En sevdiğimbol bol yıkan die
her çeşitten
kilo kilo
bekrmısın sen kızöğle saatleriydi,
duşumu almış havlumla salınıyordum evde.
mutfağa girdim,
oh dedim yemek var,
oooh dedim saat daha bir buçuk
akşam yemeğine 4 buçuk saat var
bol bol ders çalışırım.
saat olmuş 4 buçuk.
Sende mi aof desin bolum neöğle saatleriydi,
duşumu almış havlumla salınıyordum evde.
mutfağa girdim,
oh dedim yemek var,
oooh dedim saat daha bir buçuk
akşam yemeğine 4 buçuk saat var
bol bol ders çalışırım.
saat olmuş 4 buçuk.
Banadaahhhhh ahhhh akşam eve git yemek yappp
cocukla uğraşşş
hayat bazen çok zor geliyor bana yaa
bekrmısın sen kız
Sende mi aof desin bolum ne
ben katılırım sorun yokSoru1:
Yine siteye erişememe gibi bir durum oluşursa veya baska bir sebeple whatsapp grubu kurarsak kimler katılmak istemez?
yeni topic açalım ve hediye resmi harici yazılmasın sayfalarca aramak zorunda kalmayalım :)Soru2:
Hediyelerimiz gelince buradan mı paylaşalım yoksa sadece hediyelerin paylaşıldığı yeni bir topik mi açalım?