Yılbaşı Çekilişi Yapıyoruz,Katılmak İsteyenler!

mügecim kıvırıyorum içe dışa uzun oluyo tabi ama öbür türlüde sıkıyo girmiyo çocuk içine napiim :KK43: ki siz normalsiniz biz anormaliz panik yapacak bişii yok cnm :)) ama markadan markaya değişsede genelde 1 yaş civarı giyiyoo
ben sadece para ve emek verilerek alınan şeyler bi köşeye kalkmasın çekmece beklemesin diye söylemiştim :KK43:

canım sana katılıyorum bende yusufa bişey alırken hep 1 yaş alıyorum yoksa boyları kısa geliyor çoğu severek aldığım şey olmuyor üzülüyorum en ufacık bir parça dünya para artık onları 2.bebeğe diye avutuyorum kendimi

2009 anneleri yapıyoruz biz kendi aramızda,ama siz de kendi aranızda başka bir topik altında yapabilirsiniz.

tamam canım herkes hemfikir olur senin yapman konusunda...ben başta olmak üzre:icecream:

ya nasıl 18 aylık giyoyolar yaaww bnm çocuğummu çok küçük anlamadım demir 9 aylık olanları giyiyo
canm eger ben zeynebe tam ayına göre alırsam onu anca 1 veya 2 hafta giyebiliyo o yüzden hafif büyük alıyorumm

Beden durumunu herkes özelden sorabilir,sorun olmaz.
Bu arada cuma çekiliş için çok iyi birgün olmuş,haftasonu alır,Pzt de yollayabiliriz.
Bir de geçen bazı arkadaşların hediyeleri çok geç ulaşmıştı,yılbaşından önce gitsin hediyeler bence.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Gülşen ben yapabilirim eğer başka bir fikir yoksa.

tamm elif sen yap bencede

kızlar çekiliş yokmu diye sorup varım diyen ben özrlerimi dileyerek listeden çıkmak zorunda kalıyorum
herkseden özür dilerim kızlar ama dün eşime söyledim oda alışverşi bırak kargoyu vermek için bile dışarı çıkamayız dedi :KK43:
üzgünüm kızlar seneye inşallah daha güzel gnler ve şartlarda hediyeleşmek üzere
anneme söylesem o alıp mı izmirden yollasa dedim ama ben ama bana gelen hediye bana nasıl gelecek oda var
yani kızlar özür dilerim herkesten

1. ceyo16
2. ekim29
3. rosemarry
4. urla
5. ssengun
6. jeandark
7. didem1981
8.gulshenidil
9.denizela
10.s_ebru
11.şirvan
12.aliye83
13 sevdaazra
14 sev_rey
15.roseberry
16.demirim

değiştirilmiş şekliyle liste şimdilik yukardaki gibidir....asya cenk arkadaşımız listeden şartlardan dolayı ayrılmıştır....

ÇEKİLİŞE KATILIM 18 ARALIK SAAT 18 DE SON OLUP,ÇEKİLİŞ AYNI GÜN 21.00 DE OLACAKTIR

denizcim yanlış anlama elbette her bebek farklı olur
ben demire bişy aldımmı hemen giydirmek istiyorum o yüzden 9 aylık alıyorum
ve demirin kilosu hastalığından dolayı ilerlemedi

mügecim yanlış anlamıyorum sadece yanlış anlaşılmaktan korkuyorum yani ela ewet kilolu hani anneler benim çocuğum kilolu falan diye övünürler hava atarlar ya çok sinir olurum herkes deli gibi önem veriyo çocuğunun beslenmesine ama bünye meselesi ya da dediğin gibi hasta olup veriyolar falan yanii...ben de ela dan bahsederken o anneler gibi olduğumun düşünülmesinden korkuyorum yani 18 aylık giymesi asla övündüğüm sevindiğim bişii değil..alacağı varmış almış..ki bebn obez korkusu yaşadım kaç ay tam tersi sevinmek değil kafaya takıyodum yani neyse cnm ben yanlış anlaşılmaktan korkuyorum anlayacağın seninle ilgili değil :))

1. ceyo16
2. ekim29
3. rosemarry
4. urla
5. ssengun
6. jeandark
7. didem1981
8.gulshenidil
9.denizela
10.s_ebru
11.şirvan
12.aliye83
13 sevdaazra
14 sev_rey
15.roseberry
16.demirim
17.çiçekçiçek

valla cumayı sabırsızlıkle beklıyorum şu çekiliş bitsede annemdeyken halletsem dıye:))

mügecim yanlış anlamıyorum sadece yanlış anlaşılmaktan korkuyorum yani ela ewet kilolu hani anneler benim çocuğum kilolu falan diye övünürler hava atarlar ya çok sinir olurum herkes deli gibi önem veriyo çocuğunun beslenmesine ama bünye meselesi ya da dediğin gibi hasta olup veriyolar falan yanii...ben de ela dan bahsederken o anneler gibi olduğumun düşünülmesinden korkuyorum yani 18 aylık giymesi asla övündüğüm sevindiğim bişii değil..alacağı varmış almış..ki bebn obez korkusu yaşadım kaç ay tam tersi sevinmek değil kafaya takıyodum yani neyse cnm ben yanlış anlaşılmaktan korkuyorum anlayacağın seninle ilgili değil :))

tabiki her bebek farklııı canım
biri 5 aylık diş cıkarır biri 7 aylık
bende var obezlik korkusu

denizcim anlıyorum seni
endişelenmene gerek yok
yürümeye başlayınca nasıl olsa verir
bi ara bende demir kilo alamıyo diye çok üzülüyodum
meğer hastalığındanmış
neyse yarını sabırsızlıkla bekliorum

X