mügecim kıvırıyorum içe dışa uzun oluyo tabi ama öbür türlüde sıkıyo girmiyo çocuk içine napiimki siz normalsiniz biz anormaliz panik yapacak bişii yok cnm :)) ama markadan markaya değişsede genelde 1 yaş civarı giyiyoo
ben sadece para ve emek verilerek alınan şeyler bi köşeye kalkmasın çekmece beklemesin diye söylemiştim
canm eger ben zeynebe tam ayına göre alırsam onu anca 1 veya 2 hafta giyebiliyo o yüzden hafif büyük alıyorummya nasıl 18 aylık giyoyolar yaaww bnm çocuğummu çok küçük anlamadım demir 9 aylık olanları giyiyo
alkisalkisalkis alkisalkisalkisBeden durumunu herkes özelden sorabilir,sorun olmaz.
Bu arada cuma çekiliş için çok iyi birgün olmuş,haftasonu alır,Pzt de yollayabiliriz.
Bir de geçen bazı arkadaşların hediyeleri çok geç ulaşmıştı,yılbaşından önce gitsin hediyeler bence.
Gülşen ben yapabilirim eğer başka bir fikir yoksa.
mügecim yanlış anlamıyorum sadece yanlış anlaşılmaktan korkuyorum yani ela ewet kilolu hani anneler benim çocuğum kilolu falan diye övünürler hava atarlar ya çok sinir olurum herkes deli gibi önem veriyo çocuğunun beslenmesine ama bünye meselesi ya da dediğin gibi hasta olup veriyolar falan yanii...ben de ela dan bahsederken o anneler gibi olduğumun düşünülmesinden korkuyorum yani 18 aylık giymesi asla övündüğüm sevindiğim bişii değil..alacağı varmış almış..ki bebn obez korkusu yaşadım kaç ay tam tersi sevinmek değil kafaya takıyodum yani neyse cnm ben yanlış anlaşılmaktan korkuyorum anlayacağın seninle ilgili değil :))